Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan Ç yerine Töreyi savunmak agir delillik.

Terim 12/13 sampiyonluktan sonra teknik direktörlügü birakmaliydi.

Modern futbol için uygun taktikleri yok maalesef.

Çek'e karsi aldigimiz yenilgi onun suçu oldugunu zannetmiyorum, milli takimin oyuncularimizin neredeyse yarisi yetenek fakiri oldugunu da unutmamak lazim.

O zaman Abdullah Avcı'nın suçu neydi de, adamı linç ettik o kadar? Madem suç oyunculardaydı, ne gerek vardı kurtarıcı aramaya. Bıraksaydık Apo takılsaydı kafasına göre.

fatih_terim_milli_takim_iste_bu_kral.jpg

O zaman Abdullah Avcı'nın suçu neydi de, adamı linç ettik o kadar? Madem suç oyunculardaydı, ne gerek vardı kurtarıcı aramaya. Bıraksaydık Apo takılsaydı kafasına göre.

Avci döneminde iyice kaos futbol oynuyorduk, dogru dürüst gol sanslar kuramiyorduk ve Romanya ve Macar gibi dandik ülkelere yeniliyorduk, Andorra'dan neredeyse gol yedik.

Bu daha Terimin 2nci maçi.

Avci kadar maç yaptik dan sonra ikisini kiyaslabiliriz.

Ayrica ben 1 maç hakkinda konusuyorum, uzun dönem hakkinda degil. Avci'nin kadrodaki oyuncular o kadar da kötü degildi.

Kankasi göksel vasıtasıyla kendisini yılda 7 milyon euroya milli takıma yamayan buyuk impararor. Bu muydu yani senin olayın? Bizi averaj takımı yapmak mi? Derhal istifa.

fatih terim milli takım hocası değil milli takımda ancak kısa vaadeli süreçlerde başarılı olur yine kovulmasına yakın istifa edip gidicek yapamıyacağı bir işe girdi para için girdiyse bu işe o daha kötü...

Terim bildigi en iyi taktik, en iyi oyuncularla takim kurmasi lazim ve o takim her maç oynamasi lazim.

O kadar "Mehter marşı" ve "Ölürüm Türkiyem" çaldıracağına biraz taktik anlatsaydın bari...

4-4-1-1 i hangi forvet ve hangi forvet arkası ile oynayacaksın ?

Gidiyorsun City ya da Atletico'nun tarzında 4-4-2 oynayacağına uygulanması çok çok yüksek taktik disiplin isteyen 3-4-2-1 oynatıyorsun İzlanda maçında...

Ya oyuncular sahada kafası kesik tavuk gibi dolaşıyor...Ne hücumda ne savunmada en ufak taktik disiplin yok kimin nerede durduğu belli değil...

sahanın ortasına koşup hakem dövmeye kalktığında bitmiştin benim gözümde.. imparator oldun ama bir türlü adam olamadın..

Avci döneminde iyice kaos futbol oynuyorduk, dogru dürüst gol sanslar kuramiyorduk ve Romanya ve Macar gibi dandik ülkelere yeniliyorduk, Andorra'dan neredeyse gol yedik.

Bu daha Terimin 2nci maçi.

Avci kadar maç yaptik dan sonra ikisini kiyaslabiliriz.

Ayrica ben 1 maç hakkinda konusuyorum, uzun dönem hakkinda degil. Avci'nin kadrodaki oyuncular o kadar da kötü degildi.

Andorra'dan gol yemedik. Ayrıca Avcı'nın kadrosunda kim varmış da bu kadar kötü değilmiş, daha 1 sene oldu adam gideli, sanki aradan onlarca jenerasyon geçmiş gibi konuşuyorsun. Şu an ne varsa onun da elinde aynısı vardı. Ki hatta o daha farklı oyuncular seçti Sercan Sararer, Mehmet Ekici'yi falan alıyordu, belki daha bile kötüydü.

Ha Ben Avcı'yı savunduğumdan söylemiyorum bunu. Eğer oyuncular kötüyse, kurtarıcı diye veya vay efendim duayen diye birilerini getirmeye gerek yok. Getirirsin tırı vırıdan birini kendi çapında takılır. Olayı eğer bu kadar vatan millet görevi diye abartıyorsan o zaman da hakkını vereceksin, hiç öyle futbolculara falan suç atmayacaksın.

Andorra'dan gol yemedik. Ayrıca Avcı'nın kadrosunda kim varmış da bu kadar kötü değilmiş, daha 1 sene oldu adam gideli, sanki aradan onlarca jenerasyon geçmiş gibi konuşuyorsun. Şu an ne varsa onun da elinde aynısı vardı. Ki hatta o daha farklı oyuncular seçti Sercan Sararer, Mehmet Ekici'yi falan alıyordu, belki daha bile kötüydü.

Ha Ben Avcı'yı savunduğumdan söylemiyorum bunu. Eğer oyuncular kötüyse, kurtarıcı diye veya vay efendim duayen diye birilerini getirmeye gerek yok. Getirirsin tırı vırıdan birini kendi çapında takılır. Olayı eğer bu kadar vatan millet görevi diye abartıyorsan o zaman da hakkını vereceksin, hiç öyle futbolculara falan suç atmayacaksın.

Terim, Avci'nin kadrosuyla Romanya ve Macar maçlardan toplam 4 puan alabildi.

Tüm suçu futbolculara atmiyorum fakat Avci hoca iken durumlar daha kötü oldugunu düsünüyorum.

Oyuncular kötü olmasina ragmen Avci'nin aldigi facia sonuçlari alacak kadar kötü takim degildi.

Kendi egon için kendini kovdurtmak için elinden geleni yaptın. Gitti şikecinin, senin kongre üyesi olduğun kulübün en büyük düşmanının eteklerinin altında girdin. Bizi rezil bir halde bıraktın, sen de rahat etmeyeceksin Fatih Terim, sen de rahat etmeyeceksin!!

Terim, Avci'nin kadrosuyla Romanya ve Macar maçlardan toplam 4 puan alabildi.

Tüm suçu futbolculara atmiyorum fakat Avci hoca iken durumlar daha kötü oldugunu düsünüyorum.

Yav Avcı'nın kadrosu diye bir şey yok ki, burası Milli Takım, her gelen kendi takımını seçer. Avcı da kalsa Dünya Kupası'na gidemezdik, en fazla bu olurdu. Neyse Avcı kalsın gitsin derdinde değilim zaten, benim bahsettiğim konu farklı. Eğer suç futbolculardaysa, bundan önceki hocalara haksızlık edilmiştir. Ben bunu söylemeye çalışıyorum.

demirörene ööfkem sana olan sevgimin önüne geçti hocam, umarım yıldoşla beraber milli takımdan ayrılırsın.

Bu adamı hala destekleyen imparator olarak gören açık ve net gurursuzdur. Bizde sevdik zamanında, bize kazandırdığıb başarılar ortada. Ama anlayın artık.. Bu herif bizi sattı !! Galatasarayı sattı !! Galatasaray taraftarlarını sattı !! Hemde düşmanlara !!!!!!

Bu adamı hala destekleyen imparator olarak gören açık ve net gurursuzdur. Bizde sevdik zamanında, bize kazandırdığıb başarılar ortada. Ama anlayın artık.. Bu herif bizi sattı !! Galatasarayı sattı !! Galatasaray taraftarlarını sattı !! Hemde düşmanlara !!!!!!

Baska kisileri, Galatasaray tarihin en basarili teknik direktörünü destekledigi için gurursuz diyen insanlar gurursuz'dur.

Biraz edepli olalim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt