Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahce Ülke genelinde daha basarili ve daha popüler bir takimdi. Bunu tartismak bile yersiz, o günleri yasamiz arkadaslarimiz vardir elbet. Bugün nasil GS taraftari fazlasi ise, ozamanlar da Fenerbahce taraftari fazlaydi... Daha büyük olan takim, zaten otomatikmen en cok taraftara sahip oluyor. Birde GS 1985´den önce 15 yil sampiyon olmayarak, baya bir kan kaybetmisti. Bugün iki ay liderlik koltugundan uzak kalinca, taraftar "neden cile cekiyoruz" diye arabeske veriyor kendini.

Her taraftar tabiki kendi takimini büyük görür, ancak ben rakamlara bakarim.

"Daha büyük olan takim, zaten otomatikmen en cok taraftara sahip oluyor."

neyse tamam adem haklısın öyledir kesin çok doğru tee allahım yaa.

Terim'in kaptan ve saha icindeki teknik direktor oldugu yillarda Fener'in bize ustunluk sagladigi dogrudur. Ugursuz lakabi da o donemden kalmadir. Terim'e zorla jubile yaptirildiktan sonra cikisa geciyoruz zaten. Terim de evlendikten sonra degisip insana benziyor.

Degismeyen ozelligi ise kendinden zayif birini buldu mu ya ezen ya da pesine takan dominant karakterli biri olmasi Terim'in. Bizdeki gibi kisiligi olusmamis, ozenti insan bollugu yasanan toplumlarda cok cikar Terim gibilerin muritleri.

Gercekler ile bas edemeyen insanlar, herzaman hakaret ve kibire basvururlar. Bazi insanlarda ego ve kibir okadar tavan yapmis ki, Fatih Terim bile yanlarinda, mütevazi kaliyor. Metin Oktay döneminde bile bize Fenerbahce rakamsal olarak üstündü, 85´den sonra yapilanlarin degerini bilmek lazim. Ben futbol taraftari olarak Terim´e de özenirim, minnesang severi olarak Walther Von der Vogelweide´yede. Ancak futbol taraftari olup, futbol alakalari olmamalarina ragmen, ön plana cikmak isteyen, adamlara özenmem cok sükür. :)

Son düzenleme:
Kim talep ediyor bunu iyi düşünmek gerekir? Devletin kaynaklarından ödeniyor bu insanların maaşları. Senin benim cebimden çıkan paralarla yani. Sen şimdi şu soruyu sor kendine. O pozisyonda ayda 800 bin kazanan birinin görev yapmasını sen talep ediyor musun? Bu soruya cevabın evetse seninle tartışabileceğim bir şey kalmıyor zaten. Kapitalizmin ne kadar acımasız bir sistem olduğunun farkındayız elbet ama göz göre göre devlet kaynaklarının bir hiç uğruna sömürülmesine sessiz kalmak benim aklıma ve mantığıma sığmıyor. Gelir dağılımında çok büyük derecede dengesizlik var. Buna tepki gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum ama düşünmek yetmiyor.

Son derece haklısın,ben de ironiyle karışık yazdım zaten o cümleyi.

Kim talep ediyor,futbola çok büyük talep var.Bu kadar para harcanan bir sektör olmasa FT o paraları alamaz.

master'ul puppets , 'll gie ye that much

hamza_hamzaoglu_capsleri_111e0_800.jpg

Ben Terim in Hamzaoğlu na karıştığını sanmıyorum. Bence başarılı olmasını da istemez.

Hamza Terimin tirnagi bile olamaz.

Terim Shaqiri ve Chadli'yi isterken Hamza Süper Lig oyuncudan baska oyuncu istemiyor

Son düzenleme:
imPARAtor bizi arkadan iyi yönetiyor yüzsüz herif...gerçi bizim hamza'da poposundan uzaklasmiyor

hemserımdekı asalet hıcbır hocamızda olmadı bızı borc batagına efsanemız degıl ünal aysal soktu kactı

050520132239505044272.jpg

Parator diyoruz biz ona kısaca. Parayı görünce 4 ay önce küfür ettiği adamların elini öptü.:asd22:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt