- 27 Ocak 2010
- 59.386
- 30.996
- 3.523
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben de saymıyorum ama sayılıyor reis
tamam birebir olmayabilir ama yakın oluyor
Terim gibi geçmiste çok basarili olmus hocalar tabi çok para kazanirlar. Adama asgari ücreti vereceklerini mi zannettiniz. Kahrolasi Hiddinkin ne kazandigini unutmayiniz.
Orada'da agir rezil olmustuk. Ayi olmasaydi 5/6-0 filan yenilirdik Hirvatistana karsi. Herseyi (fenerli) yardimci teknik direktörine yaptiriyordu, kendisi hiç birsey yapmazdi. Ondan sonra yenilince türkiyenin yetersiz oyunculara sahip oldugunu söylüyordu.Kahrolası dediğin adam şimdiki hocadan daha başarılıydı. En azından playoff oynattı.
Orada'da agir rezil olmustuk. Ayi olmasaydi 5/6-0 filan yenilirdik Hirvatistana karsi. Herseyi (fenerli) yardimci teknik direktörine yaptiriyordu, kendisi hiç birsey yapmazdi. Ondan sonra yenilince türkiyenin yetersiz oyunculara sahip oldugunu söylüyordu.
Hiddink çabalamadan bunu söyledi. Herseyi yardimci teknik direktöre yaptirdi, o da agir Fenerli. Herhalde bir kaç maç Selçuk Sahini bile görebildik milli takimda.Aynı şeyi şimdi siz savunmak için söylemiyor musunuz?
Hala bana Hiddink'ten bahsediyorsun. Benim anlamaya çalıştığım olay: Şu an Milli Takım'ın başında başka bir hoca olsa basın tarafından yerin dibine sokulur muydu sokulmaz mıydı?Hiddink çabalamadan bunu söyledi. Herseyi yardimci teknik direktöre yaptirdi, o da agir Fenerli. Herhalde bir kaç maç Selçuk Sahini bile görebildik milli takimda.
Burada Hiddinki savunan sensin kendi mesajlarini daha iyi oku derim.Hala bana Hiddink'ten bahsediyorsun. Benim anlamaya çalıştığım olay: Şu an Milli Takım'ın başında başka bir hoca olsa basın tarafından yerin dibine sokulur muydu sokulmaz mıydı?
Orada'da agir rezil olmustuk. Ayi olmasaydi 5/6-0 filan yenilirdik Hirvatistana karsi. Herseyi (fenerli) yardimci teknik direktörine yaptiriyordu, kendisi hiç birsey yapmazdi. Ondan sonra yenilince türkiyenin yetersiz oyunculara sahip oldugunu söylüyordu.
Burada Hiddinki savunan sensin kendi mesajlarini daha iyi oku derim.
Hiddink en azından takımı 2.yapmayı başardı, bakalım Terim 3. (!!!!) yapabilecek mi? Bence imkânı yok.Amacım Hiddink'i savunmaktan daha ziyade ona edilen lafların şu an Fatih Terim tarafından da hakedildiği ama hiç kimsenin ağzını açmadığı.
Yakisir ImparatoraDünya kupasini kaldirmis hocadan daha fazla kazaniyor.
![]()
ooo milli duygularla ünal başkana şekil yapana bak sen
Siz Insanlarin Parasini konusmaya devam edin....Fatih Terim Elit Teknik Direktör onun gibi bir adami getirmenin bedeli bu. Arz Talep meselesi....
Senin degerin isverenin icin diyelim 1500 TL sen gidip baska bir sirkette 800TLye calisirmisin?
ftnin ederi buysa bu paraya bi avrupa kulübü çalıştırsın hadi
torpil ve adamcılık ile ağzına sıçtığı demirörenin altına girdi
bunun adını da milli duygular koydu
gsden aldığının daha fazlasıydı tabi kaçırır mı bunu kebabman