Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
clde gruptan ciktik vay be ne durumlara dusmusuz vah vah

gecen seneki gibi bir mourinho takimina elendik. gecen senenin aksine t kupasinda dunya kadar mac yaptik ve finale ciktik

ligde puan durumu olarak da bir ay oncesine kadar gecen sene aldigimiz puanla birebir ayni gidiyoduk, istersen ac bak.

sezon ortasinda takimi satan adam icin cok bile yazdim tchus

Uf baydi su senin sayiklamalarin

Kupada final oynamisiz

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

terimin döneminde oynayan Hakan Şükür,Saffet Akyüz,Tugay Kerimoğlu,Julian Filipescu,Gabriel Tamas,Ümit Davala,Hakan Ünsal,Fatih Akyel den toplam 20 milyon euro civarı gelir elde etmişiz,ayrıca 2000 yılında bonservis ödeyip aldığımız hiç transfer yok bildiğim kadarıyla komik muhabbetler vallahi,yönetim devre arası harcanan 20 milyon euronun hesabını versin önce kimlerin cebine komisyon girmiş bilelim

edit:bratu da vardı 3 küsür milyon dolara sattık diye hatırlıyorum

- sike isi oldugu icin fb kadrosu zayifladi bu da ftnin isine geldi

- evet 1 oyuncu sampiyon yapti bunu maclari izleyen biri olarak soyleyebilirim, barcelona romanya ornegi vererek anlatmaya calisma

- uefa finalinde kafasina 3 tane dirsek yedi sonra kirmizi gordu lutfen biseyi de bil. hakan sukurun son dkda frikikte topun basina gecmesinin haginin neyle ugrastigini da anlamana yardimci olur heral

SEN BU BASARILARI FTYE MAL EDERKEN IYI, ISINE GELMEYINCE FUTBOL GORUSUN BU KADAR MI

GTFO

MACLARI IZLEMEMISSIN MASAL ANLATIYOSUN. M AGAR VE HAGI OLMASA FT HICBISEYDI, HALA ANKARAGUCUNU CALISTIRIYODU GELELIM 2. KISMA

- ftnin 2002de gelip kulubu iflas ettirmesine bilmem 2010a dayaniyo diyerek GS hakkina en ufak bisey bilmediginin kanitidir. ftnin transferleri sonucu kulup o kadar sene aci cekti, not the other way around.

- misimovic stancu falan bunlari akil yasinin ufakligina veriyorum orda onu anlatmadim, haginin fedakarligi vs. ftnin cakalligini anlattim umarim bir gun okudugunu anlayacak zihni kapasiteye ulasirsin.

- teknik direktorler komisyon alir ft de almistir biliyorum siz veletler icin bu kabul edebileceginiz bisey degil cunku GSliliginiz 5 yil oncesine uzaniyor en fazla o yuzden bu ftyi idollestiriyosunuz ama 1 milyon verilen lunkunkuya 2.5 verildiginin anlasilmasi, dunya para verilen felipenin devre arasi kovulmasi hem komisyon alindi hem de kulup zarara ugratildi. ha diyeceksin kanitin varmi (cunku kapasiten bundan ibaret) yok, zaten kanitim olsa ft davalik olurdu

SON MSJIM SU EGER TROLLEMEK FALAN FILAN BEBEK LAFLARI EDECEKSEN KARSIMDA BULUNMAYA TENEZZUL ETME, FT DENEN FIRSATCI, KOMISYONCU, KENDINI HERSEYDEN USTUN SANAN FUTBOL CAHILI SAHSIYETI BU KADAR SAVUNDUGUNA GORE ZIHNI DEVELOPMENT SIKINTILARI YASIYORSUN, OLAYLARI IDRAK EDEMIYOR VE DE BOS YERE FANATIKLIK YAPIYORSUN

o yuzden sana msjim stop being a GWNT!!!!!!!

Ege üniversitesi besyo'da antrenörlük eğitimi alıyorum.Emin ol kulüp yönetimini de biliyorum.Komisyon falan nerden duydun bilmiyorum ama tamamiyle hayal ürünü.Antrenör transferden komisyon almaz.Akıl yaşın büyükmüş ya cahil kalma bişey daha öğren.

Hagi için romanya ve barcelona örneklerini vermemin nedeni 1 oyuncuyla maçların kazanılmadığını anlatmaya çalışmaktı ama sen inanmışsın artık birşeye.

Uefa finalinde kafasına 3 dirsek yedi ondan kırmızı kart gördü demek ne demek Allah aşkına var mı böyle bi olay.Böyle bi savunma olabilir mi?

Maçların hepsinide tekrar tekrar izledim rahat ol sen.

2002 de yönetim mi yoktu ?Bu bütçeye neden izin verdi ?

Misimovic vs. hakkında yazdıklarımsa tamamiyle sütten çıkmış ak kaşık olmadığını göstermek istememdi

Senin futbol cahili dediğin adam şuan ülkemizin en başarılı TD si.

Bana istediğin kadar futbol cahili diyebilirsin umrumda değil.Buca Akademide yakaladığım başarı bana yeter.

Ama şunu bil ben yıllarca futbol oynadım ve şuandada eğitimini alıyorum.Akıl yaşı,cahillik gibi lafların beni tanımadığından ve karşıt görüşü savubdupum için söylediğini umuyorum.

Taraflı olarak bakarsak konuya senin dediğin gibi bir sonuç çıkarabiliriz.Yanlış demiyorum söylediklerine katılıyorum.Ben sadece hırsız demesine katlanamıyorum.Ayrıca o olayda Ünal Aysal da en az terim kadar suçlu ve bana kalırsa daha da suçlu.Terim demirörenin yanına değil MİLLİ takımın başına geçti arada fark var.Ama senin başkanın egosu yüzünden bu haldeyiz.

Tarafli fln baktigim yok. Ünal Aysal'in da sucsuz fln oldugunu savunmuyorum. Ama bu sürec'i zorlayan Terim'dir.

Egosu yüzünden hiyerarsi bile tanimiyor adam. Aslolan Galatasaray diye taraftari uyutuyor ve egosu yüzünde kovulmak icin elinden gelenini yapiyor.

Milli takimin basina gitti dogru. Ama giderek o adaletsiz insanlarin basarisi icin mücadele ediyor. Örnegin baskan'i kücük düsürmek icin 'Birileri istedi diye imza atmam' diyip yabanci sinirlamasi konusunda 'Fikirlerimiz var ama son karari Yildirim baskan verecek' diyebiliyor futbol patronu olarak getirildigi halde.

Gönül isterdi ki orda da Yildirim baskanina 'bu sartlarda calismam, beni patron olarak getirdiniz' desin. Gönül isterdi ki Aslolan Galatasaray diyen adam 'Birileri istedi diye imza atmam' demeseydi. Cünkü o birileri dedigi baskan ve Galatasaray taraftari.

Ama her firsatta adaletsizlikten sikayetci olan sözde Imparator Terim bugün adaletsiz insanlarin basarisi icin calisiyor.

Tebrikler Terim.

Tarafli fln baktigim yok. Ünal Aysal'in da sucsuz fln oldugunu savunmuyorum. Ama bu sürec'i zorlayan Terim'dir.

Egosu yüzünden hiyerarsi bile tanimiyor adam. Aslolan Galatasaray diye taraftari uyutuyor ve egosu yüzünde kovulmak icin elinden gelenini yapiyor.

Milli takimin basina gitti dogru. Ama giderek o adaletsiz insanlarin basarisi icin mücadele ediyor. Örnegin baskan'i kücük düsürmek icin 'Birileri istedi diye imza atmam' diyip yabanci sinirlamasi konusunda 'Fikirlerimiz var ama son karari Yildirim baskan verecek' diyebiliyor futbol patronu olarak getirildigi halde.

Gönül isterdi ki orda da Yildirim baskanina 'bu sartlarda calismam, beni patron olarak getirdiniz' desin. Gönül isterdi ki Aslolan Galatasaray diyen 'Birileri istedi diye imza atmam' demeseydi. Cünkü o birileri dedigi baskan ve Galatasaray taraftari.

Ama her firsatta adaletsizlikten sikayetic olan Terim bugün adaletsiz insanlarin basarisi icin calisiyor.

Tebrikler Terim.

Şu Ego muhabbeti cidden benimde canımı sıkan özelliği.Ben ne isterdim biliyomusun renktaş.Hani o Kadıköyde kaldırdıoğımız kupadan sonra ünal aysal ve terimin el ele konuşması vardı ya.İşte onun sürüp gitmesi en büyük isteğimdi.O yönetim ve td başarılı olurdu.Lakin bu süreçte arayı bozan Ünal Aysal oldu.Kulübün efsane isimlerinden birine eleman demek ne kadar doğru.Buna ayak uydurup tavır alan ft de suçludur o da doğru.Neyse gitti takımın başında eyvallah da kulüp için başardığı şeyleri gözardı etmek büyük bir ayıptır.

Ege üniversitesi besyo'da antrenörlük eğitimi alıyorum.Emin ol kulüp yönetimini de biliyorum.Komisyon falan nerden duydun bilmiyorum ama tamamiyle hayal ürünü.Antrenör transferden komisyon almaz.Akıl yaşın büyükmüş ya cahil kalma bişey daha öğren.

Hagi için romanya ve barcelona örneklerini vermemin nedeni 1 oyuncuyla maçların kazanılmadığını anlatmaya çalışmaktı ama sen inanmışsın artık birşeye.

Uefa finalinde kafasına 3 dirsek yedi ondan kırmızı kart gördü demek ne demek Allah aşkına var mı böyle bi olay.Böyle bi savunma olabilir mi?

Maçların hepsinide tekrar tekrar izledim rahat ol sen.

2002 de yönetim mi yoktu ?Bu bütçeye neden izin verdi ?

Misimovic vs. hakkında yazdıklarımsa tamamiyle sütten çıkmış ak kaşık olmadığını göstermek istememdi

Senin futbol cahili dediğin adam şuan ülkemizin en başarılı TD si.

Bana istediğin kadar futbol cahili diyebilirsin umrumda değil.Buca Akademide yakaladığım başarı bana yeter.

Ama şunu bil ben yıllarca futbol oynadım ve şuandada eğitimini alıyorum.Akıl yaşı,cahillik gibi lafların beni tanımadığından ve karşıt görüşü savubdupum için söylediğini umuyorum.

antrenorluk egitimi almani soylemenin tartismaya ne boyutta faydasi olabilirki. sana nasil komisyon alacagini ogretmeyecekler heralde. ac googlea bak ingilterede bile antrenorler komisyon aliyor. ft yaptigi transferler ve lucenin takimini bozma hevesi yuzunden takimi iflas ettirmis, uzun yillar takimin icine sicilan donemi baslatmistir FACT

digerleri icin genel olarak soyleyecem haginin katkisi tabiki en onemliydi. bunu goremeyen b. ihtimal kordur. ayrica o GS kadrosunun cogu 2002de 3. olan milli takimda da vardi ve o takimin basinda FT yoktu

FT denen zat ilk doneminde dis yardimlar ve Hagi katkisiyla TAMAMIYLE kendine mal edilen bir basari elde etmistir. istanbulspor maci olmasa zaten 4 sene degil 2 + 1 sene champ olacaktik bu gercekleri inkar edemeyiz. iyi bir kadro kuruldu ama trye gelmis gecmis en iyi topcunun katkisi daha buyuktu uefa basarisinda NEYSE sonra bizi satti italyaya gitti 2 senede 2 kez kovuldu falan filan sonra donup Lucenin ihya ettigi takimin icine etti, takimi iflas ettirdi ve sahamizda rizeden 5 yiyip kovuldu. o takimi senin laf attigin hagi adam etti, ama hakan sukur gibileri yuzunden basarisiz oldu (kanit: gb maci). iyi td ise o kadar adam alip takimi nasil o hale getirdi ACIKLA. takim iflas ediyor 7. oluyor iyi td YOK YA

Burdan Fatih Terimi savunan arkadaşlara söylüyorum evet Galatasaray'ın birçok başarısında Fatih terimin katkısı var ama şunu da unutmayın fatih terimi fatih terim yapanda Galatasaraydir bugün fatih terim buralardaysa bunda Galatasaray'ın büyük katkısı vardır fatih terim futbolculugundan itibaren sürekli bazı kesimler tarafından karalandi ve bu galatasaray taraftarı her zaman savundu fatih terimi hatta ikinci gelişinde bile takımı resmen batırdı ama biz ona kizamadik ama bu seferki ayrılmasına birşey demiyorum ama bu tüpcu ile el sıkışması benim gözümde fatih terimi bitirmistir eğer fatih terim şu anda milli takımın başındaysa bu Galatasaray'ın sayesindedir

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu Ego muhabbeti cidden benimde canımı sıkan özelliği.Ben ne isterdim biliyomusun renktaş.Hani o Kadıköyde kaldırdıoğımız kupadan sonra ünal aysal ve terimin el ele konuşması vardı ya.İşte onun sürüp gitmesi en büyük isteğimdi.O yönetim ve td başarılı olurdu.Lakin bu süreçte arayı bozan Ünal Aysal oldu.Kulübün efsane isimlerinden birine eleman demek ne kadar doğru.Buna ayak uydurup tavır alan ft de suçludur o da doğru.Neyse gitti takımın başında eyvallah da kulüp için başardığı şeyleri gözardı etmek büyük bir ayıptır.

Ben Terim'in efsanemiz oldugunu her firsatta dile getiriyorum zaten. Bu böyledir ve böyle kalacaktir.

Ama bir baskan'in hoca'si icin eleman demesinin neresi yanlis? Iste türk millet'i duygusal oldugu icin hic basarili olamiyor. Profesyonellik kocaman bir sifir. Iste Terim icin kendi egosu herseyden önemli oldugu burdan belli olmuyormu? Sirf eleman kelimesi icin alinganlik yapan bir teknik direktör hiyerarsi sisteminde ne kadar saygili olabilir digerlerine karsi? Cevap cok net aslinda.

Sanki eleman dedigi icin taraftar ve camia efsane oldugunu unutacakmis gibi davraniyor koca bir teknik direktör. Tekrarlamaktan biktim, ama egosu varya, iste araya bozan bu ego. Hep ön planda kalmak ister simarik gibi. Zaten milli takim'da yönetenlerin demecleri hos oldugu icin sesini cikarmiyor, cünkü egosuna izin veren bir ekip basinda.

Aslolan Galatasaray degilmis, kendi egosu.

6 sampiyonluk sorumu

Efsane diyen gelen elemanin deplasmanda galibiyeti yok

Gercekten efsane olmak cok zor

Gönül isterdi ki orda da Yildirim baskanina 'bu sartlarda calismam, beni patron olarak getirdiniz' desin. Gönül isterdi ki Aslolan Galatasaray diyen adam 'Birileri istedi diye imza atmam' demeseydi. Cünkü o birileri dedigi baskan ve Galatasaray taraftari.

Ama her firsatta adaletsizlikten sikayetci olan sözde Imparator Terim bugün adaletsiz insanlarin basarisi icin calisiyor.

Tebrikler Terim.

Senin baskan dedigin adam kim 12 13 yıllık mazisi olan biri

Tulunu herkes biliyor

Sen yazin gidip mancini goruseceksin

Sonra imza at diyeceksin

Madem o kadar delikanli idiler apdulrahim 5 yillik atalim dediginde nerdeydiler

Burda gelip camurda domuz ellemeye kalkmayin

Bu numaralari tulun ve onun saksakcilar i yer

6 sampiyonluk sorumu

Efsane diyen gelen elemanin deplasmanda galibiyeti yok

Gercekten efsane olmak cok zor

kim efsane diye gelmis?

burda mancini gelsin diye ayilip bayilan yoktu hatta manciniyle birlikte baska elle tutulur isim ciksa medyada millet kizardi

GSde td olmak kolay degil nice yigidler telef oldu bu takimi calistiracam diye ama ftnin yaptiklarini yapip hala bu kadar destek almak da akla mantiga sigmayan absurd bir vaka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt