Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
verebilecegin tek cevabı verdin çünkü başka cevabın yok.binlerce kez Fatih hocaya parator kebapçı dendi kimse ceza almadı bakalım forum yönetimi ceza verecek mi ?

fatih hoca bize ihanet etmiş bi zaattir ve görevde degildir ama sen başkana öyle diyemezsin

Pizza mı yeyip geliyorum kacmayın

fatih hoca bize ihanet etmiş bi zaattir ve görevde degildir ama sen başkana öyle diyemezsin

yani görevde olmayan ali dürüst vb herkese hakaret edebiliriz görevde olursa hajroviç gibi adama milyon dolarlar kaptıran yöneticiye hakaret edemeyiz.bu forumda kebapçı parator demek hakaret degil.yoksa senin gibilerden 1 tanesi kalmazdı.

Pardon maskem düşmüş burada mı acaba? :D

Olm az yaratıcı olun bari Aysal Adanalı mı? Belçika'nın yerel bi şeyini kullanın.

yani görevde olmayan ali dürüst vb herkese hakaret edebiliriz görevde olursa hajroviç gibi adama milyon dolarlar kaptıran yöneticiye hakaret edemeyiz.bu forumda kebapçı parator demek hakaret degil.yoksa senin gibilerden 1 tanesi kalmazdı.

1a.png

y9esunem.jpg

Fatih Hocanın nasıl harcanıp gönderildiğini açıklayan kumpasın fotografıdır bu.. Karede

RTE ile Azize de olsa tam olurdu..

o karede bişey yok alişan selfie cekmiş

Kesinlikle katılıyorum zaten bu işin arkasında CIA de var bunu bilmeyen kalmadı. Onun arkasında kim var? İsrail.

y9esunem.jpg

Fatih Hocanın nasıl harcanıp gönderildiğini açıklayan kumpasın fotografıdır bu.. Karede

RTE ile Azize de olsa tam olurdu..

kumpas tabi ya.arka planda kalıyordu başkan. kendi eliyle FT mi fedarasyona servis etti.buda bitmedi futbolu bilen bence Türkiyede ki en kaliteli futbol adamı Ali dürüstü gönderdi.açok korkusuz mert bir adnan öztürkü gönderdi.takıma abilik yapan bir abdurrahim albayrakı gönderdi.inanın isteseniz bu kadar yanlışı yapamazsınız.hele rokun tv lerde msj ları servis edilmesi affedilemez.kurumsallaşma falan diyordu başkanımız hajroviç gibi adamı kaçırdık.futbol profesyonellerin işi ben anlamam diyen ünal aysal gitti bu yeni başkanımızı ben tanıyamıyorum.

ali şan dan çok yanındakının onun yanında ne işi var.

RESMİN ASLI BUDUR BİDE BAŞKANA FOTOŞOK YAPMIŞLAR ULAN BEN OLMASAM VAR YA

Y35aPz.jpg

fiko da şeytan dan daha şeytan haa.

bakmış selfi ayağına fotoları cekılıyıor demirörenle direk yerını şeytan rıdoya satmış.

ulan az tehkike değil bu fiko.

bizim başkanda saf oturmuş poz verıyor :asd:

demirören zaten Allaha emanet

Develerle kuşlar oynaşırdı evlerin damlarında.. Sokağımızda dörtnala koştururdu gözlüklü atlar..

Ah nerede o eski ramazanlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt