Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ünal Aysalin tek hatası paratoru kovmakta 3 ay geç kalmasidir.

ikisininde hatalı olduğu gerçeği değişmez

kovuldu ne yapabilirdiki.ilk önce aile gibi oldugu albayrak ali dürüst gönderildi adnan öztürk gönderildi.sonra bjk maçı sonrası teknik heyet haricinde herkes tebrik edildi.eleman dendi küçümsendi.Fatih hoca tff ile sözleşme yapmadı egolu dersin kötü hocada dersin ama kaç yıllık GS lısın hocayı tanırsın.yalan söylemez

ikisininde hatalı olduğu gerçeği değişmez

kovuldu ne yapabilirdiki.ilk önce aile gibi oldugu albayrak ali dürüst gönderildi adnan öztürk gönderildi.sonra bjk maçı sonrası teknik heyet haricinde herkes tebrik edildi.eleman dendi küçümsendi.Fatih hoca tff ile sözleşme yapmadı egolu dersin kötü hocada dersin ama kaç yıllık GS lısın hocayı tanırsın.yalan söylemez

başkan zaten göndermek istiyodu terimi,tffde hocayla görüşebilirmiyiz diyince izin vermesi en büyük hataydı başkanın

terim ise o kadar laf söylediği,kendisine haksız cezalar veren,bizim üstümüze türlü oyunlar kurup azizden icazet alan bi federasyon başkanıyla sebebi her ne olursa olsun çalışamaz.(bayrak mayrak hikaye o da istiyodu milli takıma gitmeyi)

başkan zaten göndermek istiyodu terimi,tffde hocayla görüşebilirmiyiz diyince izin vermesi en büyük hataydı başkanın

terim ise o kadar laf söylediği,kendisine haksız cezalar veren,bizim üstümüze türlü oyunlar kurup azizden icazet alan bi federasyon başkanıyla sebebi her ne olursa olsun çalışamaz.(bayrak mayrak hikaye o da istiyodu milli takıma gitmeyi)

babasının milli, takımı değil demirörenin.demirören gider hoca kalır.ünal aysalla bu işin gitmeyecegını çok önceden anlamıştı.rok canlı yayında 15 gun önceden yeni antrenör arandıgını söylemıştı msj lar falan.bu süreci aysal iyi idare edemedi yönetimden gidenlere gelenlere bakıldıgında her yönden aysal hatalı.aysalın şimdi yapacagını söyleyim çok büyük bir transfer yapacaktır dünya çapında bu kebapçı paratorcu diye akap takanlar da alkışlayacaktır.

babasının milli, takımı değil demirörenin.demirören gider hoca kalır.ünal aysalla bu işin gitmeyecegını çok önceden anlamıştı.rok canlı yayında 15 gun önceden yeni antrenör arandıgını söylemıştı msj lar falan.bu süreci aysal iyi idare edemedi yönetimden gidenlere gelenlere bakıldıgında her yönden aysal hatalı.aysalın şimdi yapacagını söyleyim çok büyük bir transfer yapacaktır dünya çapında bu kebapçı paratorcu diye akap takanlar da alkışlayacaktır.

bu süreçte hocanın yanındaydım ilk başta ama sonraki tutum ve davranışları beni hayal kırıklığına uğrattı

ulan sen maçtan sonra saydırdığın adama nasıl her ortamda başkanım başkanım dersin,hadi başka biri yapabilir ama sen fatih terimsin

[media]https://www.youtube.com/watch?v=rnv4HiGVHUA[/media]

Kendisini sevmem ama.

En iyi ucunculerin katildigi diger ucunculerin playof oynayip katilacagi euro 2016 ya bizi ucun yapip palyoff ta herseyi ikinci maca birakip euro 2016 biletini alcaz yuppi yasasin grandeee.

adam kovuldu.

işinize göre birbirinize yaranmanıza göre kaçtığı ve kovulduğu durum değişkenlik gösteriyor.

mancini iyi gidiyorsa kovuldu iyiki kovduk,mancini kötü gidiyor sıçıpbatırıyorsa FT kaçtı.

bir karar verin onun peşinden gidin derim. ama siizde haklısınız böylesi duruma göre değişkenlik göstermek işinize gelyor haklısınız ülke böyle yönetilirken sizinde böyle davranmanız hakkınız.

edit.birde sanki kalmasını çok istiyormussunuz gibi,zamanında çok destek çıkmış gibi davranmıyormusunuz nekadar samimi olduğunuzu çıkartıyorsunuz ortaya. adam takımın başındayken gitsin diye denmeyen söz kalmadı sizler tarafından. istediğiniz oldu kovuldu yine demediğinizi bırakmıyor üstüne birde çamur atmak için yalana baş vurusuyorsunuz. maksat bi kaç büyük baş trolün dikkatini çekmek işte.

yakışmıyor. özellikle birkaç isme gerçekten yakıştıramıyorum.

Seni anlindan öpüyorum Kardesim. :)

adam kovuldu.

işinize göre birbirinize yaranmanıza göre kaçtığı ve kovulduğu durum değişkenlik gösteriyor.

mancini iyi gidiyorsa kovuldu iyiki kovduk,mancini kötü gidiyor sıçıpbatırıyorsa FT kaçtı.

bir karar verin onun peşinden gidin derim. ama siizde haklısınız böylesi duruma göre değişkenlik göstermek işinize gelyor haklısınız ülke böyle yönetilirken sizinde böyle davranmanız hakkınız.

edit.birde sanki kalmasını çok istiyormussunuz gibi,zamanında çok destek çıkmış gibi davranmıyormusunuz nekadar samimi olduğunuzu çıkartıyorsunuz ortaya. adam takımın başındayken gitsin diye denmeyen söz kalmadı sizler tarafından. istediğiniz oldu kovuldu yine demediğinizi bırakmıyor üstüne birde çamur atmak için yalana baş vurusuyorsunuz. maksat bi kaç büyük baş trolün dikkatini çekmek işte.

yakışmıyor. özellikle birkaç isme gerçekten yakıştıramıyorum.

Seni anlindan öpüyorum Kardesim. :)

Fatih Terim'e kırıldığım tek nokta şu an TFF'nin milli takımı yerine Avrupa da gidip başka bir takımı çalıştırmasını isterdim. Ama gönderiliş sürecinde çıkıp da hoca kaçtı demek için argümanının net olması lazım.

Bu senenin Fenerbahçe'nin senesi olduğunu 4.yıldızı kolay taktırmayacaklarını herkes biliyordur herhalde.

Şimdiden yazıyorum seneye de Beşiktaş şampiyon olur.

Bu lig böyle 10 senedir ligin 5.haftasında kimin şampiyon olacağını tahmin ettim 1 tane ya yanıldım ya yanılmadım.

2015-2016'da ise 4.yıldız savaşı olur biz ile Fener arasında.

Daha da dallandırmadan bitireyim. Beni ve benim ile aynı düşünen azınlığı FT'i körü körüne savunmak ile suçlayanlar soruyorum size, eğer Fatih Terim kalsa ve bu sene şampiyon yapamasa hoca 2 senedir şampiyon yapmasına rağmen TD FALAN DEĞİL BU ADAM batırdı takımı o kadar transfer yaptırdı hepsi fiyasko diyerek bin bir hakaret edilmez miydi burada?

Bu adam siyasi görüşü ne olursa olsun 6 kere bu takımın taraftarını sevindirmiş ve 1 şampiyonuk kaçıracak kadar bile kredisi yokken Mancini'ye hala toz kondurmamak için 40 takla atmaya çalışanlarda samimi değil, geldiğinden beri Terim olsa şu bizi 6'lardı, şu naçta şunu oynatır takımı batırırdı diye cımbızla seçmek ise daha da saçma. (Sözüm hala Mancini başarısız ama Terim takımı batırdı diyenlere)

Bırakalım bu işleri ya sonra ben böyle yazınca değeri de olmuyor.

2010'da da Bursaspor'un şampiyon olacağını tahmin ettin mi bay Medyum?

Yenilince;

Mancini: " Bu takımı ben kurmadım. Suç oyuncularda "

Fatih Terim;" Suç bende, Futbolcularımın canı sağolsun. Hata varsa benimdir. "

Şu konunun hortlamasına sinir oluyorum.Terim batırdı,Mancini sıvadı olay bu kadar basit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt