Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu attığımda neye bozuldun Alpay Abi. :crushed:

Bozulmadım yahu tabi ki. Benim bozulduğum şey farklı.

@Ömer Karaman

Parayı herkes sever zaten, ona has bir özellik değil bu değil ki zaten. (Tabi bazıları bizim gibi onun yerine Washington portakalına talim edip çenesini yorar, vermek istediğim mesaj da bu.)

Ama şu başlığın up'lanması uyuzuma gidiyor orası da ayrı Ömer.

1 sene oldu gideli. İyi, kötü, severler, sevmezler bitti gitti.

Gerek yok artık her olayda üstte görmeye başlığı.

Hiç bir teknik direktörü Terim ile kıyasa da imparator demeye de, parator demeye de gerek yok.

Tek derdim bu seninle ilgili değil.

Bozulmadım yahu tabi ki. Benim bozulduğum şey farklı.

@Ömer Karaman

Parayı herkes sever zaten, ona has bir özellik değil bu değil ki zaten. (Tabi bazıları bizim gibi onun yerine Washington portakalına talim edip çenesini yorar, vermek istediğim mesaj da bu.)

Ama şu başlığın up'lanması uyuzuma gidiyor orası da ayrı Ömer.

1 sene oldu gideli. İyi, kötü, severler, sevmezler bitti gitti.

Gerek yok artık her olayda üstte görmeye başlığı.

Hiç bir teknik direktörü Terim ile kıyasa da imparator demeye de, parator demeye de gerek yok.

Tek derdim bu seninle ilgili değil.

Abi bende Fatih Terim ilk gittiğinde bu tür mesaj yazanlara sinir oluyordum.Hatta ban falan yediğimde oldu laf atanlara cevap verirken.Ama daha sonra hocanın hal ve hareketleri iyice itici gelmeye başladı.Ben o günde yazdım şimdide yazıyorum.Geçmişinden dolayı saygım sonsuz hocaya.Ama 1 sene içinde söylediği bütün sözleri yutarak büyük karaktersizlik yaptı.Yaptığı tüm hataları geçtim direnirim dedikten sonra 2 senelik sözleşme teklifini redderek o sözünü yemeseydi bari.Benim sinirimi en çok bozan bu.

Hoca gittiğinde savunduğum bir şey vardı hala söylerim.Eğer gitmeseydi bu sezonda şampiyonduk ama Ünal Aysal ile birlikte kişisel olaylarını kulübe yansıttılar ve kulübü yaktılar.Neyse bu konularda zaten bir senedir bir yere varılmıyor şimdide varılmayacak.

Olayın üzerinden zaman geçmiş olmasına rağmen bir şeyler yazılmasının tek sebebininde insanların içindeki hayal kırıklığı olduğunu düşünüyorum.Mesela ben hocaya çok güvenirdim ve severdim.Ama son 1 senede bende yarattığı imajı komple yıktı.Başka bir teknik direktör şu şekilde ayrılsa şu an kimsenin umrumda olmazdı ama Fatih Terim çok farklıydı bizler için. :encouragement:

Abi bende Fatih Terim ilk gittiğinde bu tür mesaj yazanlara sinir oluyordum.Hatta ban falan yediğimde oldu laf atanlara cevap verirken.Ama daha sonra hocanın hal ve hareketleri iyice itici gelmeye başladı.Ben o günde yazdım şimdide yazıyorum.Geçmişinden dolayı saygım sonsuz hocaya.Ama 1 sene içinde söylediği bütün sözleri yutarak büyük karaktersizlik yaptı.Yaptığı tüm hataları geçtim direnirim dedikten sonra 2 senelik sözleşme teklifini redderek o sözünü yemeseydi bari.Benim sinirimi en çok bozan bu.

Hoca gittiğinde savunduğum bir şey vardı hala söylerim.Eğer gitmeseydi bu sezonda şampiyonduk ama Ünal Aysal ile birlikte kişisel olaylarını kulübe yansıttılar ve kulübü yaktılar.Neyse bu konularda zaten bir senedir bir yere varılmıyor şimdide varılmayacak.

Olayın üzerinden zaman geçmiş olmasına rağmen bir şeyler yazılmasının tek sebebininde insanların içindeki hayal kırıklığı olduğunu düşünüyorum.Mesela ben hocaya çok güvenirdim ve severdim.Ama son 1 senede bende yarattığı imajı komple yıktı.Başka bir teknik direktör şu şekilde ayrılsa şu an kimsenin umrumda olmazdı ama Fatih Terim çok farklıydı bizler için. :encouragement:

Hayal kırıklığına ben de çok uğradım, ama şu başlıktan daha önemli sorunlarımız var artık.

Lakap takınca Terim için çok mu fark edecek.

Boşuna çenemizi yoruyoruz sadece.

Çocukça geliyor bana böyle şeyler.

Bence kaliteyi düşürüyor, gereksiz yere gerginlik.

Hayal kırıklığına ben de çok uğradım, ama şu başlıktan daha önemli sorunlarımız var artık.

Lakap takınca Terim için çok mu fark edecek.

Boşuna çenemizi yoruyoruz sadece.

Çocukça geliyor bana böyle şeyler.

Bence kaliteyi düşürüyor, gereksiz yere gerginlik.

Bu başlığı yükseltenlerden değilim galiba.Ben genelde hocaya laf atanları gerçek Galatasaraylı olmamakla itham edenler olduğunda yazıyorum ya da hocaya Galatasaray'ı yaratmış gibi davrananalar olduğunda yazıyorum. :)

yani iyi adam da bizi uefa şamp yaptı da ne biliyim adı geçince böyle keklemsi hırşımsı pörçümsü bi tak geliyo ağzıma. yani tam da ifade edemiyorum

mukemmel yorumluyor demi maclari arjantina oynarsa kazanir tarzinda

1 adet mantıklı cümlesini duymadım adamın kupa başladığından beri.

Zaten cümleye bir başlıyor, nerede toparlarsa artık.

Emre Belözoğlu'nu görünce daha az sinirleniyorum.

işte yenilik lazım biraz. faklı bakış açıları..

Duyguları bir kenara bırakıp rasyonal düşüncelere ve radikal kararlara ihtiyaç var. Son fiyaskosunun ardından her istediğinde Florya'nın kapısından içeri girememeli. Ayrıca Terim'e kebapçı demekten de vazgecilmesi lazım. Ne Adana'ya ne de Demirspor'a zerre katkısı olmadı. Kebapçı hitabi kendisi için ödül gibidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt