Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:D ben de saymıyorum ama sayılıyor reis :)
tamam birebir olmayabilir ama yakın oluyor

Niye saymıyorum açıklayayım reis,Bjk bu şampiyonlukların dahil edilmesi için başvurduğunda gerekçesi şuydu,1956-1957 ve 1957-1958 sezonlarında Federasyon Kupası düzenlenmişti Şampiyon Kulüpler Kupası'na temsilci göndermek için.Beşiktaş da biz kazandık 2 kez Şampiyon Kulüpler Kupası'na katıldık dolayısıyla şampiyonuz diyor,tamam haklılar diyelim.Ancak 1955-1956 sezonu Profesyonel Lig şampiyonu Galatasaray da sonraki sezon katılmıştır Profesyonel Lig Şampiyonu unvanıyla Şampiyon Kulüpler Kupası'na,hatta Türkiye'nin gönderdiği ilk temsilci biziz.Ama bizim şampiyonluğumuzu saymıyorlar.Biz de katıldık Şampiyon Kulüpler Kupası'na.Bizimkini saymıyorlar ama.TFF'ye baskı yapmalıyız aslında bu mesele için ama umrumuzda değil.Bir hak yeniyorsa o kesinlikle budur.Onların 13 şampiyonluğu varsa bizim 21 var.

Son düzenleme:
Kahrolası dediğin adam şimdiki hocadan daha başarılıydı. En azından playoff oynattı.
Orada'da agir rezil olmustuk. Ayi olmasaydi 5/6-0 filan yenilirdik Hirvatistana karsi. Herseyi (fenerli) yardimci teknik direktörine yaptiriyordu, kendisi hiç birsey yapmazdi. Ondan sonra yenilince türkiyenin yetersiz oyunculara sahip oldugunu söylüyordu.

Orada'da agir rezil olmustuk. Ayi olmasaydi 5/6-0 filan yenilirdik Hirvatistana karsi. Herseyi (fenerli) yardimci teknik direktörine yaptiriyordu, kendisi hiç birsey yapmazdi. Ondan sonra yenilince türkiyenin yetersiz oyunculara sahip oldugunu söylüyordu.

Aynı şeyi şimdi siz savunmak için söylemiyor musunuz?

Hiddink çabalamadan bunu söyledi. Herseyi yardimci teknik direktöre yaptirdi, o da agir Fenerli. Herhalde bir kaç maç Selçuk Sahini bile görebildik milli takimda.
Hala bana Hiddink'ten bahsediyorsun. Benim anlamaya çalıştığım olay: Şu an Milli Takım'ın başında başka bir hoca olsa basın tarafından yerin dibine sokulur muydu sokulmaz mıydı?

Son düzenleme:

fenerli yardımcı t.direktör dediğin adam oğuz çetin. :@

ft: geçen ki ericson bu da fredericson umarım uzun süre isveçli hakem vermezler :asd:

Doğum günüymüş, mutlu yıllar :pasta:

Amacım Hiddink'i savunmaktan daha ziyade ona edilen lafların şu an Fatih Terim tarafından da hakedildiği ama hiç kimsenin ağzını açmadığı.
Hiddink en azından takımı 2.yapmayı başardı, bakalım Terim 3. (!!!!) yapabilecek mi? Bence imkânı yok.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Kendini dünya devi görüp de böyle köy takımları karşısında hüsrana uğrayınca o kadar mutlu oluyorum ki , yaptığınız pis işlerin sonucu hep bunlar. Nasıl ki Aziz son maçta 3 şampiyonluk verdi, play-off denen zırvanın sonunda statlarında kupa kaldırmamızı izlemek zorunda kalıp kahroldularsa bir sebebi olmalı. O ahlar çıkacak hocaaaa.

Yakisir Imparatora :D Dünya kupasini kaldirmis hocadan daha fazla kazaniyor.

CODIyWqWoAE-QO0.jpg

ooo milli duygularla ünal başkana şekil yapana bak sen

ooo milli duygularla ünal başkana şekil yapana bak sen

Siz Insanlarin Parasini konusmaya devam edin....Fatih Terim Elit Teknik Direktör onun gibi bir adami getirmenin bedeli bu. Arz Talep meselesi....
Senin degerin isverenin icin diyelim 1500 TL sen gidip baska bir sirkette 800TLye calisirmisin?

Siz Insanlarin Parasini konusmaya devam edin....Fatih Terim Elit Teknik Direktör onun gibi bir adami getirmenin bedeli bu. Arz Talep meselesi....
Senin degerin isverenin icin diyelim 1500 TL sen gidip baska bir sirkette 800TLye calisirmisin?

ftnin ederi buysa bu paraya bi avrupa kulübü çalıştırsın hadi

torpil ve adamcılık ile ağzına sıçtığı demirörenin altına girdi

bunun adını da milli duygular koydu

gsden aldığının daha fazlasıydı tabi kaçırır mı bunu kebabman

ftnin ederi buysa bu paraya bi avrupa kulübü çalıştırsın hadi

torpil ve adamcılık ile ağzına sıçtığı demirörenin altına girdi

bunun adını da milli duygular koydu

gsden aldığının daha fazlasıydı tabi kaçırır mı bunu kebabman

Niye gitsin ederi Türkiyede yerine getiriliyor?
Fatih Terimi Aysal kovdu oda Milli Takima gitti, ne yapsaydi ilelebet Takim calistirmasinmi?
O izinli olarak her iki Takimi yönetti ancak yönetimdeki bazi kisiliksiz kisiler bunu firsat bilip görevine son verdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt