Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bak hala aynı seyı yapıyorsun.

ulan forumda pc basında benım nrden bılıyorsun kı sıyası fıkırlerımı

ya da diğerlerının

al sana en kral ft düşmanı ama en kralda akpli menşın atamadım kendisine ama şu alamancı dönercilerden.

adam bize ölü sevici bile dedi @ abdülcelil midir ne zıkkımsa

hiç bişey değilse bb tarafından son dönemlerde yapılan bilmem ne toplantılarına bak oradakılarde sana bı ornek olsun.

cidden iki troll aldımmı arkanıza şaşırıyrsunuz benliğinizi. yav yaşınızı adamı olun biraz şu alamancı dönercilere uymayın

Twitter'da bakmak yeterli . Fatih Terim'i destekleyen GS'lilerin profilleri hep RTE dolu ..

Efsane sadece futbolculukla veya antrenörlükle olmaz . Karakterinle ve duruşunla efsane olacaksın . Bizi sevmeyenleri üzmeyelim baba bizi sevenlere ihanet etmeyelim derken Metin Oktay ciddiydi .. Asla güçlünün yanında olmadı , sevgilisinden bile vazgeçti . Bilmem anlatabildim mi ?

metin-oktay.jpg

Bazıları efsane olur,türk futboluna damga vurur,ismi stadlara verilir bazıları da burada aklı sıra işin içine siyaseti karıştırıp itin şeyine sokup çıkarma çabasına girer..Çok yazık ki birçok kişi bu planlı oyuna inandı ve efsanesine sırtını döndü..

Ama bu tipler nedense şu resim karşısında 3 maymunu oynuyor;

unal-aysal-fikret-orman-yildirim-demiroren_663564.jpg

Twitter'da bakmak yeterli . Fatih Terim'i destekleyen GS'lilerin profilleri hep RTE dolu ..

Efsane sadece futbolculukla veya antrenörlükle olmaz . Karakterinle ve duruşunla efsane olacaksın . Bizi sevmeyenleri üzmeyelim baba bizi sevenlere ihanet etmeyelim derken Metin Oktay ciddiydi .. Asla güçlünün yanında olmadı , sevgilisinden bile vazgeçti . Bilmem anlatabildim mi ?

metin-oktay.jpg

ya bi sus.iki kelime edemeyince yine tribünlere oynarsın anca.

Allahtan Rahmetli Kral bugunleri görmemiş adamın ne alkolıkliğini bırakırdınız ne beşiktaşlılığını

ya bi kaybol ya. iki kelime edemeyince yine tribünlere oynarsın anca.

Allahtan Rahmetli Kral bugunleri görmemiş adamın ne alkolıkliğini bırakırdınız ne beşiktaşlılığını

Raporladım .

Ha alkolik olduğundan kimse şikayet etmiyor kaldı ki kendisi beşiktaşlı da değildir .

Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş, köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım diyen bir kişi nasıl beşiktaşlı olabilir ?

Raporladım .

Ha alkolik olduğundan kimse şikayet etmiyor kaldı ki kendisi beşiktaşlı da değildir .

Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş, köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım diyen bir kişi nasıl beşiktaşlı olabilir ?

al

metin-oktay-be%C5%9Fikta%C5%9Fl%C4%B1-m%C4%B1yd%C4%B1_504087.jpg

dediğim gibi Allahtan senın gibileri görmemiş Allahtan.

aynı şekilde ft ninde gazete küpürleri vardır. ama olayları buraya getirmen tribünlere oynaman değil.

en başta insanları akplı olmakla itham ettin. onun özrünü dileyeceksin.

yaşının adamı olacaksın iki tane adamin gazına gelip buraalrda show yapmıyacaksın

hay senın espiri anlayısını..

aynen ben tutarsızım sen serseri o koruduklarında dönerci

benim kimseyi koruduğum da bir serserilik yapmışlığım da yok

sadece birine "bölücülük yapıyorsunuz" diye sitem edip , hemen ardından başkalarına aşağılayıcı kelimelerle fişleme yapan bir zatın postlarının bu forumda yer alması sebebiyle hissettiğim utanç duygusunu belirtmek istedim

sinirsiz geceler dilerim osman bey

Çeptalk

Dikkat ediyorum da FT'yi destekleyenlerin çoğu hatta nerdeyse tamamı akpli ..

Sonuna kadar ön yargılı bir mesaj kesinlikle.

Burada ki 5-6 kişiye bakarak yorum yapılmamalı bu konuda.

Futbol ile siyasi fikirleri karıştırmayacak kadar olgun olmalı herkes.

Her ne kadar ülke olarak sürekli bir gerilim politikası izlense de yıllardır biz daha kendi aramızda böyle bölünürsek, ve empati sezimizi kaybedersek ne olacak halimiz?

benim kimseyi koruduğum da bir serserilik yapmışlığım da yok

sadece birine "bölücülük yapıyorsunuz" diye sitem edip , hemen ardından aşağılayıcı kelimelerle fişleme yapan bir zatın postlarının bu forumda yer alması sebebiyle hissettiğim utanç duygusunu belirtmek istedim

sinirsiz geceler dilerim osman bey

Çeptalk

egemencim bilip bilmedn kahramanlık yapma.

o bölücü herif gelip siz akplısınız diyorsa her turlu kavga ederım.

sorsan anası babası akpye vermıstır burada show yapar mıllete

al

metin-oktay-be%C5%9Fikta%C5%9Fl%C4%B1-m%C4%B1yd%C4%B1_504087.jpg

dediğim gibi Allahtan senın gibileri görmemiş Allahtan.

Belki çocukken beşiktaşı tutuyordu . Yok mu öyle çocukken başka takımı tutup sonra başka takıma geçen ? Önemli olan doğruyu yakalayabilmektir . Zaten Galatasaray'a transfer olduktan sonra da takım değiştirmemiştir .

Sonuna kadar ön yargılı bir mesaj kesinlikle.

Burada ki 5-6 kişiye bakarak yorum yapılmamalı bu konuda.

Futbol ile siyasi fikirleri karıştırmayacak kadar olgun olmalı herkes.

Her ne kadar ülke olarak sürekli bir gerilim politikası izlense de yıllardır biz daha kendi aramızda böyle bölünürsek, ve empati sezimizi kaybedersek ne olacak halimiz?

Artık futbol - siyaset ele ele olmuş ben ayırsam ne olacak ? Afedersin ama rte şov yapıyor maç öncesi . Diyor ki bundan sonra olimpiyatlarda madalya sayılarımız artacak , takımlarımız uluslararası anlamda kupa kazanacak diyor . 12 sene boyunca yapmamış da şimdi mi yapacağı gelmiş ? Kendisi fenerbahçeli diye şike davasında feneri kayırmadı mı ?

Belki çocukken beşiktaşı tutuyordu . Yok mu öyle çocukken başka takımı tutup sonra başka takıma geçen ? Önemli olan doğruyu yakalayabilmektir . Zaten Galatasaray'a transfer olduktan sonra da takım değiştirmemiştir .

konuyu Metin Oktaya çekip tribünlere yeterince oynadın o olayı kapatalım. saçma sapan varsayımları falan.

esas konuya odaklan senın haddıne değildir insanları tanımadan ona buna akplı yaftası yapıştırman.

senın kafandan gidersek bızım baskan tayyıpten sonrakı genel basaknı olur adamların

sözlerini tart yasin genelleme tehlıkelıdır.

Yönetim doğru olanı yapmış. Eleştirmenin de bir dozu olmalı. Karşı tarafı suçlarken bazen ölçüyü kaçırabiliyoruz. Kendi özeleştirimi yapacak olursam benim de muhakkak ölçüyü aşan yorumlarım olmuştur. Kin, düşmanlık ve kutuplaşmayı körükleyecek davranışlar bize hiçbir şey kazandırmaz. Yaptıklarını, siyasi görüşlerini tasvip etmediğimiz insanlarla aynı ülkenin vatandaşları olduğumuzu unutmamalıyız. Yiğidi öldür hakkını ver. Ben de kırgınım en son olanlardan sonra ama bu adam bize UEFA kupası kazandırmış bir insan. Euro 2008'de Almanya'yı yarı finalde elinden kaçırmış bir insan. Komşu komşunun külüne muhtaçtır. Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur. Şike konusunda yapılanlar hakkında tepkimizi tabii ki göstermeliyiz ama bize ve camiamiza yakışan şekilde bu mücadeleyi sürdürmek en doğrusu olacaktır.

konuyu Metin Oktaya çekip tribünlere yeterince oynadın o olayı kapatalım. saçma sapan varsayımları falan.

esas konuya odaklan senın haddıne değildir insanları tanımadan ona buna akplı yaftası yapıştırman.

senın kafandan gidersek bızım baskan tayyıpten sonrakı genel basaknı olur adamların

sözlerini tart yasin genelleme tehlıkelıdır.

Bu mesajını da raporlayacağım. Son paragraf hayli terbiyesizce ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt