Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
azicik gururu, serefi varsa istifa eder bugün

Ft paranın olduğu yerde vardır, 50 milyon euroyu bırakıp gitmez.

Ama Terim kalsaydı 4.yıldızı takardık yaa.:asd:

Hagi ve o altın jenerasyon yok tabi kaymağını yiyemiyor.

Adaletin olduğu yerde değilsin FT ne iş?

İşte yüce Allahım adaletini tecelli ediyor.

Milli takımın bu haline üzülüyorum ama bütün sorumluluk G.Saray ilerlemesinde gerisi ne olursa olsun zihniyetine aittir.
Futbolun gelişmesine hiç bir katkı yapma ama bir takımı bitirmek için federasyon başkanı olarak operasyon yaparsan bu daha hiçbirşey başınıza gelen iyi günleriniz bunlar.

make-money.png

Milli takimda rezalet sonuçlar alsa bile 4ncü yildizi yenecek kadar iyi t.d. kendisi

Italyan hocalarla mi 4nci yildizi takacaginizi zannediyorsun? :asd22:

İtalyan hocayla takacağımızı zannettiğimi kim söyledi?

Takabilirdik ama düzenin adamı olmuş iyice bütün iyi niyetlerimi kaybettim kendisine karşı. Bilipte konuşmaması ayrı bir konu ya neyse

İçeride Antalya'ya Rize'ye puan verdik o varken.Biraz zor takardık.

Milli takimda rezalet sonuçlar alsa bile 4ncü yildizi yenecek kadar iyi t.d. kendisi

Italyan hocalarla mi 4nci yildizi takacaginizi zannediyorsun? :asd22:
Şükrü bu hallere düşecek adammıydı fatih terim Ünal aysal umrumda bile değil ama hoca hata yaptı kabul edelim.
Tamam gittin onu da kabul ederiz de bu şerefsizlerle el ele kol kola geziyorlar.

Pek inançlı bir insan değilim ama ilahi adalet diye bir şey varsa bundan daha iyi bir örneği olamaz.

Bize yapılan şerefsizlik fitil fitil çıkıyor hepinizden. Rezil, kepaze oldunuz.

Şükrü bu hallere düşecek adammıydı fatih terim Ünal aysal umrumda bile değil ama hoca hata yaptı kabul edelim.
Tamam gittin onu da kabul ederiz de bu şerefsizlerle el ele kol kola geziyorlar.

Demirören'e gitmesi bende begenmedim fakat Galatasaraydan ayrildigi zamanda, tek suçlu Terim oldugunu zannetmiyorum.

F.T. 2012/2013 sampiyonluktan sonra t.d.ligi birakmaliydi bana göre.

herkes için en iyisi olurdu.

operasyonlarla galatasarayın önünü kesmek için fatih terim'i bizden kopardınız alın başınıza çalın şimdi,inşallah istifa etmez terim...ne haliniz varsa görün birlikte rezil olun,arada türk futbolu da gidiyor ama bunların umrunda değil nasıl olsa

İlahi adalet hem terimden hem ünal aysaldan çıktı. İkiside berbat duruma düştüler demekki ikiside hatalıydı

Gözüyle taktiği değiştirip dünyaca ünlü futbol takımı Letonyadan 1 puanı kaptı.Tebrikler imPARATOR.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt