Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yoo gayet ne dediğimi biliyorum. Fatih Terim Galatasaray'da başarısız olacağını anlayınca kaçtı diyorum. Kaçınca da kovuldu bu kadar basit. Anlaşılmayacak birşey yok.

yahu nereye kaçtı, adam kovuldu işte.

Allah aşkına çok destek vermişsin gibi birde kaçtı,sattı gibilerinden konusma adam görevdeyken gitsin diye onlarca sey söyledin. stediğin oldu kovuldu şimdide kovuldu gitti diye sallıyorsun.

ne yapması lazım seni mutlu etmesi için daha?

yahu nereye kaçtı, adam kovuldu işte.

Allah aşkına çok destek vermişsin gibi birde kaçtı,sattı gibilerinden konusma adam görevdeyken gitsin diye onlarca sey söyledin. stediğin oldu kovuldu şimdide kovuldu gitti diye sallıyorsun.

ne yapması lazım seni mutlu etmek için daha?

Kaçtı Osmancım kaçtı. Milli takıma gitmese ortada kovulma gibi bi durum yoktu. Sezon başında transfer bile yaptırmadı yahu adam. Fatih Terim hakkındaki görüşlerimin de iki yılda nasıl ve neden değiştiğini yine eski mesajlara bakıp anlayabilirsin. Ezbere yorum yapmayalım pls.

Beni mutlu etmesi için çok bişey yapmasına gerek yoktu aslında. İlk sezon ben fazlasıyla memnundum onunla, ama ne zaman yine "Ego" devreye girdi ben de kendisinden soğudum.

Kendisi milan'a gittiğinde taktik analizleri ve konuşmaları iptal etmişti.Nitekim nası teknik adam la bu diye düşündürtüp kısa sürede teneke ile gönderilmişti.Taktikten anlamaz.Tek numarası motivasyondur ancak zaten avrupa oyuncusu profosyoneldir motive eder kendini yani bu numara da bir artı sağlamaz.Haliyle kendisi türkiye dışı hiç bir yerde bir nane yiyemez.Yakında AB kuralı gelecek ve hikayenin ustası oyuncularından terim'in borusu da sönecek.

demiroren-yabanci-siniri-onumuzdeki-sezon-18943.jpg

Konu Kilit.

Fatih Terim kalsa bu sene şampiyonlar liginde rezil olacağını ligde de şampiyon falan olamayacağını gördü ve kaçtı. Bu işin başka açıklaması yok.

Son günlerde gördüğüm ve benim gibi düşünen biride varmış dedirten bir mesaj. Maalesef taraftarın çoğu bunu göremiyor. Tebrik ederim.

Kaçtı Osmancım kaçtı. Milli takıma gitmese ortada kovulma gibi bi durum yoktu. Sezon başında transfer bile yaptırmadı yahu adam. Fatih Terim hakkındaki görüşlerimin de iki yılda nasıl ve neden değiştiğini yine eski mesajlara bakıp anlayabilirsin. Ezbere yorum yapmayalım pls.

Beni mutlu etmesi için çok bişey yapmasına gerek yoktu aslında. İlk sezon ben fazlasıyla memnundum onunla, ama ne zaman yine "Ego" devreye girdi ben de kendisinden soğudum.

eski sayılacak üyelerin bu konuda fkirlerini az çok bilyorum senide biliyorum zamanında çok övdün sevindn geldiğine falan zamanı gelincede birşeyler bitti içinde. eski mesajlarına bakmama gerek yok tanıyorum seni.

ezbere yorum yapmyorum inan transfer yaptırmadı diyorsun bir forum yöneticisinin komplo teorisi ve ona destek verenlerin kurgusu okadar. hayalcilik..

ego devreye girdi kendisi gibi ego sahibi biriyle kapışmaya kalktı ancak bukez duvara tosladı ego savaşını kaybetti ve kovuldu.

kaçtı dediğin kısım kısa bir süreliğine milli takımı yönetmesi ise buna başkanımız kendisi izin verdi hatta ocakta tamamen alın dedi.

(şimdi bu milli takım madem kısa süre içindi neden daha sonra imzaladı diyenler olacaktır adam kendi yolunu çizdi sze göre paraya doyamadı gitti imzayı attı kendi bileceği şeydir. bunu bende onaylamıyorum yakıştıramdığmı hayal kırıklığına uğradığımı belirttim)

bunlar defalarca tartışıldı tekrar tekrar başını ağrıtmanın lüzumu yok ama adam kovuldu mertcancım.kaçmadı. taraftar baskısından korkulduğu için sene başı yapılması gereken hiç olmadık zamanda yapıldı. bende içten içe hocanın zamanını doldurduğuna inanmaya başlamıştım.

benim tahamül edemediğim olaylar (bir kaç trollün sölylemleri dışında tabi pek dikkate almıyorum o yorumları) aklı başında olduğunu düşündüğüm kişilerin kendilerinden beklenmiyecek yorumlarda bulunması okadar.

Ustanin hikayesi belgeselindeki 1 dakikalik konusmasiyla 30 milyonluk kontrati kapan bu adam icin halen aglayanlar var. Tayyibe demirorene sallayip halen terim terim demek agır saskinliktir. Terim onlarin parcasidir ve şu an orda.

cepten

eski sayılacak üyelerin bu konuda fkirlerini az çok bilyorum senide biliyorum zamanında çok övdün sevindn geldiğine falan zamanı gelincede birşeyler bitti içinde. eski mesajlarına bakmama gerek yok tanıyorum seni.

ezbere yorum yapmyorum inan transfer yaptırmadı diyorsun bir forum yöneticisinin komplo teorisi ve ona destek verenlerin kurgusu okadar. yahalcilik..

ego devreye girdi kendisi gibi ego sahibi biriyle kapışmaya kalktı ancak bukez duvara tosladı ego savaşını ve kovuldu.

kaçtı dediğin kısım kısa bir süreliğine milli takımı yönetmesi ise buna başkanımız kendisi izin verdi hatta ocakta tamamen alın dedi.

(şimdi bu milli takım madem kısa süre içindi neden daha sonra imzaladı diyenler olacaktır adam kendi yolunu çizdi sze göre paraya doyamadı gitti imzayı attı kendi bileceği şeydir. bunu bende onaylamıyorum yakıştıramdığmı hayal kırıklığına uğradığımı belirttim)

bunlar defalarca tartışıldı tekrar tekrar başını ağrıtmanın lüzumu yok ama adam kovuldu mertcancım.kaçmadı. taraftar baskısından korkulduğu için sene başı yapılması gereken hiç olmadık zamanda yapıldı. bende içten içe hocanın zamanını doldurduğuna inanmaya başlamıştım.

benim tahamül edemediğim olaylar (bir kaç trollün sölylemleri dışında tabi pek dikkate almıyorum o yorumları) aklı başında olduğunu düşündüğüm kişilerin kendilerinden beklenmiyecek yorumlarda bulunması okadar.

Tamam bişey sorayım ozaman sana, sezon başında tüm maçları kazanmış bir şekilde gitseydik, yazın da adam gibi transferler yaptırsaydı Terim milli takımı kabul eder miydi? Ayrıca ben bu teklifin öyle bir anda geldiğini de düşünmüyorum. Yazın mutlaka hocanın kulağına birşeyler çınlatmışlardır ki konsantrasyonu bir anda düştü adamın ve lig başında o kadar kötü başladık.

Tamam bişey sorayım ozaman sana, sezon başında tüm maçları kazanmış bir şekilde gitseydik, yazın da adam gibi transferler yaptırsaydı Terim milli takımı kabul eder miydi? Ayrıca ben bu teklifin öyle bir anda geldiğini de düşünmüyorum. Yazın mutlaka hocanın kulağına birşeyler çınlatmışlardır ki konsantrasyonu bir anda düştü adamın ve lig başında o kadar kötü başladık.

yanlış hatırlıyorsam kusura bakma. hoca oldum olası liglere kötü başlıyor zaten. bu sadece bu seneye özgü değil. sonradan toparlıyor. yanlışım varsa sen veya arkadaşlar düzeltebilir. 3.dönem ilk yıl ibb ve karabük maçları gibi

hocanın kulağına bişeyler çalındıysa bu yazın değil yazdan cok önce olmuştur. şu akil adamlar muhabbetnde başbakanın bi açıklaması olmuştu ozamanlardan birşeyler olacağı belliydi. üstüne yönetim ile olan anlaşmazlığı, dışarıdan rakiplerin ve içerideki muhalefetin bir şekilde işleyen çarka çomak sokma gayreti bu ayrılığı eninde sonunda getircekti bunun yanında egosndan sürekli dem vurduğumuz bir insana her yıl 1 yıllık sözleşme önerilmesinede bir yere kadar sessız kalırdı. ve bu ayrılık bana kalırsa geçen yıl sonunda olacaktı doğrusuda o olacaktı ama hatırlayın hoca mersin macıydı sanırım sonunda çıkıp sene sonu ayrılacaktım ama artık daha hırslıyım bir yere gitmiyorum mucadeleye devam demişti.

adam kovuldu.

işinize göre birbirinize yaranmanıza göre kaçtığı ve kovulduğu durum değişkenlik gösteriyor.

mancini iyi gidiyorsa kovuldu iyiki kovduk,mancini kötü gidiyor sıçıpbatırıyorsa FT kaçtı.

bir karar verin onun peşinden gidin derim. ama siizde haklısınız böylesi duruma göre değişkenlik göstermek işinize gelyor haklısınız ülke böyle yönetilirken sizinde böyle davranmanız hakkınız.

edit.birde sanki kalmasını çok istiyormussunuz gibi,zamanında çok destek çıkmış gibi davranmıyormusunuz nekadar samimi olduğunuzu çıkartıyorsunuz ortaya. adam takımın başındayken gitsin diye denmeyen söz kalmadı sizler tarafından. istediğiniz oldu kovuldu yine demediğinizi bırakmıyor üstüne birde çamur atmak için yalana baş vurusuyorsunuz. maksat bi kaç büyük baş trolün dikkatini çekmek işte.

yakışmıyor. özellikle birkaç isme gerçekten yakıştıramıyorum.

Eline sağlık kardeşim.. ancak bu kadar güzel özetlenebilirdi bu dikiş tutmazların durumu..

Fatih Terim Galatasaray'ı satıp gitti cümleleri taraftarımıza yakışmıyor.Onun tek eksiği egosunun tavan yapmasıdır.Ancak ben Galatasaray'ı isteklerine alet edecek bir insan olduğunu düşünmüyorum.Düşünen kişileri de esefle kınıyorum...

Ahh ulan hoca ah. Hem takımı yaktın hem içimizi yaktın

Fatih Terim'e kırıldığım tek nokta şu an TFF'nin milli takımı yerine Avrupa da gidip başka bir takımı çalıştırmasını isterdim. Ama gönderiliş sürecinde çıkıp da hoca kaçtı demek için argümanının net olması lazım.

Bu senenin Fenerbahçe'nin senesi olduğunu 4.yıldızı kolay taktırmayacaklarını herkes biliyordur herhalde.

Şimdiden yazıyorum seneye de Beşiktaş şampiyon olur.

Bu lig böyle 10 senedir ligin 5.haftasında kimin şampiyon olacağını tahmin ettim 1 tane ya yanıldım ya yanılmadım.

2015-2016'da ise 4.yıldız savaşı olur biz ile Fener arasında.

Daha da dallandırmadan bitireyim. Beni ve benim ile aynı düşünen azınlığı FT'i körü körüne savunmak ile suçlayanlar soruyorum size, eğer Fatih Terim kalsa ve bu sene şampiyon yapamasa hoca 2 senedir şampiyon yapmasına rağmen TD FALAN DEĞİL BU ADAM batırdı takımı o kadar transfer yaptırdı hepsi fiyasko diyerek bin bir hakaret edilmez miydi burada?

Bu adam siyasi görüşü ne olursa olsun 6 kere bu takımın taraftarını sevindirmiş ve 1 şampiyonuk kaçıracak kadar bile kredisi yokken Mancini'ye hala toz kondurmamak için 40 takla atmaya çalışanlarda samimi değil, geldiğinden beri Terim olsa şu bizi 6'lardı, şu naçta şunu oynatır takımı batırırdı diye cımbızla seçmek ise daha da saçma. (Sözüm hala Mancini başarısız ama Terim takımı batırdı diyenlere)

Bırakalım bu işleri ya sonra ben böyle yazınca değeri de olmuyor.

Ustanin hikayesi belgeselindeki 1 dakikalik konusmasiyla 30 milyonluk kontrati kapan bu adam icin halen aglayanlar var. Tayyibe demirorene sallayip halen terim terim demek agır saskinliktir. Terim onlarin parcasidir ve şu an orda.

cepten

Adama söz hakkı vermişler konuşmuş bun da ne var ki kalkıp siyaset yapmamış ki bunlar doğal şeyler halka malolmuş bir isim böyle organizelerde olabilir.

Adama söz hakkı vermişler konuşmuş bun da ne var ki kalkıp siyaset yapmamış ki bunlar doğal şeyler halka malolmuş bir isim böyle organizelerde olabilir.

çok var sırf usta belgesilin de söz aldı diye hocadan nefret edenler,anlamakta güçlük çektiğim bir olay ama yapacak ta birşey yok eleştirilerin altında yatan asıl sebepte bu aslında yoksa terim:başarı demek olduğunun herkes farkındadır

Ünal aysal da Fatih terimde hatalıdır o süreçte

ikisi beraber aldı götürdü fenere verdi şampiyonluğu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt