Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.987
- 10.806
- 2.838
fatoya kebapçı demek yasak
gurbetçilere dönerci demek ?
Çeptalk
Çeptalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fatoya kebapçı demek yasak
Çeptalk
dönercinin önde gidenisiniz.
sizin gurbetcilikle falan alakanız yok.
serseri dönercilersiniz
bak hala aynı seyı yapıyorsun.
ulan forumda pc basında benım nrden bılıyorsun kı sıyası fıkırlerımı
ya da diğerlerının
al sana en kral ft düşmanı ama en kralda akpli menşın atamadım kendisine ama şu alamancı dönercilerden.
adam bize ölü sevici bile dedi @ abdülcelil midir ne zıkkımsa
hiç bişey değilse bb tarafından son dönemlerde yapılan bilmem ne toplantılarına bak oradakılarde sana bı ornek olsun.
cidden iki troll aldımmı arkanıza şaşırıyrsunuz benliğinizi. yav yaşınızı adamı olun biraz şu alamancı dönercilere uymayın
ben gurbeçti değilim bossman
ama sen tutarsız bir adam görünümlüsün son 3 postundan bu anlaşılıyor
Çeptalk
Twitter'da bakmak yeterli . Fatih Terim'i destekleyen GS'lilerin profilleri hep RTE dolu ..
Efsane sadece futbolculukla veya antrenörlükle olmaz . Karakterinle ve duruşunla efsane olacaksın . Bizi sevmeyenleri üzmeyelim baba bizi sevenlere ihanet etmeyelim derken Metin Oktay ciddiydi .. Asla güçlünün yanında olmadı , sevgilisinden bile vazgeçti . Bilmem anlatabildim mi ?
![]()
ya bi kaybol ya. iki kelime edemeyince yine tribünlere oynarsın anca.
Allahtan Rahmetli Kral bugunleri görmemiş adamın ne alkolıkliğini bırakırdınız ne beşiktaşlılığını
Raporladım .
Ha alkolik olduğundan kimse şikayet etmiyor kaldı ki kendisi beşiktaşlı da değildir .
Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş, köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım diyen bir kişi nasıl beşiktaşlı olabilir ?
hay senın espiri anlayısını..
aynen ben tutarsızım sen serseri o koruduklarında dönerci
Dikkat ediyorum da FT'yi destekleyenlerin çoğu hatta nerdeyse tamamı akpli ..
benim kimseyi koruduğum da bir serserilik yapmışlığım da yok
sadece birine "bölücülük yapıyorsunuz" diye sitem edip , hemen ardından aşağılayıcı kelimelerle fişleme yapan bir zatın postlarının bu forumda yer alması sebebiyle hissettiğim utanç duygusunu belirtmek istedim
sinirsiz geceler dilerim osman bey
Çeptalk
al
![]()
dediğim gibi Allahtan senın gibileri görmemiş Allahtan.
Sonuna kadar ön yargılı bir mesaj kesinlikle.
Burada ki 5-6 kişiye bakarak yorum yapılmamalı bu konuda.
Futbol ile siyasi fikirleri karıştırmayacak kadar olgun olmalı herkes.
Her ne kadar ülke olarak sürekli bir gerilim politikası izlense de yıllardır biz daha kendi aramızda böyle bölünürsek, ve empati sezimizi kaybedersek ne olacak halimiz?
Belki çocukken beşiktaşı tutuyordu . Yok mu öyle çocukken başka takımı tutup sonra başka takıma geçen ? Önemli olan doğruyu yakalayabilmektir . Zaten Galatasaray'a transfer olduktan sonra da takım değiştirmemiştir .
konuyu Metin Oktaya çekip tribünlere yeterince oynadın o olayı kapatalım. saçma sapan varsayımları falan.
esas konuya odaklan senın haddıne değildir insanları tanımadan ona buna akplı yaftası yapıştırman.
senın kafandan gidersek bızım baskan tayyıpten sonrakı genel basaknı olur adamların
sözlerini tart yasin genelleme tehlıkelıdır.
Daha niye kilitlenmedi bu konu ? FT'yi bu saatten sonra savunan bir daha Galatasaray'ı tutmasın . Akpspor'u tutsun .
Dikkat ediyorum da FT'yi destekleyenlerin çoğu hatta nerdeyse tamamı akpli ..
Ne alaka?