Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takımın bu sezon kötü olmasında ki sorumlu kişi.

konuyu kilitleyin, hortlatmayın artık.

Fatih terim gibi kurt bir hocanın bunların hepsinin gsnin önünü kesmek için yapılan bir oyun oldugunu görmeliydi

Araya ülkeninde başbakanın ricası isteği girince göremedi . Zaten bizi bırakmak gibi düşünceside yokdu.

Ego, ego diyoruz ya. Fati terimde kendisine güvenerek ikisinide yürüte bilirim düşündü resmen.

Belki başara bilirdi bilemeyiz ama bence zordu.

Fatih terime, yani senin geminin kaptanına sahip çıkamayıp yolarsan, sonra demiyeceksin satı bizi diye.

Aslolan Galatasaray ama varolan Türkiyedir diyen bir insan f.t.

Lafın kısası yönetim, isim vermiyorum, terime tahmül edemediler çok daha farklı konulardan dolayı. Bu milli konusuda gelince seve seve atladılar.

Milli takım ve türkiye üzerinden yediler hem hocayı hemde bizi çünkü belki tek bu düzenimizi yıkacak tek ve en ciddi silahdı.

Fatih terim nekadar iyi bir Galatasaraylıysa en az okadarda vatanı seven bir isim.

Neyse olan bize oldu yine.

Fatih terimin bir gelişinde mat olduk, lucescu döneminde bide şimdi gidişinde.

Bari ülke profilimize uyan gir hoca tercih edilseydi.

Yenildiğimiz zaman Fatih Terim'i gündeme getirmek istemem ama şu gerçek ki sadece devre arasında takımı 15 dakkalığına yönetse 2. yarı çok daha iyi oynardık.En azından maçı çevirmek adına bişeyler görürdük.

real 6-1 lik maç arenadaydı iyi başladık doğru chelsea maçı arenadaydı 2.yarı müthiştik bunu niye kimse konuşmuyor real 3-0 deplasmandada döküldük kaleye şutumuz yoktu hemen terim terim diye ağlamayın

Şutumuz yokmuydu? o maçta eboue ve drogba ile 2 net pozisyonumuz vardı.. hakemin vermediği 2 penaltıyı saymıyorum bile..

Şu an herkesin diline doladığı 6-1 lik real maçını izliyorum..

50. dk itibariyle biz 4 tanesi %100 lük tam 5 gol kaçırmışız.. Real sadece Eboue-CJ sayesinde beleş bir gol atmış, bir de Di Maria nın şutu var..

ve şu anda tek kale oynuyoruz..

50. dk itibariyle biz 4 tanesi %100 lük tam 5 gol kaçırmışız.. Real sadece Eboue-CJ sayesinde beleş bir gol atmış, bir de Di Maria nın şutu var..

EDT: An itibariyle dünyaları kaçıran Burak ve Melo'ya saydırıyorum.. akıl alır gibi değil

EDT: An itibariyle dünyaları kaçıran Burak ve Melo'ya saydırıyorum.. akıl alır gibi değil

Kendi sahamızda herkese kafa tutuyoruz o yeni birşey değil.......

Gesendet von meinem HTC One mit Tapatalk

1898066_700132593378842_142036156_n.jpg

Yav neyin tartışmasını yapıyorsunuz? İkisi de kötü işte... Eğer illaki ikisi arasından tercih yapacaksam Fatih Terim derim. Mancini'nin oynattığı maçlarda gözlerine perde inmiş. Son 5 maça bakın(6 gollük maçta dahil). Adam kimi nerede oynatacağına daha karar verememiş. Fatih Terim'in gidişine sebep olan şeyleri bizzat kendisi yapıyor; hatta daha beterlerini yapıyor.

Eğer gelecekse Fatih Terim'den çok çok daha iyi birilerinin gelmesi lazımdı. Mancini'nin kariyerini tartışmıyorum ama adamın oynattığı oyun ve oynattığı oyuncuları görünce hepimiz "eyvah" diyoruz. Şapkadan tavşan çıkarmanın alemi yok yani. Adam ne yaptığını kendi de bilmiyor. Hiç bir insan evladı bu kadar kötü oynayan oyuncuları ısrarla oynatmaya devam etmez. Üstelik o kadar transfer yaptık. Ne için yaptıkİ? Adamlar bırak maçta oynamayı yedekte bile değiller.

hala 6 gol yenmiş, şuursuz bam güm futboluna iyi diyenler var. yok şu kadar gol pozisyonuna girmişiz de bu kadar iyiymiş de falan filan. hala futbol cahili, manciniyi geçtim sıadan bi avrupalı hocanın tırnağı etmeyecek terimi savunanlar var. ilginç, komik.

azizin başkan olmasını ft'nin dönmesine tercih ederim

Yahu şu 6 gol meselesine de değinmeden geçemeyeceğim.Herkes diline dolamış o maçı.Hepimiz hemfikiriz maça iyi başladık, pozisyonlar bulduk.Geri düştük yine net golü kaçırdık forvet bozuntumuz sayesinde.Ondan sonrası koptu zaten.Gücümüz yetmedi, maç 6'ya gitti.Fenerlileri geçtiniz sırf Fatih Terim'e düşmanlık yapacağız diye.Bu takım tarihinde hiç mi fark yemedi, ilk defa mı oluyor bunlar.Geçin bunları.

Ayrıca bu kurada Real'i çekmediysek bu Mancini'nin şansıdır.Çünkü Chelsea deplasmanındaki oyunu Madrid'de oynasak 6'yı arıyor olurduk, neyden bahsediyorsunuz siz.Rakip kaleye tek bir tane dahi isabetli şutun yok, ama olsun diyorsanız, diyeceğim bir şey yok açıkçası.

Yenildiğimiz zaman Fatih Terim'i gündeme getirmek istemem ama şu gerçek ki sadece devre arasında takımı 15 dakkalığına yönetse 2. yarı çok daha iyi oynardık.En azından maçı çevirmek adına bişeyler görürdük.

ne görürdük mesela? geçen sene çeyrek final maçında 3-0 yenildiğimiz real madrid'e karşı neden bişey gösteremedi terim efendi? chelseye karşı hiç bişey yapamazdı bam güm taktiği ile kazara 1 gol bulurduk belki ama 2 gol daha yerdik neden biliyormusun chelsea bizden 2 gömlek üstün ama siz hala sanki dinamo tiflise elenmişiz gibi bir hava yaratıyorsunuz yahu tromsoye elendiğimizde bukadar yaygara yapılmadı.

ne görürdük mesela? geçen sene çeyrek final maçında 3-0 yenildiğimiz real madrid'e karşı neden bişey gösteremedi terim efendi? chelseye karşı hiç bişey yapamazdı bam güm taktiği ile kazara 1 gol bulurduk belki ama 2 gol daha yerdik neden biliyormusun chelsea bizden 2 gömlek üstün ama siz hala sanki dinamo tiflise elenmişiz gibi bir hava yaratıyorsunuz yahu tromsoye elendiğimizde bukadar yaygara yapılmadı.

Şu forumda tek bir yorum dahi okumadım, "Chelsea'ye nasıl eleniriz, elememiz lazımdı" diye.Varsa bana da gösterirsen sevinirim.

Yahu şu 6 gol meselesine de değinmeden geçemeyeceğim.Herkes diline dolamış o maçı.Hepimiz hemfikiriz maça iyi başladık, pozisyonlar bulduk.Geri düştük yine net golü kaçırdık forvet bozuntumuz sayesinde.Ondan sonrası koptu zaten.Gücümüz yetmedi, maç 6'ya gitti.Fenerlileri geçtiniz sırf Fatih Terim'e düşmanlık yapacağız diye.Bu takım tarihinde hiç mi fark yemedi, ilk defa mı oluyor bunlar.Geçin bunları.

Ayrıca bu kurada Real'i çekmediysek bu Mancini'nin şansıdır.Çünkü Chelsea deplasmanındaki oyunu Madrid'de oynasak 6'yı arıyor olurduk, neyden bahsediyorsunuz siz.Rakip kaleye tek bir tane dahi isabetli şutun yok, ama olsun diyorsanız, diyeceğim bir şey yok açıkçası.

halamın bıyığı olsa amcam olurdu. faraziyelerle eleştiri yapılmaz arkadaşım, yok kurada o gelmeseymişte bu gelseymiş. böyle bi mantık yok. kaldı ki çelsi geldiğinde durumu nasıl şimdi nasıl?

hala çelsiden çok kötü kadromuz yok yorumları falan yazılıyo, yok artık. adamların 2-3 oyuncusunun toplam değeri nerdeyse bizim takım kadar, başlarında hocaların en iyisi, hala boş edebiyatlar.

halamın bıyığı olsa amcam olurdu. faraziyelerle eleştiri yapılmaz arkadaşım, yok kurada o gelmeseymişte bu gelseymiş. böyle bi mantık yok. kaldı ki çelsi geldiğinde durumu nasıl şimdi nasıl?

hala çelsiden çok kötü kadromuz yok yorumları falan yazılıyo, yok artık. adamların 2-3 oyuncusunun toplam değeri nerdeyse bizim takım kadar, başlarında hocaların en iyisi, hala boş edebiyatlar.

ayrıntılara hiç girmeyelim dersen geçen senede çeyrek yaptık derim.ama kime karşı yaptığın, ne şartlarda yaptığın önemlidir.halanın bıyığıyla filan ilgisi yok bunun.

files.php

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt