Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim bu rezil kadroyla 2 senede 3 kupa aldi, Schalke, Madrid ve United gibi devleri yendi.

''rezil takim''la başari elde etti, hatta ligdeki en büyük başari Sneijder ve Drogbasiz elde etti.

Iyi bir hoca kadrodaki oyuncularin çogu yetersiz olan takimi uzak yerlere götüren hocadir, ve Terim bunu son 2 sezonda başardi.

eee kovulana kadar neden içeride dışarıda berabere kalıyordu ? realden 6 yedi felan baktı kadrodaki oyuncular doydu pili bitti milli takıma attı kapağı düşünün biraz beyninizi yorun doğru yorumlayın olayları

Satıcı. Fiorentina nasıldı ? Milli Takım nasıl ?

eee kovulana kadar neden içeride dışarıda berabere kalıyordu ? realden 6 yedi felan baktı kadrodaki oyuncular doydu pili bitti milli takıma attı kapağı düşünün biraz beyninizi yorun doğru yorumlayın olayları

tff'e gittigini konuşmuyorum, son iki sezonun elde ettigi başari hakkinda konuşuyorum gözleriyle oku mesajimi bir dahasinda.

yine de ben başkan olsam göndermem kendi gitmesini beklerdim sonra da satıldık derdim olay kapanırdı yanlış kriz yönetimi ...

FT'ye olan anlamsiz sevgi=RTE'ye olan anlamsiz sevgi.

Demekki bu millete ne yariyormuş:)?

???

Böyle sacma bir karsilastirma görmedim gercekten.

Hem Terimciyim hemde Atatürkcüyüm.

N'oldu ?

Hersey ortada,

Terim ilk senesinde muhtesem top oynamamiz ile Sampiyon yapti bizi.

Ikinci senesinde level atlatmak icin oyuncular transfer edildi, bazi oyuncular ile de yol ayrildi.

Fener'e bu sefer fark atip rahatca sampiyon yapmisti, arti Ceyrek Final oynatti bu takima. Onurlu bir mac ile de Sampiyonlar Ligi'ne veda ettik.

Sonra olanlar oldu; A. Albayrak , Ali Dürüst 'kovuldu' , takimdan uzaklastirilan yönetimde bulunan Terimciler;

yeni sezonda memnun edici sonuclar alinmayinca, Baskan ile Terim'in arasi bozulunca, takimin menfaatlerini düsünmeden kovdu Terim'i.

Sonra Terim hala görevdeyken Mancini ile görüstükleri ortaya cikti.

Kendi egosunu tatmin etmek icin yaptigi isin altinda kaldi basgan.

Acikcasi ben kebapi pizzaya tercih ederim, bu seferde öyle.

basgan bizi ayrica maddi acidan batirdi, su anki durum öyle.

Mancini gereksiz transferler yaptirdi takima, hic oynamayan , yedekte duran yetenekli bir Hajro var mesela.

Bu adamdan kurtulmak sart,

tazminatini baskan kendi cebinden ödesin.

DÜŞÜN ARTIK YAKAMIZDAN !

SONSUZA DEK TERİM'Lİ GALATASARAY !

TERİM => BAŞARI

6 Lig sampiyonlugu almis bir adam böyle gönderilmemeliydi, tek o degil, hic gönderilmemeliydi.

Baskan cekip gitseydi,

Galatasaray menfaatlerini düsünseydi tabii ki.

Fatih hocayi cekemeyen baskandan cok liseci ve zihniyetidir. Bu kan emicilerin ünal aysala ihticayi 2 sene once dogdu. Gel dediler geldi. Bu lisecilikler fatih hocayi oldum olasi avam takimi olarak gorup kucumsedikleri icin onun basarilarini birakin kulube mal etmeyi cekemediler. Gerekceleri belli bu egoist kameralara bagiran cagiran adam Galatasaray gibi aristokrat takiminin td. Si olamazdi. He ne oldu unal baskanin ustune cok gidildi. Ilk once yonetimden fatih hocanin kolu kanafi olan malum adamlari yolladilar ve resmen fatih hocaya yol goterdiler. Cunku biliorlardi hoca hem kamuoyunu hem taraftari isin ilginci rakip takimin taraftarinida ikna etmisti 4. Yildizi takicagina. Binbir baskiya ragmen 4. Yildizi takmadan gitmeyecegim dedi. Ama olmadi. Dusunun arkadaslar bir enkaz aldi. Ve bu enkaza nr yapti ne etti. 2 sampiyonluk aldi hemde bu sampiyonluklar binbir dalavereyle elinden alinmak istenirken. Ceyrek final oynadi oynatti. Super kupalar emirateslerde cabasi. He ne oldu isin özü lisecikliler bu kulup bizim ft nin degil deyip zorla kapiyi gosterdi. Unutmayin bu kulupde basarilardan nemalanlardan cok basarisizligi iple ceken bir kesim var. Kulup kulup degil dallas..

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

yine de ben başkan olsam göndermem kendi gitmesini beklerdim sonra da satıldık derdim olay kapanırdı yanlış kriz yönetimi ...

Fatih Terim GalataSarayı ne zaman satmış ? 4 maçlığına milli takımın başına geçti çünkü milli takımı ondan başka kurtaracak adam yoktu. milli takımın başına geçmek GalataSarayı satmak mı oluyor ?

Fatih Terim olsa şuan şampiyonluk yarışındaydık.

???

Böyle sacma bir karsilastirma görmedim gercekten.

Hem Terimciyim hemde Atatürkcüyüm.

N'oldu ?

Hersey ortada,

Terim ilk senesinde muhtesem top oynamamiz ile Sampiyon yapti bizi.

Ikinci senesinde level atlatmak icin oyuncular transfer edildi, bazi oyuncular ile de yol ayrildi.

Fener'e bu sefer fark atip rahatca sampiyon yapmisti, arti Ceyrek Final oynatti bu takima. Onurlu bir mac ile de Sampiyonlar Ligi'ne veda ettik.

Sonra olanlar oldu; A. Albayrak , Ali Dürüst 'kovuldu' , takimdan uzaklastirilan yönetimde bulunan Terimciler;

yeni sezonda memnun edici sonuclar alinmayinca, Baskan ile Terim'in arasi bozulunca, takimin menfaatlerini düsünmeden kovdu Terim'i.

Sonra Terim hala görevdeyken Mancini ile görüstükleri ortaya cikti.

Kendi egosunu tatmin etmek icin yaptigi isin altinda kaldi basgan.

Acikcasi ben kebapi pizzaya tercih ederim, bu seferde öyle.

basgan bizi ayrica maddi acidan batirdi, su anki durum öyle.

Mancini gereksiz transferler yaptirdi takima, hic oynamayan , yedekte duran yetenekli bir Hajro var mesela.

Bu adamdan kurtulmak sart,

tazminatini baskan kendi cebinden ödesin.

DÜŞÜN ARTIK YAKAMIZDAN !

SONSUZA DEK TERİM'Lİ GALATASARAY !

TERİM => BAŞARI

6 Lig sampiyonlugu almis bir adam böyle gönderilmemeliydi, tek o degil, hic gönderilmemeliydi.

Baskan cekip gitseydi,

Galatasaray menfaatlerini düsünseydi tabii ki.

RTE'ye amaçsizca baglananlar gibi sizde FT'ye amaçsizca baglisiniz. Sezon başlamadan gitmesi gerektigini söyleyip gidecekti. Ve ya milli takimi reddedip takimin başinda kalacakti. Aysal ve Mancini'nin hatalari Terimin yanlışlarını örtmez.

Gerizekalilik sizde. RTE'ye amaçsizca baglananlar gibi sizde FT'ye amaçsizca baglisiniz. Ozaman RTE ile anlaşip hainlik yapmayacakti. Sezon başlamadan gitmesi gerektigini söyleyip gidecekti. Ve ya milli takimi reddedip takimin başinda kalacakti. Aysal ve Mancini'nin hatalari Terimin pisliklerini örtmez.

adam olsa yuzustu birakmak yerine milli takima gitmek istiyosa bile tamam olur ama sene sonu olur ya da ne biliyim senenin en basinda olabilirdi. madem oyle bi niyetin var niye sezona basliyon. Basliyosan niye tamamlamiyon. iste is olsun bunlara

Galatasarayın bir ELEMANI'dır Fatih Hocamız bizim için çok büyüktür bunu hiçbir şey değiştiremez !!

Şu Fatih terim konusunu kitleyin adam bizi sezon ortasında satıp gitti tüpçünün uşağı oldu.

utanin.. utanin !

bugün bir fenerliyken kavga ederken adamlara UEFA kupaniz varmi sorusunu sordugunuzda ve karsinizdaki fenerlinin nasil sus pus oldugunu görüyorsaniz.

bunun en büyük mimari fatih terimdir !!

gün gelecek galatasarayin basina baskan olarak gececek !

allah yazdiysa bozsun.

adam olsa yuzustu birakmak yerine milli takima gitmek istiyosa bile tamam olur ama sene sonu olur ya da ne biliyim senenin en basinda olabilirdi. madem oyle bi niyetin var niye sezona basliyon. Basliyosan niye tamamlamiyon. iste is olsun bunlara

RTE ile temmuz ayinda görüşmüş zaten. Sezon başlamadan önce görevi aldi. Biz sezon baslayinca ögrendik.

bu konu hala atılmadı mı çöp kutusuna geçmişle uğraşmayı bırakın arkadaşlar giden gitti geleceğimizi kurtarmaya bakalım

Hatirlatmada fayda var.Insanlar 21 gunden sonra bazi seyleri unuta biliyor.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=iO2CrVkT_Og[/media]

bu videoyu seyr edip daha sonra bu altdaki vidoyu seyr ede bilirler.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=doVTnf7v-Ck[/media]

Yahu hala Terim diyenler var. Biz burda 4. yıldız diye çıldırırken, o gizlice tüpçüyle işi pişirmiş. Abuk sabuk bir bahaneyle sözleşmeyi imzalamamış, Siz hala Terim diyosunuz....Ayıp denen bişey var. Gurur diye bişey var.

tff'e gittigini konuşmuyorum, son iki sezonun elde ettigi başari hakkinda konuşuyorum gözleriyle oku mesajimi bir dahasinda.

biz bu sezondan bahsediyoruz geçmişe takılı kalırsan yarınlar çöpe gider böyle ilk 2 sezonda rakipler berbattı bunun yanı sıra kadromuzdaki oyuncular diri başarıya aç oyunculardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt