Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
RTE ile temmuz ayinda görüşmüş zaten. Sezon başlamadan önce görevi aldi. Biz sezon baslayinca ögrendik.

Diger basliktada belirttigim gibi Galatasaray'a yapilan operasyonun en buyuk carki terim'dir.

Ankara savasi gibi tipki. Osmanli'nin anadolu askerleri ve karatatarlar ankara savasinda Timur'un tarafina gecip sonucunda Osmanlinin kazanabilecegi savas iken sadece savasi degil, devletini, sultanini hatta sehzadelerini kaybetmis. Nedeni ise icerden ele gecirilmis olmasi, sirtindan haince vurulmasi. Eger bu askerler savasin en basinda timurda olsaydi osmanli kuvvetleri savasi kazanabilirdi. Yenilse bile devlet kaosa suruklenmezdi. Sadece savas kaybedilmis olurdu

bize baktigin zaman ayni tabloyu gorebilirsin. Terim en basindan mert bi sekilde dusmanlik yapsaydi bu kadar kaosa suruklenmezdik. ankara savasi bire bir bizim olayin kopyasidir. Ikisindede fitnelik, fesatlik ve alcakca duzenlenen operasyonlar var.

Terim denen zatda azicik guruv ve azicik Galatasaray sevgisi olsaydi.Milli takimi felan kabul etmezdi.

O zaman ben Unal Aysalin hain oldugunu ihanet etdigini anlardim.

6 ay once sayip saydirdigi "adam" lara baskanim diye bilecek yanardonerlige sahib.

Her ne kadar Galatasarayin basinda o0lmus en basarili TD olsa bile.

Gerizekalilik sizde. RTE'ye amaçsizca baglananlar gibi sizde FT'ye amaçsizca baglisiniz. Ozaman RTE ile anlaşip hainlik yapmayacakti. Sezon başlamadan gitmesi gerektigini söyleyip gidecekti. Ve ya milli takimi reddedip takimin başinda kalacakti. Aysal ve Mancini'nin hatalari Terimin pisliklerini örtmez.

?

Baskanin yamuklari daha önce basladi.

Unutma Baskan siteden tüm takimi tebrik eder iken, Terim'i tebrik etmemisti.

Terim'e 'faydali bir eleman' demisti.

Albayrak'i yollamisti daha önceden.

Simdi , sende gelmis diyorsun, niye RTE'yle görüstü, niye Milli Takim'a antrenör oldu.

Sanki suclu Terim , Baskan sucsuz.

Baskan resmen Terim'i kaldiramadigi icin, adami kovdu, Terim'i de takimdan uzaklastirmak icin elinden geleni yapti, yukarida yazdiklarim ile.

Fatih Terim'in Galatasaraylılığını sorgulamak kimsenin haddine değil ! Bu adam 40 sene bu camiaya hizmet etmiş size yaşayamayacağınız kupa zaferlerini yaşatmış bir hocaya yanar döner yok şöyle yok böyle demeyi Galatasaraylılıkla bağdaştıramıyorum kusura bakmayın ....

Diger basliktada belirttigim gibi Galatasaray'a yapilan operasyonun en buyuk carki terim'dir.

Ankara savasi gibi tipki. Osmanli'nin anadolu askerleri ve karatatarlar ankara savasinda Timur'un tarafina gecip sonucunda Osmanlinin kazanabilecegi savas iken sadece savasi degil, devletini, sultanini hatta sehzadelerini kaybetmis. Nedeni ise icerden ele gecirilmis olmasi, sirtindan haince vurulmasi. Eger bu askerler savasin en basinda timurda olsaydi osmanli kuvvetleri savasi kazanabilirdi. Yenilse bile devlet kaosa suruklenmezdi. Sadece savas kaybedilmis olurdu

bize baktigin zaman ayni tabloyu gorebilirsin. Terim en basindan mert bi sekilde dusmanlik yapsaydi bu kadar kaosa suruklenmezdik. ankara savasi bire bir bizim olayin kopyasidir. Ikisindede fitnelik, fesatlik ve alcakca duzenlenen operasyonlar var.

Bravo. Tarihi güzel tahlil etmissin.

?

Simdi , sende gelmis diyorsun, niye RTE'yle görüstü, niye Milli Takim'a antrenör oldu.

Baskan resmen Terim'i kaldiramadigi icin, adami kovdu, Terim'i de takimdan uzaklastirmak icin elinden geleni yapti, yukarida yazdiklarim ile.

Diyelim baskan sonuna kadar hatali.

Diyelim Galatasaraya ihanet eden baskan.

Seninle her konuda anlasiyorum diyelim kabul ediyorum bu deiklerini.

Terim denen zat.

1.Galatasaray denin gerisi tefarruatdir diyen zat degilm i?

2.Bazilari sevinecek diye ben imza atmam diyen zat degilmi?

3.6 ay once Mersin macindan sonra saydirdigi adamlara baskanim diye bilecek mideye sahib bir zat degilmi?

Terim durust dobra birisi olmus olsaydi.Milli takimla mukavele yapmazdi.bu kadar basit.

?

Hayir ben niye milli takimi seçti demiyorum. Bu onun kendi seçimi. Ama ikisini birden yürütmeye çalişmasi, olmayincada kendini kovdurmaya çalişmasi taraftarimizi üzdü.

Adam lütfü'ye diyorki; "bundan sonra başkan bana sekreterimden ulaşsin". Bunun Türkçesi "başkan beni kovsun" demek. Ikisini birden yürütürüm dedi. Olmayacagini anlayinca başkani tersleyip kovmasini sagladi.

Fatih Terim GalataSarayı ne zaman satmış ? 4 maçlığına milli takımın başına geçti çünkü milli takımı ondan başka kurtaracak adam yoktu. milli takımın başına geçmek GalataSarayı satmak mı oluyor ?

Fatih Terim olsa şuan şampiyonluk yarışındaydık.

satardı demedim kararını kendisi vermeliydi dedim kendisi gitse ve bizden ayrılsaydı o zaman bu açıklamayı yapardın ama kovdular adamı daha öncesinde de tüm ekibini yandaşlarını yönetimden uzaklaştırdılar ... kararı terim vermeliydi gitseydi sattı derdin başkan yanlış strateji uyguladı 1 seneyi yaktı millet de kına yakıyor şimdi

Daha öncesinde Türklerin Anadoluya girmesinde Bizans yönetimi altinda olan Hristiyan Türklerin ihanetide etkili olmuş. 1071'den önce Türk boylari girmiş anadoluya. 1071'den sonra Alparslan'in ordusunda yer almişlar.

evet Diyojen'in parali askerleri pecenek turkleri savas sirasinda selcuklu kuvvetlerine gecmisler bu nedenle savas kolayca kazanilip ustune bizans krali esir alinmis.

hatta krali bagislamis sultan alparslan. ulkesine dondugunde ise gozune mil cekilmis esir dusup kaybettigi icin falan filan. konuyu dagittik ama muhim olan yapilan fitneligi orneklemekti

satardı demedim kararını kendisi vermeliydi dedim kendisi gitse ve bizden ayrılsaydı o zaman bu açıklamayı yapardın ama kovdular adamı daha öncesinde de tüm ekibini yandaşlarını yönetimden uzaklaştırdılar ... kararı terim vermeliydi gitseydi sattı derdin başkan yanlış strateji uyguladı 1 seneyi yaktı millet de kına yakıyor şimdi

pardon ben yanlış anlamışım heralde.

fakat Fatih Terim GalataSaraydan ayrılmazdı, niye ayrılsın ? diyelimki ayrıldı 4. yıldızı hediye eder öyle giderdi.

ünal aysal 1 seneyi yaktıysa sorun yok ama lucescuyu gönderdiğimiz zamanlara benziyor şuan yaşadıklarımız. lucescudan sonra Fatih Terim gelene kadar 9 sezonda sadece 2 şampiyonluk almıştık.(FT nin 3. gelişine kadar )

44315.jpg

Parator kankisinin yanında. GS maçlarına bir kez geldiğini görmedim.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Yav herşeyi geçtim adam bizim tüm oyuncuların toplamından daha fazla cezalıydı. Demirören'le anlaşıp güle güle imzaladı.

Parator kankisinin yanında. GS maçlarına bir kez geldiğini görmedim.

yanlışın var reiz. resimde karıştırıyor olabilirsin paratorun kankisi değil yanındaki. daha 1 2 hafta önceye kadar aylarca avatarında gururla taşıdığın kiğılı amca ile birlikteler.

Satıcı. Karaktersiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt