Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HDPE suratlinin yaptigi tek dogru is bu sushiciyi ansizin kovup sopara cevirmesi idi

hic sevmem kendisini. ama son milli mac uzerinden adami elstirmek haksizlik. takim 27 tane gol pozisyonuna girmis. yenmeyi birak, fark atamamamiz nerdeyse mucizeyken mac berabere bitmis. hollandayi yenecegimizi dusunuyorum.

basarinin-mimari-oydu-fatih-terim-604.jpg

Doğum günü kutlu olsun İMPARATOR :tiphat:

Siz Insanlarin Parasini konusmaya devam edin....Fatih Terim Elit Teknik Direktör onun gibi bir adami getirmenin bedeli bu. Arz Talep meselesi....
Senin degerin isverenin icin diyelim 1500 TL sen gidip baska bir sirkette 800TLye calisirmisin?

Elit TD hahahahah PARAtorun yaptigi tek ama tek sey HADI BAS VUR GÜM. Hadi oglum vur oglum. Taktik bilgisi 0 in altinda. Hatta Hamzadan beter .

Iktidar yalakasi Galatasaray HAINI . Para icin kulübü satti

Elit TD hahahahah PARAtorun yaptigi tek ama tek sey HADI BAS VUR GÜM. Hadi oglum vur oglum. Taktik bilgisi 0 in altinda. Hatta Hamzadan beter .

Iktidar yalakasi Galatasaray HAINI . Para icin kulübü satti

Hadi Bas Vur Güm ile Türkiyenin gelmis gecmis en iyi Teknik Direktörü olmayi basaran birisine ancak Sapka cikartilir.
Olay bas vur güm olsaydi sadece, bizde cok var o tiplerden...hepsi elit olurdu...o vakit..

Hadi Bas Vur Güm ile Türkiyenin gelmis gecmis en iyi Teknik Direktörü olmayi basaran birisine ancak Sapka cikartilir.
Olay bas vur güm olsaydi sadece, bizde cok var o tiplerden...hepsi elit olurdu...o vakit..

Türkiyenin basarili en iyi td mi yoksa en ballisimi?

Galatasarayda 3 Baskan ile
Türkiyede son dönemdede yanlis hatirlamiyorsam 4 Baskanla calisti

Bakalim : Aysal ve Süren ile basari yasadi (ne tesadüf ki bu ikilinin vizyonlari üst düzeydi )
Türkiye dönemindede sadece Rahmetli Hasan Dogan ile basariliydi (keza nasil basari malum)

yaaani Baskan iyise ft de iyi. Yanliz basina bi halt yapamadigi hem simdi belli, hem 2006 milli döneminden belli, hem 2008 den sonraki milli döneminde belli hemde sportif direktör + TD oldugu dönemden belli.

Bu adam BALLI bi insan. Ayni Hamza gibi

türküyenin en iyi hocası terim en iyi santraforu burak

bi ara en iyi stoperi servetti en iyi sol beki bizde yuhalanan takımı katleden baltaydı

bu yüzden yabancı sayısı kalktı fakat yerli zihniyeti arif gibi kardeşlerimize yapıştı

arif maalesef adının hakkını veremiyor

Türkiyenin basarili en iyi td mi yoksa en ballisimi?

Galatasarayda 3 Baskan ile
Türkiyede son dönemdede yanlis hatirlamiyorsam 4 Baskanla calisti

Bakalim : Aysal ve Süren ile basari yasadi (ne tesadüf ki bu ikilinin vizyonlari üst düzeydi )
Türkiye dönemindede sadece Rahmetli Hasan Dogan ile basariliydi (keza nasil basari malum)

yaaani Baskan iyise ft de iyi. Yanliz basina bi halt yapamadigi hem simdi belli, hem 2006 milli döneminden belli, hem 2008 den sonraki milli döneminde belli hemde sportif direktör + TD oldugu dönemden belli.

Bu adam BALLI bi insan. Ayni Hamza gibi

Umarim bu bal Pazar günü yine kendisini göstermeye baslar, ki ilk belirtisini Hollanda maglub olarak verdi bile.
Herseye Sans diyen insan Aziz yildirm ile hemfikir oldugunu unutmasin ona görede bizim basarimiz Tesadüfi.

bi ara en iyi stoperi servetti en iyi sol beki bizde yuhalanan takımı katleden baltaydı

bu yüzden yabancı sayısı kalktı fakat yerli zihniyeti arif gibi kardeşlerimize yapıştı

yahu kalktida. neye göre kalkti. FT ve baskalari (anlatsam akliniz sasar neler duyduklarima göre) Ellerini cekmedikleri vakit bu takimdan bi halt ol-maz. Resmen irkcilar dolu kulüp

arif zihniyeti = ft zihniyeti = hamza = yerli faşo oyuncular = forumdan şükrü ve isa brothers

Umarim bu bal Pazar günü yine kendisini göstermeye baslar, ki ilk belirtisini Hollanda maglub olarak verdi bile.
Herseye Sans diyen insan Aziz yildirm ile hemfikir oldugunu unutmasin ona görede bizim basarimiz Tesadüfi.

Sneijder terbiye eder Paratoru . Pek sevmez kendisini. Hatta kazansak bile en kötü cek macindan sonra sivariz . Rahat ol Sansimizi dün teptik. Korktu diye. Ulan halen aklima geldigi an gülüyorum sinirleniyorum. Insan Ozani cikarir Buragi niye cikariyon korkak ? Rakip ispanyamiydi benmi yanlis gördüm

Refik kardes ben asla heryerde Türk oynasin demiyorum :D
Aksine! Carole gibi Jose gibi nicelerini bulup bulup getirmemiz lazim. Biz yabanci sinirinin kaldirilmasini en cok isteyen Kulüb olarak
su an en az yabancisi olan bir kulübüz, yabanci sinir olmamasina ragmen. Bu bir skandaldir!

Sneijder terbiye eder Paratoru . Pek sevmez kendisini. Hatta kazansak bile en kötü cek macindan sonra sivariz . Rahat ol Sansimizi dün teptik. Korktu diye. Ulan halen aklima geldigi an gülüyorum sinirleniyorum. Insan Ozani cikarir Buragi niye cikariyon korkak ? Rakip ispanyamiydi benmi yanlis gördüm

Bana Taktiksel hatalari ile gel canimi al!
Aynen sana katiliyorum, Fatih terim mactan sonra "Biz defans yapamiyoruz Ülke olarak hücum edip kazanabiliyoruz sadece" deyip
icraat olarak Buragi cikarip Topali sokup kendisi ile celisiyor. Hem defans yapamayiz deyip takimi geriye cekmekde neyin nesi?
Fatih Terim limitini dolduran ve emeklilik yasi gelen bir Teknik Direktör, Mustafa Denizli gibi yorumcu olma vakti geldi.
Dünkü aciklamalarinin hepsi skandal, bana bunlarla gelin canimi alin!

Bana Taktiksel hatalari ile gel canimi al!
Aynen sana katiliyorum, Fatih terim mactan sonra "Biz defans yapamiyoruz Ülke olarak hücum edip kazanabiliyoruz sadece" deyip
icraat olarak Buragi cikarip Topali sokup kendisi ile celisiyor. Hem defans yapamayiz deyip takimi geriye cekmekde neyin nesi?
Fatih Terim limitini dolduran ve emeklilik yasi gelen bir Teknik Direktör, Mustafa Denizli gibi yorumcu olma vakti geldi.
Dünkü aciklamalarinin hepsi skandal, bana bunlarla gelin canimi alin!

sana simdi taktiksel hatalar ile baslarsam (sadece dünkü macta bile ) bitiremem.

Sana ikinci bi konu :

Volkan sen (kontra atak oyuncusu bu bariz birsey net birsey) o nun yerine Yasin oynamasi lazimdi. Yada Törenin yerine. Neden ? Yasin kapali takimlara karsi alismis artik bizde oynaya oynaya. Adam resmen ben takim oyuncusuyum kilitleri acarim diyor. Ve bunu bircok kez gördük. Mesela Hollandaya karsi Oynatirsin Volkan-Töreyi ama Letonya gibi kapanan takimlara karsi intihar sebebidir bu.

Bu korkaklik yüzünden neredeyse Schalke ya karisda eleniyorduk hatirlarsan

Son düzenleme:
sana simdi taktiksel hatalar ile baslarsam (sadece dünkü macta bile ) bitiremem.

Sana ikinci bi konu :

Volkan sen (kontra atak oyuncusu bu bariz birsey net birsey) o nun yerine Yasin oynamasi lazimdi. Yada Törenin yerine. Neden ? Yasin kapali takimlara karsi alismis artik bizde oynaya oynaya. Adam resmen ben takim oyuncusuyum kilitleri acarim diyor. Ve bunu bircok kez gördük. Mesela Hollandaya karsi Oynatirsin Volkan-Töreyi ama Letonya gibi kapanan takimlara karsi intihar sebebidir bu.

Bu korkaklik yüzünden neredeyse Schalke ya karisda eleniyorduk hatirlarsan

Buna Sag Bek oynayan Ozanida ekleyebiliriz, taktiksel olarak dizilis dogru gibi ancak oyuncularin yeri cok kötüydü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt