Recep İçfındık
Büyük Kaptan
- 10 Mart 2011
- 22.386
- 1.438
- 1.503
1. Ujfalusi sakatlanıp sezonu kapattığında yeterli zaman da vardı, 3-5 milyon verecek para da, durup durup son gün Cris' i aldırdı, tıpatıp Almaguer transferinin benzeri, hatırlamazsın, yaşın yetmez herhalde...Tabi, o arada aldırdığı Dany (Başka bir hata) ye güvenerek yaptı bu hatayı...
2.Shaqiri transferi 2011-12 devre arasında konuşuldu,12-13 milyondan bahsediliyordu, Bayern çok istediği bir oyuncuyu bir Türk kulübüne kaptırmaz; şampiyon olunmamış, ortalık karışık, ertesi sene Türk kulüplerinin Avrupa organizasyonlarından ihracı bile gündemdeydi. O şartlarda öyle bir bedel ödemeyi göze alamamaları doğaldı, fiyat kabul edilse bile Bayern faktörü malum...
3. Amrabat transferi ise yaz transferinde yapıldı, şampiyon olunmuş, CL heyecanı almış yürümüş (Para akacak yani)...Koskoca Dünya futbolunda 8.5 milyon veripte alınan futbolcu Amrabat gibi sadece geniş alan bulduğunda serbest oynarsa iş yapabilecek adam mı olmalıydı?...Sezon içinde kameralara karşı pişkin pişkin ''Amrabat sistemimize uygun yapıda bir futbolcu olmamasına rağmen, özverisiyle faydalı oluyor'' cevherini yumurtlayabilmesini ben ancak 'Akıl tutulması' olarak tanımlayabilirim, var mı bir itirazın?...8.5 veriyorsun da yine de kalitesiz ve üstelik uygun yapıda olmayan bir futbolcu alabiliyorsun, nasıl bir s......m sistemmiş...
4. Hamit konusunda başından itibaren muhalif oldum, burada çok tepki de gördüm, kayıtlıdır, çoğunluk uçuyordu evet...Taraftar çok beğendiği oyuncunun alınmasını ister, F/P hesabıyla alınıp alınmamasına TD ün beklentisi doğrultusunda yönetim karar verir, öyle de oldu, olmayacak bir bedel ödendi, Terim' in sorumluluğunu taraftarın istekli olması ortadan kaldırmaz yani...
bu herif burak transferindede amrabata dediginden dedi. sisteme uymuyor ama atiyor dedi. alinirken sevmiyorum, yanlis transfer ama gelirse destek veririm demistim.
geldi ilk sezon baya atti sevmeye basladim derken ertesi sene selcuk ve burak illetinden nefret etmeye basladim.
yani sonuc olarak sistemi yok bu adamin, ama az bisey varsa bile bize uymasada ben adam ederim mesajini vermeye calisiyor. ama yemezler be fatih