- sike isi oldugu icin fb kadrosu zayifladi bu da ftnin isine geldi
- evet 1 oyuncu sampiyon yapti bunu maclari izleyen biri olarak soyleyebilirim, barcelona romanya ornegi vererek anlatmaya calisma
- uefa finalinde kafasina 3 tane dirsek yedi sonra kirmizi gordu lutfen biseyi de bil. hakan sukurun son dkda frikikte topun basina gecmesinin haginin neyle ugrastigini da anlamana yardimci olur heral
SEN BU BASARILARI FTYE MAL EDERKEN IYI, ISINE GELMEYINCE FUTBOL GORUSUN BU KADAR MI
GTFO
MACLARI IZLEMEMISSIN MASAL ANLATIYOSUN. M AGAR VE HAGI OLMASA FT HICBISEYDI, HALA ANKARAGUCUNU CALISTIRIYODU GELELIM 2. KISMA
- ftnin 2002de gelip kulubu iflas ettirmesine bilmem 2010a dayaniyo diyerek GS hakkina en ufak bisey bilmediginin kanitidir. ftnin transferleri sonucu kulup o kadar sene aci cekti, not the other way around.
- misimovic stancu falan bunlari akil yasinin ufakligina veriyorum orda onu anlatmadim, haginin fedakarligi vs. ftnin cakalligini anlattim umarim bir gun okudugunu anlayacak zihni kapasiteye ulasirsin.
- teknik direktorler komisyon alir ft de almistir biliyorum siz veletler icin bu kabul edebileceginiz bisey degil cunku GSliliginiz 5 yil oncesine uzaniyor en fazla o yuzden bu ftyi idollestiriyosunuz ama 1 milyon verilen lunkunkuya 2.5 verildiginin anlasilmasi, dunya para verilen felipenin devre arasi kovulmasi hem komisyon alindi hem de kulup zarara ugratildi. ha diyeceksin kanitin varmi (cunku kapasiten bundan ibaret) yok, zaten kanitim olsa ft davalik olurdu
SON MSJIM SU EGER TROLLEMEK FALAN FILAN BEBEK LAFLARI EDECEKSEN KARSIMDA BULUNMAYA TENEZZUL ETME, FT DENEN FIRSATCI, KOMISYONCU, KENDINI HERSEYDEN USTUN SANAN FUTBOL CAHILI SAHSIYETI BU KADAR SAVUNDUGUNA GORE ZIHNI DEVELOPMENT SIKINTILARI YASIYORSUN, OLAYLARI IDRAK EDEMIYOR VE DE BOS YERE FANATIKLIK YAPIYORSUN
o yuzden sana msjim stop being a GWNT!!!!!!!