Birçok kişiyi tenzih ediyorum ama eleştiriye açık bir forum değil malesef burası... İlk sezonunda Burak için "ofsaytın ne olduğunu bilmiyor kazma." diye bir tabir kullandığım için 10 gün ceza yedim ben, şimdi bakıyorum, herkes kazma diyor ceza alan da yok veren de yok. Aysal' ı eleştiriyorum, yaptığı onca gereksiz transferler için, fenerli damgası yiyorum. Şimdi bakıyorum, ulan ismini unuttuğumuz futbolcular hep kiralık. Aysal yatsın kalksın Fatih Terim için dua etsin... Fatih Terim, egoisttir, kendini beğenmiştir Aysal' la yaşadığı polemikleri ve tüpçüyle olan ittifakını tasvip etmiyorum eyvallah ama sonuçta Türkiye' nin en önemli futbol adamıdır... Geleceğin de TFF başkanıdır Allah kendisine nasip ederse...
açıkçası ben terimin tekrar Galatasaraya gelmesini istemiyorum bunu defalarca söyledim.
ama forumda aysalı eleştirince direk terimci terimspor falan diyorlar
şöyle dışarıdan bakınca
terim kovuldu aysal kaçtı (bunu görmek için doğa üstü güçlere gerek yok)
forumda;
terim kaçtı aysal bırakmak zorunda kaldı
terimin tüpçüyle samimiyetini rteyle muhabbeti benimde hoşuma gitmiyor ama yapcak bir şey yok
terim tüpcü rte'yle yanyana gelir aooowww bak terim şöyle terim böyle
aysal vizyon toplantısına katılır tüpçüyle selfie çektirir yapmak zorundaydı yoksa kulüp zarar görürdü vs.
aysal başkanken hükümeti eleştirir gezi olaylarına destek verir twitterın kapatılmasına karşı çıkar
şimdi başkan değilsin konuşsana şimdi de madem. Yok neden işinden olur. (zaten vizyon toplantısına da kendisi için katılmıştır)
terimle devam etcez der kovar
manciniyle devam etcez der ayrılır
lucescuyu getircez der getiremez
alman hoca getircez der (yalan)
alman ekolü der(yalan)
anglosakson ekolü der italyan getirir. avrupada 4 takım çalıştıracaksın der kandırır
5 dakika da yollar ayrılabilir der (verirsen parasını 1 saniyede de ayrılır)
fatih terimin egosu yüksek bir insan olmasını bende sevmiyorum ama ozaman baştan getirmeyecektin niye getirdin çünkü onla şampiyon olacağını biliyordun.