sen ne anlatiyorsun arkadas?galatasaray maclara paf takimi ile ciksa bile ikincilik basarisizliktir..galatasarsay senin gibi terim sevdalilarini tatmin etmek icin kurulmadi..sen ya galalatasaray'i tanimamisin ya da sendeki terim sevdasi rahatsizlik boyutuna ulasmis..yol yakinken dön bu sacma fikirlerinden..
bu "camur at izi kalsin"huyundan vazgec artik..baskana attigin iftiralar yüzünden ceza yedigini ne cabuk unuttun?
★☆★
Galatasaray´in Sampiyonluk orani... = 33 % Dedigin güzel, ama gercekler ile örtüsmüyor.
Bana göre basarisizlik sampiyonluk yarisindan kopup, kötü futbol oynatmaktir. Ben olaylara mantiksal yaklasirim, ve benim icin önemlisi Galatasaray´in maximum basariya ulasmasidir. Galatasaray´da en basarili teknik direktörde Terim´dir, bunu elin kigilisi bilirken, siz daha anlayamadiniz. Basarili bir teknik adami 5. haftada göndermek sabotajdir. Isteyerek, yada istemeyerek. Bu Fatih terim olmasada gecerlidir, esas senin ve bazilarin terim nefreti gözünüzü körertmis maalesef.
Eger Ünal Aysal Prandelli´yi gönderse iki hafta sonra ne dersin ? Bu takimin hali ne olur ? Ünal Aysal yaptigi o hamle ile, kisisel egosunu kulübün mefaatlerinin önüne koymustur. Bunu kabul edin, etmeyin, benim icin önemli degil. Aziz bile ögrenmis, sezon ortasinda teknik adam göndermiyor.
Ben iftiridan ceza yemedim,
hakaretten yedim. Benim o gün hakaret etmedigimi, o gün aktif olan bir arkadas bile yazmis halen duruyor.
Bak bakayim ben Ünal Aysal konusuna kac kere yazmisim ? Ünal Aysal benim icin sportif acidan ÖNEMSIZdir, baskanlari sisirip, futbolun önüne geciren sportif kültürden uzak taraftar profiline uymuyorum.
Saha icini hic konusmayan, sadece saha disi ile ilgilenen resmimdeki Ahmet Cakar fotorafi bunun acik bir tane ironisidir.