- 15 Eylül 2009
- 65.319
- 11.748
- 2.993
azicik gururu, serefi varsa istifa eder bugün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takabilirdik ama düzenin adamı olmuş iyice bütün iyi niyetlerimi kaybettim kendisine karşı. Bilipte konuşmaması ayrı bir konu ya neyseAma Terim kalsaydı 4.yıldızı takardık yaa.![]()
Ama Terim kalsaydı 4.yıldızı takardık yaa.
Milli takimda rezalet sonuçlar alsa bile 4ncü yildizi yenecek kadar iyi t.d. kendisi
Italyan hocalarla mi 4nci yildizi takacaginizi zannediyorsun? :asd22:
Takabilirdik ama düzenin adamı olmuş iyice bütün iyi niyetlerimi kaybettim kendisine karşı. Bilipte konuşmaması ayrı bir konu ya neyse
prandelli şu 2 maçı atlatsın,görürsün sonrasınıMilli takimda rezalet sonuçlar alsa bile 4ncü yildizi yenecek kadar iyi t.d. kendisi
Şükrü bu hallere düşecek adammıydı fatih terim Ünal aysal umrumda bile değil ama hoca hata yaptı kabul edelim.Milli takimda rezalet sonuçlar alsa bile 4ncü yildizi yenecek kadar iyi t.d. kendisi
Şükrü bu hallere düşecek adammıydı fatih terim Ünal aysal umrumda bile değil ama hoca hata yaptı kabul edelim.
Tamam gittin onu da kabul ederiz de bu şerefsizlerle el ele kol kola geziyorlar.
Zaten bizi sevdiğimiz adam yaralar tek suçlu demiyoruz otursaydi bir kenara bu federasyon gittikten sonra görev alsaydı eyvAllah ama bence ćok büyük yanlış yaptı.Demirören'e gitmesi de bende begenmedim fakat olay da tek suçlu Terim oldugunu zannetmiyorum.