Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1. Ujfalusi sakatlanıp sezonu kapattığında yeterli zaman da vardı, 3-5 milyon verecek para da, durup durup son gün Cris' i aldırdı, tıpatıp Almaguer transferinin benzeri, hatırlamazsın, yaşın yetmez herhalde...Tabi, o arada aldırdığı Dany (Başka bir hata) ye güvenerek yaptı bu hatayı...

2.Shaqiri transferi 2011-12 devre arasında konuşuldu,12-13 milyondan bahsediliyordu, Bayern çok istediği bir oyuncuyu bir Türk kulübüne kaptırmaz; şampiyon olunmamış, ortalık karışık, ertesi sene Türk kulüplerinin Avrupa organizasyonlarından ihracı bile gündemdeydi. O şartlarda öyle bir bedel ödemeyi göze alamamaları doğaldı, fiyat kabul edilse bile Bayern faktörü malum...

3. Amrabat transferi ise yaz transferinde yapıldı, şampiyon olunmuş, CL heyecanı almış yürümüş (Para akacak yani:D)...Koskoca Dünya futbolunda 8.5 milyon veripte alınan futbolcu Amrabat gibi sadece geniş alan bulduğunda serbest oynarsa iş yapabilecek adam mı olmalıydı?...Sezon içinde kameralara karşı pişkin pişkin ''Amrabat sistemimize uygun yapıda bir futbolcu olmamasına rağmen, özverisiyle faydalı oluyor'' cevherini yumurtlayabilmesini ben ancak 'Akıl tutulması' olarak tanımlayabilirim, var mı bir itirazın?...8.5 veriyorsun da yine de kalitesiz ve üstelik uygun yapıda olmayan bir futbolcu alabiliyorsun, nasıl bir s......m sistemmiş...

4. Hamit konusunda başından itibaren muhalif oldum, burada çok tepki de gördüm, kayıtlıdır, çoğunluk uçuyordu evet...Taraftar çok beğendiği oyuncunun alınmasını ister, F/P hesabıyla alınıp alınmamasına TD ün beklentisi doğrultusunda yönetim karar verir, öyle de oldu, olmayacak bir bedel ödendi, Terim' in sorumluluğunu taraftarın istekli olması ortadan kaldırmaz yani...

bu herif burak transferindede amrabata dediginden dedi. sisteme uymuyor ama atiyor dedi. alinirken sevmiyorum, yanlis transfer ama gelirse destek veririm demistim.

geldi ilk sezon baya atti sevmeye basladim derken ertesi sene selcuk ve burak illetinden nefret etmeye basladim.

yani sonuc olarak sistemi yok bu adamin, ama az bisey varsa bile bize uymasada ben adam ederim mesajini vermeye calisiyor. ama yemezler be fatih

Paranın esiri olan insanlara tapmayın arkadaşlar.

Parator hak ettiği, sevdiği, dava arkadaşlığı yaptığı yerde. :k19:

1. Ujfalusi sakatlanıp sezonu kapattığında yeterli zaman da vardı, 3-5 milyon verecek para da, durup durup son gün Cris' i aldırdı, tıpatıp Almaguer transferinin benzeri, hatırlamazsın, yaşın yetmez herhalde...Tabi, o arada aldırdığı Dany (Başka bir hata) ye güvenerek yaptı bu hatayı...

2.Shaqiri transferi 2011-12 devre arasında konuşuldu,12-13 milyondan bahsediliyordu, Bayern çok istediği bir oyuncuyu bir Türk kulübüne kaptırmaz; şampiyon olunmamış, ortalık karışık, ertesi sene Türk kulüplerinin Avrupa organizasyonlarından ihracı bile gündemdeydi. O şartlarda öyle bir bedel ödemeyi göze alamamaları doğaldı, fiyat kabul edilse bile Bayern faktörü malum...

3. Amrabat transferi ise yaz transferinde yapıldı, şampiyon olunmuş, CL heyecanı almış yürümüş (Para akacak yani:D)...Koskoca Dünya futbolunda 8.5 milyon veripte alınan futbolcu Amrabat gibi sadece geniş alan bulduğunda serbest oynarsa iş yapabilecek adam mı olmalıydı?...Sezon içinde kameralara karşı pişkin pişkin ''Amrabat sistemimize uygun yapıda bir futbolcu olmamasına rağmen, özverisiyle faydalı oluyor'' cevherini yumurtlayabilmesini ben ancak 'Akıl tutulması' olarak tanımlayabilirim, var mı bir itirazın?...8.5 veriyorsun da yine de kalitesiz ve üstelik uygun yapıda olmayan bir futbolcu alabiliyorsun, nasıl bir s......m sistemmiş...

4. Hamit konusunda başından itibaren muhalif oldum, burada çok tepki de gördüm, kayıtlıdır, çoğunluk uçuyordu evet...Taraftar çok beğendiği oyuncunun alınmasını ister, F/P hesabıyla alınıp alınmamasına TD ün beklentisi doğrultusunda yönetim karar verir, öyle de oldu, olmayacak bir bedel ödendi, Terim' in sorumluluğunu taraftarın istekli olması ortadan kaldırmaz yani...

Terim'in transfer hataları GS'ye gelen diğer teknik adamlarının yanında devede kulak kalır.

Yablis anlama ama bu yazdiklarin sadece bos muhabbet.Crisi alin mi dedi illa bu adam ? Amrabat icinde 8 m € verin olmazsa olmaz mi dedi ? Amrabattan verim almadi mi ? Shaqiri isi uzadigi icin bayern kapti zaten baskan bos bos konusmasa kameralarda galatasraydaydi kendisi.Almaguerlere yasim yetiyor merak etme sen .Bu arada Fatih terim scoyt degil TD.Ve kadroda bulunan oyunculardan tam verim almistir.

Ünal Başkan'ın antremandan tepiklediği paragöz bir kıroyu bu kadar konuşmak abes.

selam parator

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Gelse yine şampiyonuz kimsenin zoruna gitmesin

Kesinlikle katılıyorum, ancak Bu Terim'in Galatasaray'ı iki kez yarı yolda bıraktığı gerçeğini değiştirmez.

Ne Aysal, ne Terim, Galatasaray'ı gerçekten seven adamlar değil. Önce kendi canları, kendi egoları tatlı, sonra işlerine gelirse Galatasaray...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hikmet Karaman ile de şampiyon oluruz, gerek yok.

Tekrar gelirse şampiyon yapacağı ihtimali çok az. Eminmiş gibi konuşuyorsunuz.

2. dönemini unuttunuz heralde.

Deja vu?!...Sanki daha önce de bu başlıktaki benim mesajımdan bir sonraki mesaj yine sana aitti ve aynı mealdeydi?...

Birbirlerine direkt küfür ve hakarat edenlere yansıtmalısın serzenişlerini...

Hani tarzım hoşuna gitmiyor da her defasında belli etme ihtiyacı hissediyorsan diye...Tamamen bir Deja vu dan ibaretse sorun yok zaten...

Burak Bey emin olun aynı mealde ki mesajın sizinle bir alakası yok.

Ve o mesajın da bir üstünde sizin mesajınızın yer aldığı da şu an öğrendim.

Benim derdim 1-2 kişinin yazdıklarına takılmak değil, genel forum ahalisi ve tutumu ile ilgili.

Tekrar gelirse şampiyon yapacağı ihtimali çok az. Eminmiş gibi konuşuyorsunuz.

2. dönemini unuttunuz heralde.

11/12 kadro ilk 3e bile zor girer ama yinede şampiyon olabildik.

Terim'in en büyük özelligi, futbolcularin herkes anladigi bir sistem bilmesi.

Mancini ve Prandelli gibi tuhaf tuhaf şeyler denemiyor her hafta.

Ligimizde kolayca sampiyon yapar bizi - Melo, Bruma, Olcan, Sneijder, Muslera li kadroya sahibiz, arti Selçuk ve Burak Terim hoca iken iyi dönemler geçirdiler, belki Terim geri gelirse yeniden o dönemleri yaşayabiliriz.

Ego/TFF hariç teknik direktör olarak ne kadar başarili oldugunu gösterdi

Tabii riskli olur - ama risksiz iş var mi?

Ligimizde kolayca sampiyon yapar bizi - Melo, Bruma, Olcan, Sneijder, Muslera li kadroya sahibiz, arti Selçuk ve Burak Terim hoca iken iyi dönemler geçirdiler, belki Terim geri gelirse yeniden o dönemleri yaşayabiliriz.

Yapma. 2. gelişinde de 10 sene geri götürdü. Aynısı olmayacağı ne malum ?

Ayrıca Selçuk ile Burak ın form düşüklüğü onun dönemimde başladı ve epey uzun sürdü. Bir çare bulamadı.

Terim'in transfer hataları GS'ye gelen diğer teknik adamlarının yanında devede kulak kalır.

'Su-i misal misal olmaz'...

Plansızlığı ve fahiş hatalarıyla, kendisinden sonraki hataların da zeminini hazırlamıştır...Kadronun tükenmişliği nedeniyle kısa sürede çok sayıda takviye yapılması gerekliliği hasıl olmuştu, ülke ve ligi tanımayan ve içinde bulunulan duruma uymayan TD profiliyle Mancini nin hatlar yapması doğaldı, rehberlik yapanların da yanlış yönlendirmesinin etkisiyle olsa gerek tam s.çtığı doğrudur, aksini iddia eden yok...

Ya bi git işine ilk 3'e zor girermiş. Son yılların en dengeli, omurgası en sağlam kadrosuydu. Savunmasından orta sahasına forvetine kadar hep lider oyuncular vardı. Sen esas git de Lucescu'nun, Gerets'in, Feldkamp'ın kadrolarına bak, esas başarı o kadroları şampiyon yapabilmektir. Bırak ilk 3'ü, ilk 5'e giremez diyorlardı o dönemlerde. Sen zayıf kadro görmemişsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt