Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sürekli aynı şeyleri tartışıyoruz arkadaşlar; olayı özetleyeyim, tartışacak bir şey kalmasın.

- Ünal Aysal en başından beri Fatih Terim'in gitmesi için elinden geleni yaptı; sebebini bilmiyorum ama bir türlü ısınamadı, muhtemelen tuhaf adamların gazına geldi.

- Bir şekilde federasyonun şerefsizliğini de fırsat bilerek Fatih Terim'den kurtuldu.

- Bu tuhaf yaklaşım olmasaydı hayatta gitmezdi Fatih Terim.

- Fatih Terim'in kovulduktan sonra yaptığı hareketler affedilir gibi değil, kovulduktan sonra kendinden nefret ettirdi.

- Fatih Terim gitmemiş olsaydı geçen sene şampiyon olurduk %90, bu sene de en büyük favori olurduk, keyfimiz yerinde olurdu.

Durum budur.

Hahahahaha adam üşenmemiş mesajımı bulmuş :D Helal :)

Ben Chedjou'yu beğenen bir oyuncu değilim . O dönem gerçekten de kötü oynuyordu maçlara bakanlar bilir . Şimdi toparladı diye sevmeye başlamadım . O zaman da açıkcası FT transferi diye düşünüyorum . Olayın sonraki boyutlarına bakmadım .

Chedjou benim için hala kötü bir oyuncu . Kapalı defans oynadığı zaman bile 2 gün önce kritik hata yaptığını gördük .

İtalya'dan stoper alınır evet en iyi stoperler oradan çıkar .

Bazı üşenmeyip de taaa Kasım'daki mesajlarımı bulan , ağır FT'ci kişilere duyrulur ;)

ağır ergenlerin boşluklarını doldurmak için değil kasıma isa ya kadar giderim ;)

Sürekli aynı şey var dillerde . 2.dönem de kulübü batırdı gitti.

Evet başarılı olamadı, 14-15 futbolcu geldi gitti, ama Ontivero, Hajrovic, Telles üçlüsü kadar maliyeti var yok bu isimlerin toplamının.

Ama sürekli bu vurgulanır yıllardan beri, sırf bazı saha dışı şeylerden dolayı kendisi ile alakalı.

Şu gün kü mağlubiyeti bile bu başlıkta aramaya çalışmak ne kadar insaflıca.

Bir insanı seversiniz, veya sevmezsiniz. Bunda da herkes özgür, ve hakkıdır.

Bir farkımız olsun istiyoruz hep, diğer takımlardan. Zihniyet devrimi diyoruz, anlayış diyoruz, körü körüne bağlanmayı eleştiriyoruz, böyle mi devrim yapacak bu kulüp ve taraftarı.

Amrabat ? Yerli TD takima yerli cöp doldurttu... sonra da Mancini neden Salihi filan istiyor, kendi Türk Antrenör bile almiyorsa, o nerden bilsin

Bu arada yaklaşık 5-6 ftci kişiye karşı mücadele ediyorum . Herkes bir konudan oraya atlıyor , yardıma gelin Ünal Aysal'cılar !!11! :D

Bu arada yaklaşık 5-6 ftci kişiye karşı mücadele ediyorum . Herkes bir konudan oraya atlıyor , yardıma gelin Ünal Aysal'cılar !!11! :D

Yok onun da epey sucu var, Fatih Terimcinlerin agizina düstük, dogru dürüz oyuncu almiyor diye, sonra da yok tek Fatih Terim Galatasaray i basarili yapabiliyor denen sacma seyler cikiyor

O istedi bu istemedi değil Yasin, bütüne bak. İlk sezonunda transferlerde başarılıydı Terim. Aralarında illa ki bir koordinasyon olmuştur başkan ve yöneticiler ile. Terim'in İtalya'da ilişkileri kuvvetli,Ünal Aysal, Ali Dürüst gibi isimlerle bileşince güçlü bir yapıydık biz.Sonrasında ilk önce Terim'e yakın olanlar gönderildi,olanları da biliyoruz zaten akabinde, tekrar tekrar açıklamaya gerek yok...Hatırla o zamanları, Aziz ve Fenerbahçe çırpınıyordu..Fakat biz ne yaptık ettik bozduk yapıyı.

Benim isimlerden öte Galatasaray takıntım var. Keşke yine güçlü bir yapı kursak, fakat salon beyefendileri ve Candan Erçetin ile(latife yapıyorum) zor gözüküyor. Yanılmayı da can-ı gönülden istiyorum...

Ama Muslera'nın yerine Lauro'yu istememesine bahane değil bu . Muslera yerine Lauro tercihini yaptı mı ? Yaptı . Konu kilit .

Terim'in İtalya'daki ilişkileri kuvvetliydi de bir zahmet stoperi de İtalya'dan alsaydı ..

Terim o zaman bütün şampiyonlukları kendi almış gibiydi . İlk sene öyle değildi tabii sonradan bozuldu . Başkan da Aziz Yıldırım misali gururuna yediremedi gönderdi de diyebiliriz .

Evet Ünal Aysal zor zamanlardan geçiyor . TFF-Hükümet-Medya-Kendi içindeki köstebekler-Fenerbahçe-Sınırlamalar vb..

Başkanın iyi durumda odluğunu da söylemiyorum . Ocak ayından önce gayet iyi işler yapıyordu sonra çark kötü işlemeye başladı .

Yok onun da epey sucu var, Fatih Terimcinlerin agizina düstük, dogru dürüz oyuncu almiyor diye, sonra da yok tek Fatih Terim Galatasaray i basarili yapabiliyor denen sacma seyler cikiyor

Bazıları gerçekten ftci olmasına rağmen seviyeli konuşabiliyor . Ve tartışmaktan da zevk alıyorum ama bazı 13-18 yaş arasında bile olmayan belki şu an kreş terk çocuklar da var onlar da aklı sıra ft'yi korumaya çalışıyor bir tanesi de üşenmemiş Kasım'da bir mesajımı almış ahahahaha :D

ergen herifin teknolojiyi kullanmaktan haberi yok.

forumun ara kısmına gel terim yaz çeçu yaz malum ergenın adını yaz bütün yobazlığı pisliği çıksın önüne gelsin.

ha tabi kendınce haklılık payıda var çeçu 1 maç ıyı oynayınca aysal aldı yemın ederim aysal aldı dıyen tipitip daha evvel terimin kazığıdır diye dolanıyordu ordan vuruyordu. yalancılığı ortaya çıkınca alaya vurur tabi. kim olsa aynını yapar iki tanede ;) ifadesi koyar

işte bu tiip heriflerle tarihi işine geldiği gibi çarpıtan çocuklarla tartışım nefes tüketiyoruz. bu adama sen 40 kere doğruyu anlat 41 de gelir yine bir yalan bulur uydurur ordan başlar. kanında var çünkü değişmez.

çeçuyla ağzını doldurduk ya şimdi muslre palavrası ile devam ediyor :D

etsin bakalım birde tek başına bişeylere yetişemiyor sağdan soldan yardım istiyor sürekli birinin himayesi altında olma çabası sürekli bir yardım ağlamaları falan.

harbiden yazık.

evet beyler görüyoruzki çecu 1 maç ıyı oynayınca hemen aysal başganın vizyon transferi olmus.

peki bunu diyenler kötü oynadığı dönemde kimin transferi diyorlar?

4YoVrJ.png

#21 Aurélien Chedjou | Sayfa 107 | Galatasaray Spor Haberleri, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu

ve bunun gibi okadar yobazlık kokan yalan akan mesaj varki. artık nedense boş.

heee anasını satıyım ıyı olan herseyı aysal yaptı kötü olan hersey terimin. en kötü yaptığı şeyde bu tip ergenleri Galatasaray taraftarı yapmış zamanında ulan keşke o 2000 dönemını yaşatmasaydıda bu ergenler şimdi fenerli olarak kalsaydı

he unutmadan sunuda son sayfaya getireyim. aklıma estikce bunu uplıycam. daha böyle bi ton terbıyesızlık var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt