- 1 Eylül 2009
- 4.092
- 1
- 288
Lucescuyu begenmeyen gorecegimi hic dusunmemistim.Adam her gittigi takimda imza birakmis. Fatih Terim grurumuz tamam ama Lucescu Fatih Terimle kiyaslanamaz. Dunyanin belkide en iyi 5 hocasindan biridir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lucescuyu begenmeyen gorecegimi hic dusunmemistim.Adam her gittigi takimda imza birakmis. Fatih Terim grurumuz tamam ama Lucescu Fatih Terimle kiyaslanamaz. Dunyanin belkide en iyi 5 hocasindan biridir.
Tek maç üzerinden mi değerlendireceğiz?![]()
Oynattigi oyunu begenmiyorum ayri sey basarisiz ayri sey.
Lucescu'yu beğenmemek için had gerekir. O hadde dünyada 2-3 kişide olmalı
Başarısız demedim ben sadece başarısız olduğu sezonu da var dedim..
Herşeyden önemlisi Fatih Terim den ekstra ne başarısı varda illa da Lucescu diyoruz merak ettim..
Saniyorum Galatasaray maclari harici mac izlemiyorsun ?
Tarihimizin en buyuk basarilarindan birini bu adamla yasadik. Bizi gec tarihinde Edirneden ote ani bulunmayan Besiktasa neler yaptirdigi ortada. Shaktar diye bir takimin varligindan kimsenin haberi yoktu . Bu adam UEFA aldirdi ve Avrupanin korkulan takimlarindan biri yapti. Avrupaya ust duzey bir suru oyuncu kazandirdi.
Bu arada Hagi Fatih Terim ilede bircok macta sorun yasadi oyundan alindiginda.
Taraftar nerde destekten çok köstek olmuş?Forumda mı? Forumu takip mi ediyo topçular? Yoksa tribünde ilk 15 dakka kıçını yırtan taraftar mı köstek olmuş? Hikaye okumayın.
Biri Afrika kupasından hazır olarak geldiği için ve diğeri 4 aydır tek resmi maç oynamadığı için olabilir mi?
Leonard tum ft akrabalarina hodri demis :005: