Oğuzhan Özmen
Aslan Üye
- 2 Şubat 2010
- 9.278
- 5
- 1.173
iyi oldu sana hoca
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakan Ç yerine Töreyi savunmak agir delillik.
Terim 12/13 sampiyonluktan sonra teknik direktörlügü birakmaliydi.
Modern futbol için uygun taktikleri yok maalesef.
Çek'e karsi aldigimiz yenilgi onun suçu oldugunu zannetmiyorum, milli takimin oyuncularimizin neredeyse yarisi yetenek fakiri oldugunu da unutmamak lazim.
O zaman Abdullah Avcı'nın suçu neydi de, adamı linç ettik o kadar? Madem suç oyunculardaydı, ne gerek vardı kurtarıcı aramaya. Bıraksaydık Apo takılsaydı kafasına göre.
Avci döneminde iyice kaos futbol oynuyorduk, dogru dürüst gol sanslar kuramiyorduk ve Romanya ve Macar gibi dandik ülkelere yeniliyorduk, Andorra'dan neredeyse gol yedik.
Bu daha Terimin 2nci maçi.
Avci kadar maç yaptik dan sonra ikisini kiyaslabiliriz.
Ayrica ben 1 maç hakkinda konusuyorum, uzun dönem hakkinda degil. Avci'nin kadrodaki oyuncular o kadar da kötü degildi.
Andorra'dan gol yemedik. Ayrıca Avcı'nın kadrosunda kim varmış da bu kadar kötü değilmiş, daha 1 sene oldu adam gideli, sanki aradan onlarca jenerasyon geçmiş gibi konuşuyorsun. Şu an ne varsa onun da elinde aynısı vardı. Ki hatta o daha farklı oyuncular seçti Sercan Sararer, Mehmet Ekici'yi falan alıyordu, belki daha bile kötüydü.
Ha Ben Avcı'yı savunduğumdan söylemiyorum bunu. Eğer oyuncular kötüyse, kurtarıcı diye veya vay efendim duayen diye birilerini getirmeye gerek yok. Getirirsin tırı vırıdan birini kendi çapında takılır. Olayı eğer bu kadar vatan millet görevi diye abartıyorsan o zaman da hakkını vereceksin, hiç öyle futbolculara falan suç atmayacaksın.
Terim, Avci'nin kadrosuyla Romanya ve Macar maçlardan toplam 4 puan alabildi.
Tüm suçu futbolculara atmiyorum fakat Avci hoca iken durumlar daha kötü oldugunu düsünüyorum.
Bu adamı hala destekleyen imparator olarak gören açık ve net gurursuzdur. Bizde sevdik zamanında, bize kazandırdığıb başarılar ortada. Ama anlayın artık.. Bu herif bizi sattı !! Galatasarayı sattı !! Galatasaray taraftarlarını sattı !! Hemde düşmanlara !!!!!!