Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeknik adamligin bir kenara.cok kaypak herifmissin.topu yere vurdugun icin 9 mac ceza aldin.ufak sorun yuzunden GSyi birakip, sana o ceza veren haramilerinyanina kactin.iste bu yuzdrn kaypaksin.simdi arkanda tayyipte var.sulalenin sirti yere gelmez artik..

gereken cezayi alacagindan süphem yok..benim kadar agir elestiren yoktur fatih terim´i ama senin gibi ne oldugu belli olmayan bir adam ona saksocu diyemez...edepli olmayacaksan burda isin yok,senin gibi terbiyesizlere yer yok..

olay ftnin akpli veya chpli olmasi falan degil konuyu saptirmayin

olay ftnin sikeye destek verenlerle ayni safta olmasi

[media]https://www.youtube.com/watch?v=T_nafLSKPEM[/media]

herkese canli yayinda meydan okuyup 2-3 ay sonra bu adamlarla beraber calismasi bana batiyor

adam gibi adam ft derdik hep ama artik zerre kadar degeri yoktur gözümde ve gün gectikce iyice gülünc duruma geliyordur

mersin maçı sonrası burada ft'yi en çok biz savunuyorduk BEYLER!!

onun için bize masal anlatmayın

Devreye girip arayı açtırmayan dediğin adamın Galatasaray lig şampiyonluklarının 3'te 1'inde ismi var avrupada ilkleri yaşatmış bir insan bu kadar komik olmayın ya..

Arayi daima acan adamin Fatih Hoca oldugunu, arkadas heralde kavriyamamis :D

Fatih Terim´den önce FB sampiyonluklarda bizden öndeydi mesela... Fatih Terim Galatasaray tarihinin en önemli unsurlarindan bir tanesidir.

hayır bıde her devrın adamı dıyen ergenler kac devır gormuste adamı sucluyorlar merak edıyorum herzaman aynı sıyası gorusteydı bu adam...gorende 10 yıl once devrımcıydı sanır

Mesele o değil.2 sezon önce " sezon bitsin konuşacağım " deyip şimdi şikeci federasyona biat etmek.Onu geç adamın şike ilgili artık bir tane sözü bile yok güya TR futbol kordinatörü...

Onu bunu geçin Terimciler.Bu adamın şike konusundaki 180 derece dönüşünü görüp siz de bu karaktersizliğe ses etmiyorsanız sizin Galatasaraylılığınızdan şüphe ederim zira Galatasaraylılık bir karakter meselesidir...

gsye acik acik cok ciddi zarar verenlerle ayni safta olmasi, onlarla kader birligi yapmasi beni cok rahatsiz ediyor midemi bulandiriyor

olay ftnin akpli veya chpli olmasi falan degil konuyu saptirmayin

olay ftnin sikeye destek verenlerle ayni safta olmasi

[media]https://www.youtube.com/watch?v=T_nafLSKPEM[/media]

herkese canli yayinda meydan okuyup 2-3 ay sonra bu adamlarla beraber calismasi bana batiyor

adam gibi adam ft derdik hep ama artik zerre kadar degeri yoktur gözümde ve gün gectikce iyice gülünc duruma geliyordur

O Video´yu tam metin olarak izleyip, bana tam olarak kime salladigini alinti yapip yazarmisin ? Demirören, Erdogan isimleri geciyor mu ? Gecmiyor, tamam. Velevki sallamis olsa bile, burda bu aciklamalari galyana gelip adrenalin beynini uyusturdugu bir anda yapmis.

Esas benim merak ettigim konu, 2011/2012 sezonunda sakin bir profil cizen Fatih Terim, piskolojik olarak nasil böyle bir duruma düstü ? Fatih Terim son senesinde bizde rahat calisamadigi cok belli oluyor, adam sonunda patlamis iste.

Mesela sportif olarak, süperfinal sayesinde daha bile heyecanli gecmisti öbür sezon.

neyı nası lanse etmısler pardon? canlı ızledıgım ıcın soyluyorum 20m oy verdı gs taraftarı dedı..yanlıs soyledım fılan dıye duzelttı ama sonucta agzından o laf cıktı..nası unal aysala akepelı demıyorsak ft ye de bu damgayı vurmak yanlıs

[media]https://www.youtube.com/watch?v=OG2HERsjUYk[/media]

Özür dilemiş yanlış hatırlıyormuşum başkan yanlış ifade ettiğini çıkıp söylemiş açık yüreklilikle.

Arayi daima acan adamin Fatih Hoca oldugunu, arkadas heralde kavriyamamis :D

Fatih Terim´den önce FB sampiyonluklarda bizden öndeydi mesela... Fatih Terim Galatasaray tarihinin en önemli unsurlarindan bir tanesidir.

Galatasaray sayesinde stadyumlara ismi veriliyor. Galatasaray sayesinde Türkiye'nin en önde gelenleriyle ahbaplik ediyor. Servetini saymiyorum bile. Galatasaray Terimi yaratti. Bunun tersini söyleyebilirmisin?

Fatih Terim'i sevipte o söz konusu parti ile alakası olmayan benim gibi milyonlarca insana resmen tahrik ve hakaret suçu işlenmiştir bu başlıkta az önce.

Evet arkadaşım Fatih Terim'i seviyorum.

Çünkü

Bu kulübe siz kabul etmek istemesenizde 40 yılını vermiş, teknik direktör olarak büyük başarılar elde etmiş bir isim.

Siyasi fikirlerinden bağımsız olarak seviyorum onu. 6 ay önceye kadar babam gibi de görüyordum. Şu an da hala seviyor ve saygı duyuyorum.

Bir insanı ya seviyorsundur ya da sevmiyorsundur.

Şu başlıkta bu adam gittiğinden beri yazılan onlarca alaycı ifade yetmezmiş gibi, bir de üzerine saygı ve sevgi duyan herkesi belli bir görüşe mensup ilan etmek ne kadar vicdana sığar.

Metin Oktay'da Galatasaray'dır, Şükür'de, Terim'de.

Hiç boşuna bu isimleri kategorize etmeye çalışmayın fikirlerine göre. Bu adamlar Galatasaray'ı bugün sizler tutuyorsanız en büyük sebeplerin başında geliyor.

Daha bu forum yokken ve çoğumuz da çocuk ve hayatta bile değilken bu adamlar vardı.

O Video´yu tam metin olarak izleyip, bana tam olarak kime salladigini alinti yapip yazarmisin ? Demirören, Erdogan isimleri geciyor mu ? Gecmiyor, tamam. Velevki sallamis olsa bile, burda bu aciklamalari galyana gelip adrenalin beynini uyusturdugu bir anda yapmis.

Esas benim merak ettigim konu, 2011/2012 sezonunda sakin bir profil cizen Fatih Terim, piskolojik olarak nasil böyle bir duruma düstü ? Fatih Terim son senesinde bizde rahat calisamadigi cok belli oluyor, adam sonunda patlamis iste.

Mesela sportif olarak, süperfinal sayesinde daha bile heyecanli gecmisti öbür sezon.

yani bu aciklamalari da aysal ve yönetim yüzünden yapti diyorsun

tffnin bir sucu yok, anlik bir sey onlarin yaptigi tek suclu aysaldir

O yüzden mi özür diledi aceba Ünal Aysal bu aciklamalarindan dolayi ?

[media]https://www.youtube.com/watch?v=eS7-jsvhuFo[/media]

"25 Milyon GS´linin 20 milyonunun AKP´ye oy verdigini TAHMIN EDIYORUM..."

Burada anlasilmiyacak hic birsey yok. Ben buna Galatasaray´in menfaatleri derim, ve elestirmem. Ama Fatih Hoca´ya bok atanlarin, Fatih Hoca´nin böyle bir aciklamasini bulsunlar bakayim... Terimciler AKP´li diyen arkadas bunu iyi okusun. Daha iki sene önce kendi baskanimiz nerdeyse hepimize AKP´li dedi... Bunu sonra geri almis, alamamis benim icin önemli degil.

Tamam işte niyet olarak varmak istediğim nokta bu,başkanın Türkçesi gerçekten çok iyi değil bir kaç açıklamasında yine gündem olmuştu çok masumane bir şey demek isterken farklı anlaşılabiliyor kurduğu cümle bu da onlardan biriydi burdan prim yapmaya çalışmanın alemi yok diyorum kısaca.

fatih terim ampul partili degil. devletin başinda olan bütün isimleri iyi yalar. duygu sömürüsünü iyi bilir. hep güçlünün yaninda olur. GS in efsaneside olabilir. ama bunlari bana unuturmaz.

Galatasaray sayesinde stadyumlara ismi veriliyor. Galatasaray sayesinde Türkiye'nin en önde gelenleriyle ahbaplik ediyor. Servetini saymiyorum bile. Galatasaray Terimi yaratti. Bunun tersini söyleyebilirmisin?

Buna birşey diyen yok zaten böyle şeyler karşılıklıdır evet Terim'i Terim yapan Galatasaray'dır ama Galatasaray'ın bir çok lig ve avrupa başarısında da Terim'in imzası vardır..Aradaki farkı açtırmayan içimizdeki İrlandalı demek saçma kere saçma buna nasıl inandırdın kendini bunu hangi mantık alır gerçekten hayret birşey..

[media]https://www.youtube.com/watch?v=OG2HERsjUYk[/media]

Özür dilemiş yanlış hatırlıyormuşum başkan yanlış ifade ettiğini çıkıp söylemiş açık yüreklilikle.

Ben dedim özür diledi diye... Ama benim icin özür dilemesinin bu konuda bir önemi yok. Cünkü o aciklamalari zaten siyasetten medet umarak yapti. Oyuncularimiza muz atildi, ve bu olayi bizzat Ünal Aysal kapatti, Ülkemizin marka degeri zarar görmesin diye. Kime yaranmak icin ?

Ünal Aysal'dan 'muz' açıklaması

Ünal Aysal: "Konuyu süratle unutmanın gerektiğini, ısrarın Türkiye Cumhuriyeti'ne zarar vereceğine inanıyorum. Fazla ısrarlı olmayın. Bunu bir kaza olarak görelim ve bu işi kapatalım. Türkiye’nin ana konuları bunlar değildir. Türk sporunun da ana konuları bunlar değildir olmamalıdır. Zaten bizim kültürümüzde böyle bir şey yoktur."

Bunlari ne cabuk unuttuk da, siyasi nedenlerden dolayi Fatih Hoca´ya salliyoruz ? (Sana itafen degil kardesim)

Ama siyaset bize destek verdi mi ? Ünal Aysal termin alabildimi basbakan ile görüsmek icin ? Alamadi... Sonrada degisik bir yol izledi, oda olmadi, sonra "Vizyon panelini" ziyaret etti... Olabilir bunlar aslinda büyütecek, yada kahramanlastirilacak olaylar degil. Galatasaray menfaati en önde gelir. Yoksa GS Lisesi bu Ülkenin ilk layik kurumdur. Ama kulübün menfaatleri baskadir.

Ya, ben bunu elestirmem. Bana göre Türkiye ve Italya gibi Ülkelerde ne yazikki siyasi destek cok önemli. Ben derim ki "Ünal Aysal bu konuda stratejik hata yapti", ama Galatasaray üzerinden yaptigi siyasi aciklamalari ben elestirmem. Ama Fatih Hoca´ya siyasi olarak sallayanlar cikarsa, bunlari da gösteririm güzel kardesim.

Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet'in içine etmeye çalışan kişilerin elemanı olan bir kişi ile ilgili tartışıp birbirimizi kırmaya değmez. Kazandırdığı şampiyonluklar da olmaz olsun. Özetlersem; Galatasaray tarihinin utanç kaynağıdır. Tüküreyim futboldaki sportif başarısına.

fatih terim ampul partili degil. devletin başinda olan bütün isimleri iyi yalar. duygu sömürüsünü iyi bilir. hep güçlünün yaninda olur. GS in efsaneside olabilir. ama bunlari bana unuturmaz.

FT kimseyi yalamaz yalasa FT olmazdı.uefa kupasını aldıgımız sene cekeetini koysa bu ülkeye spor bakanı olurdu ama hiç bir zaman siyasete girmeyi dusunmedi.FT mi buralara getiren başarılarıdır.Türk futbol tarihinin gelmış geçmiş en başarılı teknik adamıdır.GS senin dediğin gibi siyasileri yalıyan yutan bir adama klubu yıllarca emanet etmez GS klubune kaptan yapmaz.bu GS yapılmış bir hakarettir.senin gibi GS lı olmaz olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt