Hayyam Ulvi
Parçalı Üye
- 20 Aralık 2012
- 3.713
- 131
- 883
Etraf yine kebab koktu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maskot musun senAdam yukarda Hamzaya fenerli demiş klübü batıracak diyor onu onaylıyorsun ben bunu diyince mi onaylamıyorsun. Tapmayın Fatoya bu kadar EVLAT
Ceza almak istemiyorum. Yoksa yedirirdim ben sana bu lafını
hakaret etme adam yerine koyup cevap veriyorum birde defol git muattap olma benle
senin yaşın kadar adamın oynadığı/oynattığı sene var
sen ne fatih terim dönemi gördünde konuşuyon
yaşın kaç başın kaç
gelecegi görür gibiyim. fatih terim bir kez daha gelirse kimse sasirmasin.
2 cümleyi bir araya getirip yazmaktan aciz adam burda millete sallayıp ortalığı karıştırma peşinde he terim yönetiyor kulübü he
Hakaret ? Ben hakaret görmüyorum,evlat dedin evlat diyerekde karşılık verdim. Alıntılayanda sensin dostum neyin kafasındasın sen
Hahaha şimdide bunu iddiaa ettiProfilinde Nereden kısmında yazan söze bak eleştiriye bak. Değişik
![]()
tartışma sahası bura cevap yazamazmıyım sana nolmuş evlad dediysem jargondur bu maskot la evladı bir mi tutuyorsun şimdi
Çocuğun gördüğü zaten şurda 5 şampiyonluk var 2sini Terim zamanında görmüş
gelmiş zırvalıyo.
Karşılığında cevap alınca kabarmayacaksın o zaman. Sen bana evlat diyemezsin ayrıca. Herkeste senle aynı görüşte olmak zorunda değil Fatih Terimden nefret ediyorum belkide
evlad kelimesine maskotla mı cevap veriyorsun ne dedik yahu lanet olsun ya mümkünse bir daha karşılaşmıyalım evlad

Fenerli hamzayla kulübü batırmaca.
hamza batırıyor adam terime sallıyor harbi kafa yok ya
Bu kulubu bu hale getiren Mon Cher Unal Aysaldir.. Artistik yapicam diye 2 seneyi heba edecekti az daha ki Hamzaoglu geldide biraz toparladik.. Ama bizim über vizyon sahibi taraftarımız onuda 2 güne teneke baglatıp kovdurtur yerine gelecek muhtemel italyanelliyi hava limaninda secde ederek karsilar vizyonlarca euro paramizi çar çur edeceği iiçin.