Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim neden basarili ? 60 yasindaki adam halen arastirip kendisini gelistirme pesinde, böyle bir insan herzaman basarili olmaya devam eder...

Hep beraber yalayalım.

I am the one who knocks!

15 sene önce konuştuklarını tekrar ediyor. Eskiden takımlar Avrupa da 11 kişi savunma yaparmış da o hücum futbolunu icat etmiş...

Yıl olmuş 2015, senin hücum futbolunu takan mı kaldı? Bugünkü duruma bak sen. Milli takım içler acısı.

15 sene önce konuştuklarını tekrar ediyor. Eskiden takımlar Avrupa da 11 kişi savunma yaparmış da o hücum futbolunu icat etmiş...

Yıl olmuş 2015, senin hücum futbolunu takan mı kaldı? Bugünkü duruma bak sen. Milli takım içler acısı.

1 saat oldu nerdeyse dinledigim adam alt yapida olan sorunlari anlatiyor... Senin dedigini dün söylemisti, olabilir haklidir... Fatih terim´in ayni zamanda görevi türkiyede futbolu yeniden revize etmek, su anki konu Milli takim degil. Cok daha bile ciddi bir sorun.

Terim Arda´nin yakinda gelecegini ima etti su an :D Arada lafi soktu.

Son 10 dakika da anlattıklarına tamamen katılıyorum. Arda dışında Türkiye de yetişip 5 büyük liglerden birinde oynayan başka bir türk yok son yıllarda.

Gülermisin ağlarmısın.

I am the one who knocks!

almanya 118 kilometre
biz 108 km
resmen her maç 1 kişi eksik oynuyoruz bide performans teknik gibi konular eklenince 11e 6 kişi falan oynuyoruz resmen

Kosu mesafeleri konusuna katilmiyorum. Effektive time in football konusunu isine katmadan bu istatistik pek önemli degil. Tabi fizik olarak üstünler, ama bunu icersine katmadan realist bir degerlendirme alamayiz.

5 yasindan itibaren baslamasi lazim cocuk. Türkiye belki Almanya yada Holanda gibi ciddi bir altyapiya sahip degil ama baska ülkeler nasil yetistitiyor kaliteli oyunculari ? Futbol sevgisi ve coskusu eksik bu ülkede. O alt yapi eksigi sokak futbolu ile kapatabilen ülkelerden degiliz maalesef, cünkü bizim sevgimiz spora degil, olayin icinde bir iddia olmasinda. Üc büyüklerin mücadelesi, türk taraftarini olusturan unsur 50 yillik süren bu mücadeledir.

Bizde cocuklar 10 Yasinda basliyor ortalama futbola, avrupada 5... Yani mesele sadece kalitesiz egitim degil, cocuklarin kulüpsel bazinda cok gec futbol ile bulusmasi. 5 sene temel farki oluyor bu sekilde genclerin.

Yasi kücülterek oynatilan oyuncular da bir sorun tabi altyapida...

başladı bos bos konusmaya. bunları bende biliyorum.
pratiğe dök bunları ozaman hoca diyelim sana. teorik bilgiyi herkes biliyor.

Güzel sunum yapiyor. Türk futbolundaki sorunlar kesinlikle bunlar. Nasil degistirebiliriz, o önemli.

Para da lazim, arsa da lazim, komple bir degisim lazim ülke olarak.

Biz yine sadece konustugumuzla kaliriz

Hocanın vizyonu da projeleri de türk futbolunun çok üzerinde.

Bu söylediklerini hayata geçirecek bir zihniyet yok bu ülkede. O yüzden de futbolumuzdan bir yol olmuyor zaten.

evet altyapı sorunu konusunda cidden haklı ama şunu diyebildi mi? türk futbolcularıda becereksiz.

Milli takimin hezimetini aciklasana pampaa gozunle bi skorbord'u degistiremedin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt