Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Develerle kuşlar oynaşırdı evlerin damlarında.. Sokağımızda dörtnala koştururdu gözlüklü atlar..

Ah nerede o eski ramazanlar..

Y35aPz.jpg

acıkla bu fotoyu erkeksen

Bizim baskan kimseyi kiramiyor. Biz en büyüğüz derken bile rakiplerinden özür dileyerek söylüyor. Davet gelmis, o da kiramamistir.

Baskan Milli takimdan teklif alip, kendini GSden kovdurmak icin elinden geleni yapsaydi, bir karsilastirma yapardim.

Kebapçı nın komileri car car konuşmaya başlamış yine lan başkana laf atacağınıza gidin kebap dükkanına paspas atın.

Ben Fatih hocayı bu forumda hep savundum neden çünkü işin arkasında pislik şeyler var bunların başıda rte. Yaptılar bi oyun tehtid herneyse olayı hallettiler.

Zamanın birinde bir imam varmış. Cuma vaazlarında sürekli mini etek giyeceklerin cehenneme gideceğiden falan dem vuruyor.

Derken bir gün, cemaatten biri hocanın karısını görüyor. bakıyor ki mini etekli.. Sonraki cuma'da hoca yine kılık kıyafetten dem vururken patlatıyor adam

-"Hocam senin hanım da giyiyor ama; ne iş?"

Hoca hiç duraksamadan cevaplıyor:

- E bizim haspaya da yakışıyor ama bee..

kebapçı vs laflarla hocaya hakaret edenler bugun selfie görsün :))en komıgı de adam kebapçı diyor aşağılıyor buralarda vatan haınlerini savunuyor.

Zamanın birinde bir imam varmış. Cuma vaazlarında sürekli mini etek giyeceklerin cehenneme gideceğiden falan dem vuruyor.

Derken bir gün, cemaatten biri hocanın karısını görüyor. bakıyor ki mini etekli.. Sonraki cuma'da hoca yine kılık kıyafetten dem vururken patlatıyor adam

Fatih hocaya kebapçı diyen parator diye lakap takanlarda bu fıkrayı anlıyabilecek kapasite yok.her şeyi özetliyor fıkra tşk ler.

mini etekli ft mi oluyor hikayede

Fatih terime etekli diyenlere Fatih terim etek giydirir sabaha kadar da dansöz gibi oynatır.ilahi klavye gençlıgı bir alemsin:))

beyler sizden ricam tek bir başlıkta toplanıp öyle kavga edelim. yetişemiyorum yok mouseda bozuldu zaten olmuyor yanı böyle.

Fıkrayi anlayamazlar diyen sahis daha benim basit cümlemi bile anlayamamis halbuki. Terim gibi bir adama, bir delikanlıya etek yakışmaz diyoruz işte. adam bunu bile anlayamiyor sonra laf sokmaya çalışıyor. yakışır demem lazım ki tepki vereseniz. Osman Bey de hemen layklamis.

he kolaydı birader biz at pazarı bebesiyiz öyle atıp tutmayalım

okudugumuzu anlıyalım.ben kimseye etek giydiririm vs demiyorum.ama fatih terim inan giydirir.mehmet agarın çok yakın arkadaşı bir fatih terim etegi bırak sana gelinlik bile giydirir.at pazarı degil tüm pazarlar olsa giyersin:))ya tlf açsa giyersin görmene gerek yok.

Fıkrayi anlayamazlar diyen sahis daha benim basit cümlemi bile anlayamamis halbuki. Terim gibi bir adama, bir delikanlıya etek yakışmaz diyoruz işte. adam bunu bile anlayamiyor sonra laf sokmaya çalışıyor. yakışır demem lazım ki tepki vereseniz. Osman Bey de hemen layklamis.

alınma len sanada atıyorum gördükçe. yakışmıyor böyle şeyler sana Muratcım.

edit. maksat başlığa ve yorumculara hareket getımek

edit.2 fıkrayı hala anlamadım bıle hem yav

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt