Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkan olmasını istemem

İlk yapacağı iş hocayı gönderip yerine hamza kazmasını koymak olur , hani şu sneijdere aldığı parayı haketmiyor diyen hödük.

Sonra hasan şaş , davala ne kadar hocalık kabiliyeti olmayan adam varsa takıma doldurur.

Ptt1.ligten bir sürü transfer yapar

Sabri ve ekürileri geri döner

Asla yıldız transferi de yaptırmaz

Ayrıca klubün bütün iç işlerine tüpçüyü karıştırır

Başkan olursa bizim aziz yıldırım'ımız olur söylim haluk ulusoy şimdilik daha mantıklı sonrada ali sabancıyı ısındırırız

Galatasaray baskan adayi tüpçünün önünde el pençe durmaz. Baskan adayimiz üst düzey biri olmali. Tüpçünün emrine girerek üst düzey olmadigini gösterdi.

Allah o günleri göstermesin bize.

Aklıma hemen azize geldi, adam teknik direktör olduğuna rağmen istediğini yapıp eleştiriyi kabul etmiyordu, kulüp başkanı olsa o egoist haliyle kim bilir nasıl zarar verir kulübe.

Işte biz o gün tukeniriz. Td olarak iki kere denedi ama batiramadi başkan olursa ucuncude affetmez batırır.

hehe 2002-2003-2004 de filan da keske mücadele olsaydi

Adamlar sike yapip size o olsaydi daha zor olurdu diyorlar, siz de bakin onlar bile diyor deyip kaniyorsunuz... onlarin sike olayini kapatmak isteyen bir tff var, ve o tff nin elemani oldu terim efendi

78 puan ile ikinciligin basarisizlik olmasi bile Terim´in senin gibilerin gözünde büyüklügünü gösteriyor (2002/2003). Evet, tabi iyiki 2003-2004 sezonunda basarisiz oldu, yoksa dünyada basarisizligi yada düsüsü olmayan tek Teknik Direktör olacakti...

He, tabi Kigili gibi adam gitti sike yapti, sonra Aziz ile kavga etti, giderayak bizi kandirmak icin böyle aciklamalar yapti. Fenerbahce´yi Ünal Aysal Terim´i gönderip rahatlatmistir. Galatasaray düsmani olsaydi, ancak o an hamleyi yapardi...

Bunu bu forumdaki transfer taraftari alkislayabilir, ama tribündeki Galatasaray taraftari verdigi tepki ile, neyin ne oldugunu belli etti sorumlulara...

78 puan ile ikinciligin basarisizlik olmasi bile Terim´in senin gibilerin gözünde büyüklügünü gösteriyor (2002/2003). Evet, tabi iyiki 2003-2004 sezonunda basarisiz oldu, yoksa dünyada basarisizligi yada düsüsü olmayan tek Teknik Direktör olacakti...

He, tabi Kigili gibi adam gitti sike yapti, sonra Aziz ile kavga etti, giderayak bizi kandirmak icin böyle aciklamalar yapti. Fenerbahce´yi Ünal Aysal Terim´i gönderip rahatlatmistir. Galatasaray düsmani olsaydi, ancak o an hamleyi yapardi...

Bunu bu forumdaki transfer taraftari alkislayabilir, ama tribündeki Galatasaray taraftari verdigi tepki ile, neyin ne oldugunu belli etti sorumlulara...

sen ne anlatiyorsun arkadas?galatasaray maclara paf takimi ile ciksa bile ikincilik basarisizliktir..galatasarsay senin gibi terim sevdalilarini tatmin etmek icin kurulmadi..sen ya galalatasaray'i tanimamisin ya da sendeki terim sevdasi rahatsizlik boyutuna ulasmis..yol yakinken dön bu sacma fikirlerinden..

bu "camur at izi kalsin"huyundan vazgec artik..baskana attigin iftiralar yüzünden ceza yedigini ne cabuk unuttun?

★☆★

sen ne anlatiyorsun arkadas?galatasaray maclara paf takimi ile ciksa bile ikincilik basarisizliktir..galatasarsay senin gibi terim sevdalilarini tatmin etmek icin kurulmadi..sen ya galalatasaray'i tanimamisin ya da sendeki terim sevdasi rahatsizlik boyutuna ulasmis..yol yakinken dön bu sacma fikirlerinden..

bu "camur at izi kalsin"huyundan vazgec artik..baskana attigin iftiralar yüzünden ceza yedigini ne cabuk unuttun?

★☆★

Galatasaray´in Sampiyonluk orani... = 33 % Dedigin güzel, ama gercekler ile örtüsmüyor.

Bana göre basarisizlik sampiyonluk yarisindan kopup, kötü futbol oynatmaktir. Ben olaylara mantiksal yaklasirim, ve benim icin önemlisi Galatasaray´in maximum basariya ulasmasidir. Galatasaray´da en basarili teknik direktörde Terim´dir, bunu elin kigilisi bilirken, siz daha anlayamadiniz. Basarili bir teknik adami 5. haftada göndermek sabotajdir. Isteyerek, yada istemeyerek. Bu Fatih terim olmasada gecerlidir, esas senin ve bazilarin terim nefreti gözünüzü körertmis maalesef.

Eger Ünal Aysal Prandelli´yi gönderse iki hafta sonra ne dersin ? Bu takimin hali ne olur ? Ünal Aysal yaptigi o hamle ile, kisisel egosunu kulübün mefaatlerinin önüne koymustur. Bunu kabul edin, etmeyin, benim icin önemli degil. Aziz bile ögrenmis, sezon ortasinda teknik adam göndermiyor.

Ben iftiridan ceza yemedim, hakaretten yedim. Benim o gün hakaret etmedigimi, o gün aktif olan bir arkadas bile yazmis halen duruyor.

Bak bakayim ben Ünal Aysal konusuna kac kere yazmisim ? Ünal Aysal benim icin sportif acidan ÖNEMSIZdir, baskanlari sisirip, futbolun önüne geciren sportif kültürden uzak taraftar profiline uymuyorum.

Saha icini hic konusmayan, sadece saha disi ile ilgilenen resmimdeki Ahmet Cakar fotorafi bunun acik bir tane ironisidir.

Fatih Terim düşmanlığı yapmaya gerek yok,ister sevin ister sevmeyin ama Terim en başarılı ve en kariyerli Türk teknik direktördür.

Bizim de efsanemizdir hep de öyle kalacaktır.

Hataları,yanlışları illaki olmuştur ama bu gerçeği değiştirmez.

Kendisini cok severim sayarim bize nice zaferler yasatti ne gunlerimiz oldu sevincten yatamadigimiz, lakin ona ceza veren adamlara sayarken arkasinda hep Galatasarayin taraftarlari vardi, hic bir zaman bir dedigini iki etmedik ona 3d kareografi yapildi bagrimiza bastik kendisini. Ya birak adam 9 mac ceza aldi biz hala Allah Kerim Fatih Terim diye bagiriyorduk.

Hocam bize bunu yapmicaktin, Biz seni icin herseye hazirdik ama sen kilici bize sapladin.

Kendisi benim icin bitmistir, icimizde gomulen bir Galatasarayli olarak devam edicektir.

Nice senelere imparator.

Dogum gunun kutlu olsun.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dogum gunun kutlu olsun ımparator!!

nıce beraber yaşlara olur inşallah...

282962_471032882955412_731737980_n.jpg

Dogum günün kutlu olsun IMPARATOR, bu kulübe verdigin katki asla unutmayacagiz.

Candan Erçetine INAT!

ELBETTE F.TERIM

[media]https://www.youtube.com/watch?v=qMsbvvnhDe0[/media]

Adam'ın yaşgününde bile yüzüncü kez Demirören veya TFF hakkinda konuşuyorsunuz, bare bugün ne kadar emo oldugunuzu belli ettirmeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt