Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet'in içine etmeye çalışan kişilerin elemanı olan bir kişi ile ilgili tartışıp birbirimizi kırmaya değmez. Kazandırdığı şampiyonluklar da olmaz olsun. Özetlersem; Galatasaray tarihinin utanç kaynağıdır. Tüküreyim futboldaki sportif başarısına.

Bu kadar. Daha da bu iğrenç başlığa bir şey yazmaya gerek yok.

Galatasaray sayesinde stadyumlara ismi veriliyor. Galatasaray sayesinde Türkiye'nin en önde gelenleriyle ahbaplik ediyor. Servetini saymiyorum bile. Galatasaray Terimi yaratti. Bunun tersini söyleyebilirmisin?

Senin mantigina gore Galatasayarin basarilarini da bütünüyle Fatih Terime bağlamak gerekir.

Buna birşey diyen yok zaten böyle şeyler karşılıklıdır evet Terim'i Terim yapan Galatasaray'dır ama Galatasaray'ın bir çok lig ve avrupa başarısında da Terim'in imzası vardır..Aradaki farkı açtırmayan içimizdeki İrlandalı demek saçma kere saçma buna nasıl inandırdın kendini bunu hangi mantık alır gerçekten hayret birşey..

Gökhancim Terim farki kapatti ben buna sahit oldum. Ama sonrasinda farki açtirmama konusunda devreye girdi. Kiytirik bir italyan takimina gönderdi siyasiler bunu. Geçen sezon milli takimla anlasmasina ragmen ligin baslamasini beklediler elimiz kolumuz baglansin diye. Bize karsi oynanan oyunlarin içinde yer aldi bu adam. Nasil basarilarini takdir ettiysek entrikalarini da unutmayiz.

Fatih Terim seni kendi sözünle başbaşa bırakıyorum şikecileri kollayan atatürkün mirası cumhuriyeti ne hallere getiren 17 aralık olayı ortaya çokan şehide kelle diyen birinin yanında gezmeye devam et. Herkesin adaleti şaşar ama Allah'ın asla!

yani bu aciklamalari da aysal ve yönetim yüzünden yapti diyorsun

tffnin bir sucu yok, anlik bir sey onlarin yaptigi tek suclu aysaldir

Fatih Terim dikkat ettiysen MHK´ya karsi yapiyor bu aciklamalari. Ama okadar basarili bir sezon gecirmis bir Insan, neden bukadar gergin ? Suc ünal Aysal´in demiyorum, ama kulüp icinde büyük bir sorunun oldugunu ben ozamanlar baska forumda yazmistim. Sonra zaten patlak vermedi mi ? verdi.

Gökhancim Terim farki kapatti ben buna sahit oldum. Ama sonrasinda farki açtirmama konusunda devreye girdi. Kiytirik bir italyan takimina gönderdi siyasiler bunu. Geçen sezon milli takimla anlasmasina ragmen ligin baslamasini beklediler elimiz kolumuz baglansin diye. Bize karsi oynanan oyunlarin içinde yer aldi bu adam. Nasil basarilarini takdir ettiysek entrikalarini da unutmayiz.

Ben bu yazdığının komplo teorisi olduğunu düşünüyorum ama bir an kabul edelim ki doğru. Terim' in sözleşmesi devam ediyordu, yönetim göndermeyip bozsaydı bu oyunu.

Bu konu kapanmasından yanayım.

Galatasaraylıları birbirine sokmakdan hariç hiç bir faydası yok maalesef.

Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet'in içine etmeye çalışan kişilerin elemanı olan bir kişi ile ilgili tartışıp birbirimizi kırmaya değmez. Kazandırdığı şampiyonluklar da olmaz olsun. Özetlersem; Galatasaray tarihinin utanç kaynağıdır. Tüküreyim futboldaki sportif başarısına.

iyi birader ozaman ulkenın yuzde 50si vatan haini

Her devrin adamı.Kulübün adını da Terimspor yapsınlar ülkenin artık ihtiyacı var buna azımsanmayacak kadar taraftarı var çünkü.

Bu arada Terimciler akp'li muhabbeti dönmüş ama katılmıyorum.Ha bir insanın hem Terimci hem akp'ye muhalif olması çelişkili bana göre orası ayrı.

Her devrin adamı.Kulübün adını da Terimspor yapsınlar ülkenin artık ihtiyacı var buna azımsanmayacak kadar taraftarı var çünkü.

Bu arada Terimciler akp'li muhabbeti dönmüş ama katılmıyorum.Ha bir insanın hem Terimci hem akp'ye muhalif olması çelişkili bana göre orası ayrı.

ne alaka ya

biz ne kötü camiayız FT im gibi kebapçı vatan haini parator adamı GS da 40 yıldır barındırıyoruz.burda imparatora hakaret edenler GS tarıhıne hakaret ediyor ama düşünemiyorlarki.kaldır her taşı her rekoru FT im çıkıyor altından arkadaş bu adam 40 yıl bu klupte nasıl barınmış biri bunu anlatsın.

biri bisey yazıyor sonra kacıyor millet birbirine düsüyor

adam gideli 1 sene oldu artık konusmanın,bel altı vurmanın bir manası yok

terim bitti gitti diyelim gecelim

FT kimseyi yalamaz yalasa FT olmazdı.uefa kupasını aldıgımız sene cekeetini koysa bu ülkeye spor bakanı olurdu ama hiç bir zaman siyasete girmeyi dusunmedi.FT mi buralara getiren başarılarıdır.Türk futbol tarihinin gelmış geçmiş en başarılı teknik adamıdır.GS senin dediğin gibi siyasileri yalıyan yutan bir adama klubu yıllarca emanet etmez GS klubune kaptan yapmaz.bu GS yapılmış bir hakarettir.senin gibi GS lı olmaz olsun.

turgay demirel denen cins herifte bizde kaptanlik yapmiştir. ne olmuştur. o da bize ihanet etmiştir. GS liysa neden adnan polat döneminde çagirildiginda gitmemiştir. neden 2001 de bizi satip italyaya gitmiştir. ve gene iyi GS liysa tüpçünün istegine evet demiştir. tüpçü GS a laf geçirdiginde siritmiştir. terimi terim yapan GS dir. asla bir METİN oktay olamaz. ben gidip GS İn içine eden heriflerle iş yapmam. benim Gibi GSLİ OLSUN.

unal aysal hem tbf ye hem tff ye karsıysa ve ıkısıne de bırsey yapamıyorsa herseye ragmen sucu bıraz kendınde arayacak..ıkı federasyonun bu kadar aleyhımıze calısmasına ragmen bızım elımızden bısey gelmıyorsa yonetımın acızlıgıdır kbkmasın kımse..fener 3temmuz surecınde sureklı komplo soyle boyle acıklamaları yaparken tapelerde gordugumuz gıbı azızle rte nın arası acıkken bıle aydınları ındırebılıyor bız hıc bısey yapamıyoruz

Ağlamak istiyorum artık. Bu ülkede herkes mi bu kirli düzene itaat ediyor? Midem bulanmaktan beter oldu.

Ben bu yazdığının komplo teorisi olduğunu düşünüyorum ama bir an kabul edelim ki doğru. Terim' in sözleşmesi devam ediyordu, yönetim göndermeyip bozsaydı bu oyunu.

Türk futbolunda komplolar yok sanki. Yönetim hatali davranmis olabilir. O baska bir mesele. ligin ilk haftasi antepi 2-1 yendigimiz maçin aksami Ahmet çakar duyurdu. Herkes biliyor Erdoganin evine çagirtip teklif yaptigini. Fikiri Göksel Gümüsdag'a verenin Azize oldugu söyleniyor. Basbakan teklif edince hayir diyemiyor dogal olarak. Zamaninda istifa edebilirdi, milli takim görevini Galatasaray yönetiminden gizledi bu adam. Muhbirlik gibi bir seydir bu.

hayır bıde her devrın adamı dıyen ergenler kac devır gormuste adamı sucluyorlar merak edıyorum herzaman aynı sıyası gorusteydı bu adam...gorende 10 yıl once devrımcıydı sanır

Geçmişte olmuş olaylar hakkında yorum yapmam için o devirde yaşamış olmam gerekmiyor sanırım.Ayrıca her devrin adamı olması siyasi görüşünü değiştirmesi ile alakalı değil güçlü kimse onun yalaması olmasıyla alakalı bir durum.

Ayrıca yaşımdan ve yorumumdan dolayı beni kastettiğin,hakaret etme niyetiyle ergen dediğin bir mesajda beni alıntılamayarak cevap hakkı doğurmamaya çalışmanda gerçekten olgunca bir davranışmış yaşı büyük abim benim. :)

Herkesin gözünü siyaset bürümüş ya Allah akıl fikir versin yolda kafasına birşey düşse siyasi partilerden bilecekler..

Bazıları ciddi ciddi Terim'i sevenlerin hepsi AKP'li kafasında allah kimseye böyle dar bir kafa yapısı vermesin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt