Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.996
- 23.539
- 3.723
hep adana olmaz tabi.
Fazla et gut da yapar, dikkat etmek lazım tabi. Bu aralar çok yiyor herkes farkındayım.:redface:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hep adana olmaz tabi.
Portakalını daha çok seviyorum ben, sulu sulu.
Şu attığımda neye bozuldun Alpay Abi. :crushed:
Bozulmadım yahu tabi ki. Benim bozulduğum şey farklı.
@Ömer Karaman
Parayı herkes sever zaten, ona has bir özellik değil bu değil ki zaten. (Tabi bazıları bizim gibi onun yerine Washington portakalına talim edip çenesini yorar, vermek istediğim mesaj da bu.)
Ama şu başlığın up'lanması uyuzuma gidiyor orası da ayrı Ömer.
1 sene oldu gideli. İyi, kötü, severler, sevmezler bitti gitti.
Gerek yok artık her olayda üstte görmeye başlığı.
Hiç bir teknik direktörü Terim ile kıyasa da imparator demeye de, parator demeye de gerek yok.
Tek derdim bu seninle ilgili değil.
Abi bende Fatih Terim ilk gittiğinde bu tür mesaj yazanlara sinir oluyordum.Hatta ban falan yediğimde oldu laf atanlara cevap verirken.Ama daha sonra hocanın hal ve hareketleri iyice itici gelmeye başladı.Ben o günde yazdım şimdide yazıyorum.Geçmişinden dolayı saygım sonsuz hocaya.Ama 1 sene içinde söylediği bütün sözleri yutarak büyük karaktersizlik yaptı.Yaptığı tüm hataları geçtim direnirim dedikten sonra 2 senelik sözleşme teklifini redderek o sözünü yemeseydi bari.Benim sinirimi en çok bozan bu.
Hoca gittiğinde savunduğum bir şey vardı hala söylerim.Eğer gitmeseydi bu sezonda şampiyonduk ama Ünal Aysal ile birlikte kişisel olaylarını kulübe yansıttılar ve kulübü yaktılar.Neyse bu konularda zaten bir senedir bir yere varılmıyor şimdide varılmayacak.
Olayın üzerinden zaman geçmiş olmasına rağmen bir şeyler yazılmasının tek sebebininde insanların içindeki hayal kırıklığı olduğunu düşünüyorum.Mesela ben hocaya çok güvenirdim ve severdim.Ama son 1 senede bende yarattığı imajı komple yıktı.Başka bir teknik direktör şu şekilde ayrılsa şu an kimsenin umrumda olmazdı ama Fatih Terim çok farklıydı bizler için. :encouragement:
Hayal kırıklığına ben de çok uğradım, ama şu başlıktan daha önemli sorunlarımız var artık.
Lakap takınca Terim için çok mu fark edecek.
Boşuna çenemizi yoruyoruz sadece.
Çocukça geliyor bana böyle şeyler.
Bence kaliteyi düşürüyor, gereksiz yere gerginlik.
yani iyi adam da bizi uefa şamp yaptı da ne biliyim adı geçince böyle keklemsi hırşımsı pörçümsü bi tak geliyo ağzıma. yani tam da ifade edemiyorum
İlginç bir yaklaşım.
Kabak tadı veren nedir?
1987-1989
1989-1990
1990-1993
1993-1996
1996-2000
2000-2001
2001
2002-2004
2005-2009
2011-2013
2013-Ankaragücü
Göztepe
Türkiye U-21
Türkiye
Galatasaray
Fiorentina
Milan
Galatasaray
Türkiye
Galatasaray
Türkiye
Türk futbolundan tez zamanda kaybolması ve tozlu raflarda yerini alması dileğiyle.
işte yenilik lazım biraz. faklı bakış açıları..