Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
senin yaşın kadar adamın oynadığı/oynattığı sene var
sen ne fatih terim dönemi gördünde konuşuyon
yaşın kaç başın kaç

Seni mi oynattı niye zıpladın bu kadar ?.. Yok yok harbi bişey demeyecem sana burda. Ceza hakkımı başımızda çapsız 3lüde kullanacam.

Moderatör tarafında düzenlendi:
2 cümleyi bir araya getirip yazmaktan aciz adam burda millete sallayıp ortalığı karıştırma peşinde he terim yönetiyor kulübü he

Çocuğun gördüğü zaten şurda 5 şampiyonluk var 2sini Terim zamanında görmüş
gelmiş zırvalıyo.

tartışma sahası bura cevap yazamazmıyım sana nolmuş evlad dediysem jargondur bu maskot la evladı bir mi tutuyorsun şimdi

Karşılığında cevap alınca kabarmayacaksın o zaman. Sen bana evlat diyemezsin ayrıca. Herkeste senle aynı görüşte olmak zorunda değil Fatih Terimden nefret ediyorum belkide

Karşılığında cevap alınca kabarmayacaksın o zaman. Sen bana evlat diyemezsin ayrıca. Herkeste senle aynı görüşte olmak zorunda değil Fatih Terimden nefret ediyorum belkide

evlad kelimesine maskotla mı cevap veriyorsun ne dedik yahu lanet olsun ya mümkünse bir daha karşılaşmıyalım evlad

Galiz küfür

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu kulubu bu hale getiren Mon Cher Unal Aysaldir.. Artistik yapicam diye 2 seneyi heba edecekti az daha ki Hamzaoglu geldide biraz toparladik.. Ama bizim über vizyon sahibi taraftarımız onuda 2 güne teneke baglatıp kovdurtur yerine gelecek muhtemel italyanelliyi hava limaninda secde ederek karsilar vizyonlarca euro paramizi çar çur edeceği iiçin.

Bu kulubu bu hale getiren Mon Cher Unal Aysaldir.. Artistik yapicam diye 2 seneyi heba edecekti az daha ki Hamzaoglu geldide biraz toparladik.. Ama bizim über vizyon sahibi taraftarımız onuda 2 güne teneke baglatıp kovdurtur yerine gelecek muhtemel italyanelliyi hava limaninda secde ederek karsilar vizyonlarca euro paramizi çar çur edeceği iiçin.

Bana bu kardesimizi hatirlatti...

https://www.youtube.com/watch?v=wfmj75-c_As

Ücüncü oldugumuz ilk sezondan sonra:

"Gecen sezonu besinci bitirmistik, bu sene ücüncü olarak bitirdik, ve ben bunu basari olarak görüyorum."

Iki sezon icinde kazandigi para 8 Milyon avro, transfere harcanan para sadece bonservis ile nerdeyse 50 Milyon avro... Ama taraftarin yasadigi heyecan, herhalde daha önemliydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt