Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kadar saat konuşup Türk Futbolu için. Alt yapı antrenörleri Vedat İnceefe Müfit Erkasap Abdullah Ercan. Şunlara birde ümİT özat ı ekle de voltran tamamlansın. Bu nasıl bir tezatlık.

O kadar saat konuşup Türk Futbolu için. Alt yapı antrenörleri Vedat İnceefe Müfit Erkasap Abdullah Ercan. Şunlara birde ümİT özat ı ekle de voltran tamamlansın. Bu nasıl bir tezatlık.

Niye kötü adamlar mı ne alaka?

Bugün ok güzel konuştu ayrıca bazı Türk antrenörelre giydirdi hakedenler çok çünkü

Fatihin fedaileri diye bir konu açılsın orada atıp tutsun millet en iyisi.

I am the one who knocks!

Gattuso, Milan forması altında Fatih Terim ile çalıştığı dönemleri de şu şekilde aktardı:
"Benim için çok değerli ve başarılı bir teknik adamdır. Deyim yerindeyse adam gibi adamdır deriz. Diyalog ve iletişim gücü bambaşka tarzda idi ve çok azimli, hırslı mutlak başarılı olmak, başarıyı yakalamak için çalışırdı."

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in tecrübeli ve karizmatik bir kişiliği olduğunu da ifade eden Gennaro Gattuso, "Kısa süre kaldı ama yinede izlenimleri çok olumlu olmuştur. Ayrıldıktan sonra da zaman zaman gorüşme fırsatımız olmuştur. Farklı ortamlarda karşılaştık ve haberleştik. Milan'da kısa süreli görevde kalması bana göre şansızlık sayılır ama yine de biz oyuncular için güzel izlenim bıraktı diyebilirim. Kendini futbola adamış, futbol için çalışan, tekniği çok iyi olan bir çalıştırıcıdır. Fiorentina'da daha başarılı olmuştu. Çünkü o kulüpte birçok iş ona bakıyor ve bunu da o organize ediyordu ama Milan'da bu farklı. İstediği şekilde 360 derece imkanı bulamadı. Aslında tam bir organizasyon adamı, üst düzey menajer özelliği var ama Milan'da roller ve kurallar farklı. Bu ortamı bulamayınca kalma süresi de kısa olmuştur. Ama bugün geride bıraktığı izler İtalya'da özellikle Firenze'de halen konuşuluyor ve çok sevilmesi de bunun bir göstergesidir" diye konuştu.
Adem Çakar

Fatih Terim´e yapilan elestiriler maalesef bu seviyede.

"Derwall yesil sahalarda idman yapilmasi gibi desiklikler getirmis olabilir, ama neden kaleci antrenörü, kondisyoner antrenörleri adapte etmedi zamaninda. Yada Derwall onu yapti tamam, ama bunu neden yapmadi gibi."

Her devrin kendine göre sartlari vardir, bugün kücük gibi gözüken, zamaninda koskocaman devrimlerdir. Sisteme degil, insana bagli bir düzende de herzaman sinirlar ile karsilasarsin. Türkiye´de birseyler yapan insanlara, adam olsayi sunu da yapardi gibi cürümüs bir yaklasim var...

Yukarida da saydigim gibi Terim´in ülke futbolunun gelismesi icin yillardir calisitig ve bir cok yenilikte öncülük yaptigi gerecegi vardir. Futbol gelisiyor, dünya gelisiyor ve Terim´de kendini gelistiriyor. Yetkileri cogaldikca kendini gelistirmeyi devam ediyor... Bu Terim´in muhtemelen en yetkili oldugu dönemi, ve planlarini projelerini dinlerken "Galatasaray´li" Terim olmasindan acikcasi guru duydum. Türk futboluna yenilik ve vizyon getirmis, Terim gibi insanlari yetistirmis caminanin bir neferi olmaktan gurur duyoyurom.

Sorun burada Terim´in yapamadigi calismalar degil, onun aciklarini kapatacak bir sistemin olmamasi. Maalesef Terim´in üzerinde de cok fazla sorumluluk var.
https://inciswf.com/kuytul.swf
☆$☆

Birçok kişiyi tenzih ediyorum ama eleştiriye açık bir forum değil malesef burası... İlk sezonunda Burak için "ofsaytın ne olduğunu bilmiyor kazma." diye bir tabir kullandığım için 10 gün ceza yedim ben, şimdi bakıyorum, herkes kazma diyor ceza alan da yok veren de yok. Aysal' ı eleştiriyorum, yaptığı onca gereksiz transferler için, fenerli damgası yiyorum. Şimdi bakıyorum, ulan ismini unuttuğumuz futbolcular hep kiralık. Aysal yatsın kalksın Fatih Terim için dua etsin... Fatih Terim, egoisttir, kendini beğenmiştir Aysal' la yaşadığı polemikleri ve tüpçüyle olan ittifakını tasvip etmiyorum eyvallah ama sonuçta Türkiye' nin en önemli futbol adamıdır... Geleceğin de TFF başkanıdır Allah kendisine nasip ederse...

Sen allaha dua etmeye devam ededur, Terim Federasyon başkanı falan olmaz. Çünkü maaşı iyi değil. :)

Sen allaha dua etmeye devam ededur, Terim Federasyon başkanı falan olmaz. Çünkü maaşı iyi değil. :)

Boylesiniz iste. Tahammul edemiyorsunuz. Fatih Terim federasyon başkanı olur veya olmaz beni ilgilendirmez adamim. Kendisi adına hayırlısı neyse o olur babında Allah nasip ederse diye yazdım ölüm, hastalık vs. olabilir yani sonucta. Neyse, tüpçü sayesinde çamura saplanmis Türk futbolunda senin zihniyetine tupcu başkan fazla bile... Maaş konusunu tasa etme sen Tayyip amcan ayarlamistir onu...

Son düzenleme:
Boylesiniz iste. Tahammul edemiyorsunuz. Fatih Terim federasyon başkanı olur veya olmaz beni ilgilendirmez adamim. Kendisi adına hayırlısı neyse o olur babında Allah nasip ederse diye yazdım ölüm, hastalık vs. olabilir yani sonucta. Neyse, tüpçü sayesinde çamura saplanmis Türk futbolunda senin zihniyetine tupcu başkan fazla bile... Maaş konusunu tasa etme sen Tayyip amcan ayarlamistir onu...

Sende kimsin? Ne diyosun? Ne Tayyip amcası? Adamın kim? Üşütük müsün?

Fatih terim tff başkanlığına işaret etti resmen bence.
Projesi daha var ama fed. Yöneticileri ile bile paylaşmadım etik olmaz diye söyledi.
Başkanlık koltuğundan hariç ne ola bilir ki bu?
Tüpcü zaten kara kara düşünüyordu.
Terim hocanın araştırmalarını ve projesini alt yapılar ile ilgili beğendim ama daha detaylı bilgi isterdim acıkcası.

Konuşmasının neredeyse tamamını dinledim ve hepsinin altına imzamı atarım , eğer kararlılıkla uygulanırsa Türk futbolu Derwall sonrası ilkkez yeni köklü ve başarıyı temellendiren bir yola yelken açar ,
Bu arada hocanın konuşmasının son çeyreği ise hepsinden önemli ve vurucuydu , TFF genel kurul dağılımı ve bunun değiştirilmesi ile Tahkim - PFDK -MHK nın devrimsel olarak dönüşümleri konusundaki çalışmaları çok ama çok önemli ,
PFDK-Tahkim için söylediği UEFA-FİFA vs. kararlarına uyacak bir yapının kurulması ve bunun için çalışmaları idi , bence çok çok önemli şeyler umarım hepsi hayata geçer , gerçekten başka bir çağa atlar Türk futbolu .

O projelerin hayata geçmesi için vizyonlu yöneticiler lazım,vizyonlu yöneticiler içinde federasyonun değişmesi lazım

Ulan bu Fatih Terim imparatorluk mu kuruyor, yavas yavas korkmaya basladim. Star wars filimleri hesabii federasyonun her an imparatorluga dönüsme ihtimalini sezmeye basladim. Terim´in konusmasini komple dinledim, ve bir anda Senatör palpatin geldi gözümün önüne, sanki o kunuyorduki, ilginc. Aziz zaten yakin yada orta vadede gidici. Fenerbahce´nin basina Emre Belezoglu geciyor gelecek sene spordan sorumlu olacak. Bizde Hamza Hamzaoglu, BJK´de muhtemelen Alpay, Rüstü yada Okan Buruk gibi adamlarin gecme ihtimali oldugunu düsünüyorum yakin zamanda bu proje dahilinde.

Kör olmayalim, tuzaklari görelim. Devrim denilen olay Demirören´i indirip, imparatorluk kurmaktir. Devlet´i arkasina almis ilerliyor Terim, federasyonumuz elimizden gidiyor, uyumayalim. Revision gibi gözüken olayin, aslinda diktatörlüge gecis dönemi oldugunu düsünüyorum.

Bu Demirören daha üc ay önce yabanci oyuncular zarar veriyor derken, bugün kuzu gibi yeni yabanci kurali acikladi. Pis kokular geliyor burnuma, migdem bulanmaya basladi.

Son düzenleme:
Hoca Adananin cahili yaa xd
Kebapciiii xdxd

Yillardir insanlari kategorize ede ede bir baltaya sap olamadi bu ulke,bundan sonra da zor.
12 yasindaki velet FMde transfer yapmayi ogreniyor,TRT sayesinde mac ozetlerini izleyebiliyor max futbol bilgisi transfermarkt sayesinde oluyor geliyor Terim'e cahil Hamza hocaya capsiz diyebiliyor.
Hersey konusmak kadar rahat olsa Onder Ozen, Mou olurdu herhalde.

Cok kritik noktara deginiyor ama türk taraftari bunlari dinlemek istemez sikilir. Cünkü yerli futbolcu diye asagaladiklari cogu oyuncular ile ayni kafadalar... Transfer, felan filan daha zevkli tabi. Ama 10 sene icinde nasil daha iyi oyuncu yetistirebiliriz, kulüpleri alt yapiya yatirim yapmasini nasil zorluyabiliriz... Neler yanlis, nasil dogru yapilir degil.

Umarim dedikleri herseyi hayata gecirir. Ama Türkiye gibi ülkede kolay degil maalesef.

Çıkmış birisi Terim şimdiye kadar neredeydi diyor. ..akıl almaz birsey.

Terim iyi TD olsaydı türkiye yi Dünya Şampiyonu yapardı zihniyeti.

Terim hariç türk futbolunu ileriye gitme yönelik çaba göstermiş ve başarılı olmuş birisini göstersinler. ..BIR KIŞI.

Böyle zihniyete böyle başarısızlıklar!!

Ülke daha da batsın. ..daha Cok azizler bülent uygunlar gelsinler...istiyor bi tarafım.

Ama işte insan vatan sevgisinden yinede değiştirmek istiyor.
Terim iyi yerlere değindi, ama destek vereceğine küçük düşürme çabaları yürütüyorlar çoğu kişi.

Ülke menfaati için kişisel problemleri kenara bırakmıyorlar.

Ülke 'deki insanlardaki kafa ve düşünce yapısı değişmedikçe zor ...

Son düzenleme:
Bu seminerden çok rahatsızım şahsen ,hedef federasyon başkanlığındanda ötesi canavar yarattık el birliği ile sonumuz hayır olsun.

O projelerin hayata geçmesi için vizyonlu yöneticiler lazım,vizyonlu yöneticiler içinde federasyonun değişmesi lazım

Türkiye´de görev dagilimi cok kötü... Normalde yöneticiler maddi olarak yönetmeleri lazim kulüpleri, ama burada herseye el atiyorlar. Sportif bölümü Türkiye´de Terim gibi adamlar design etmesi lazim, yada Mustafa Hoca veya Senol hoca gibi tecrübeli ama maalesef ezilip küstürülmüs ustalarimiz da olabilir tabi. Besiktas´in mesela ock güzel projeler ürettigi oldu, eski yabanci kurali ile maddi sikintilara ragmen avantaj saglayacak kadro kurabildiler. Önder Özen belki üst düzey futbol oynamadi, ama futbolun icinden gelen, teknik adamlik deneyimi olan bir insan ve yeni yabanci kurali emeklerini heba etmistir. Türkiye´de sporu maalesef futbolu iyi yada kötü Adnan Sezgin, Ünal Aysal, Aziz Yildirim, Adnan Polat, Bülent Tulun, Ali Dürüst, Yildirim Demirören gibi futboldan uzak insanlar yönetiyor. Bu bir Dis hekimini alip, ondan cerrahlik beklemektir. Projeler o yüzden hic ileriye dönük degil, herzaman günü kurtarma adina oluyor. Adamlar cünkü futbol düzeyinde düsünme kabiliyetine sahip degiller... Taraftarin böyle "transfergeil" olmasi tabi bunlari tesvik ediyor, yildiz getiriyor diye BJK taraftari Demirören´e bile tapmaya baslamisti bir ara, okadar küfür ettikleri adama. O transferler simdi fitil fitil cikiyor tabi.

Hamza hocaya bile sadece 6 aylik sözlesme yapmak cok vizyonsuz ve günü kurtarma adina bir hamle. Yap adama 5.5 senelik bir sözlesme, hocada uzun vadeli calismaya tesvik edilsin. 5 kurus tazminat mi alacak bu adam ? Zaten basarisiz olursa, diretmeyip, kendisinin bir kurus tazminat almayacagina eminim. Yani sadece sembolük, bir güven teminati.

Son düzenleme:
Türkiye´de görev dagilimi cok kötü... Normalde yöneticiler maddi olarak yönetmeleri lazim kulüpleri, ama burada herseye el atiyorlar. Sportif bölümü Türkiye´de Terim gibi adamlar design etmesi lazim, yada Mustafa Hoca veya Senol hoca gibi tecrübeli ama maalesef ezilip küstürülmüs ustalarimiz da olabilir tabi. Besiktas´in mesela ock güzel projeler ürettigi oldu, eski yabanci kurali ile maddi sikintilara ragmen avantaj saglayacak kadro kurabildiler. Önder Özen belki üst düzey futbol oynamadi, ama futbolun icinden gelen, teknik adamlik deneyimi olan bir insan ve yeni yabanci kurali emeklerini heba etmistir. Türkiye´de sporu maalesef futbolu iyi yada kötü Adnan Sezgin, Ünal Aysal, Aziz Yildirim, Adnan Polat, Bülent Tulun, Ali Dürüst, Yildirim Demirören gibi futboldan uzak insanlar yönetiyor. Bu bir Dis hekimini alip, ondan cerrahlik beklemektir. Projeler o yüzden hic ileriye dönük degil, herzaman günü kurtarma adina oluyor. Adamlar cünkü futbol düzeyinde düsünme kabiliyetine sahip degiller... Taraftarin böyle "transfergeil" olmasi tabi bunlari tesvik ediyor, yildiz getiriyor diye BJK taraftari Demirören´e bile tapmaya baslamisti bir ara, okadar küfür ettikleri adama. O transferler simdi fitil fitil cikiyor tabi.

Yahu ne anlar o tüp kafa yöneticilkten,ona kalsa bu saçma yabancı kuralı devam edecekti,passoliginiden tut şikesine bitirdi futbolu, bizim yalaklarda oy vermeye devam edecegi için(belki vergi cezasında yırtarız ümidiyle) kurtuluş yok bu adamdan, ümidimde yok o projelerin hayata geçecegi hususunda.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt