Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lucescuyu begenmeyen gorecegimi hic dusunmemistim.Adam her gittigi takimda imza birakmis. Fatih Terim grurumuz tamam ama Lucescu Fatih Terimle kiyaslanamaz. Dunyanin belkide en iyi 5 hocasindan biridir.

Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Zamanın Fenerbahçe Yöneticilerinden Selim Soydan ve Şadan kalkavan'ın astronomik teklifini kabul etseydi Fatih Hoca..

Fenerbahçe taraftarı kadıköy'ün ortasına heykelini dikerdi..

Çakma imparator Aykut'a bile sahip çıkan kuşlar Fatih Hocayı gözlerinden sakınırlardı..

Bazılarına Tigana'lar, Aykutl'lar müstahak.. çünkü Divan Kurulu Üyeliğine seçilmiş bir Galatasaraylı Değeri yerden yere vurmayı marifet biliyorsunuz..

Lucescuyu begenmeyen gorecegimi hic dusunmemistim.Adam her gittigi takimda imza birakmis. Fatih Terim grurumuz tamam ama Lucescu Fatih Terimle kiyaslanamaz. Dunyanin belkide en iyi 5 hocasindan biridir.

Evet ben beğenmiyorum.. Çünkü oynattığı futbolu beğenmiyorum.

Bunda şaşırılacak ne var anlayamadım..

Oynattigi oyunu begenmiyorum ayri sey basarisiz ayri sey.

Tek maç üzerinden mi değerlendireceğiz? :)

Tek maç diye düşünme istersen.. O maç öncesi Emre ve Okan Jardel oynarsa kendilerinin oynamayacağını söylemişler hocaya..

Lucescu da mecburen Serkan Aykut ile başladı maça.. Yani bir Hoca düşünün ki sözünü geçirip futbolcusunu oynatamamıştır..

lucescuyla terimi kıyaslamak nereden çıktı şimdi durup duruken merak ediyorum? sabahtan beri forumda hocayı harcamaya hevesli o kadar çok arkadaş gördüm ki şaşırıyorum artık. terim gibi kaç tane hoca yetiştirmiş bu ülke acaba?? sezon sonunu beklemeden kovalım hocayı bence, forumdan bir arkadaşı da yollarız takımın başına final garanti. onu oraya bunu buraya koyduk bitti zaten bu kadar kolaydı o takımı yönetmek.

Lucescu'yu beğenmemek için had gerekir. O hadde dünyada 2-3 kişide olmalı

Oynattigi oyunu begenmiyorum ayri sey basarisiz ayri sey.

Başarısız demedim ben sadece başarısız olduğu sezonu da var dedim..

Herşeyden önemlisi Fatih Terim den ekstra ne başarısı varda illa da Lucescu diyoruz merak ettim..

Neden bu başlıkta devamlı Lucescu mevzusu hortlar o da ayrı bir konu.

İstikrar istikrar diyip de hocanın kuyusunu kazmaya çalışmayın.Kendi değerlerinize sahip çıkın.Her insan hata yapabilir.Önemli olan bundan ders çıkarmaktır ki Fatih hoca bunu yapacaktır.

Başarısız demedim ben sadece başarısız olduğu sezonu da var dedim..

Herşeyden önemlisi Fatih Terim den ekstra ne başarısı varda illa da Lucescu diyoruz merak ettim..

Saniyorum Galatasaray maclari harici mac izlemiyorsun ?

Tarihimizin en buyuk basarilarindan birini bu adamla yasadik. Bizi gec tarihinde Edirneden ote ani bulunmayan Besiktasa neler yaptirdigi ortada. Shaktar diye bir takimin varligindan kimsenin haberi yoktu . Bu adam UEFA aldirdi ve Avrupanin korkulan takimlarindan biri yapti. Avrupaya ust duzey bir suru oyuncu kazandirdi.

Bu arada Hagi Fatih Terim ilede bircok macta sorun yasadi oyundan alindiginda.

Saniyorum Galatasaray maclari harici mac izlemiyorsun ?

Tarihimizin en buyuk basarilarindan birini bu adamla yasadik. Bizi gec tarihinde Edirneden ote ani bulunmayan Besiktasa neler yaptirdigi ortada. Shaktar diye bir takimin varligindan kimsenin haberi yoktu . Bu adam UEFA aldirdi ve Avrupanin korkulan takimlarindan biri yapti. Avrupaya ust duzey bir suru oyuncu kazandirdi.

Bu arada Hagi Fatih Terim ilede bircok macta sorun yasadi oyundan alindiginda.

Yine aynı şeyleri konuşup duruyoruz.. Lucescu ne yaptıysa Fatih Terim de aynı şeyleri yapmıştır ve zamanı gelince de yapacaktır..

Zamanı gelinceden kastım Lucescu süper Kupa maçına denk geldi aldı .. Bjk yi çalıştırdı biraz başarı yakaladı..

Ama İmparator Türkiye de sadece bizi çalıştırdı ve eline geçen başarılarda ortada..

Hagi konusuna gelince.. Fatih Terimin öyle bir sorun yaşadığını hiçbir maçta görmedim.. demek ki dediğin gibi fazla maç izlemiyorum

Cek git bebegim uzaklara cek git xd

Leonard tum ft akrabalarina hodri demis :005:

Taraftar nerde destekten çok köstek olmuş? :) Forumda mı? Forumu takip mi ediyo topçular? Yoksa tribünde ilk 15 dakka kıçını yırtan taraftar mı köstek olmuş? Hikaye okumayın.

Bırakın bunları. Bir pas hatasında oyuncuyu ıslıklamalar küfür etmeler. Oyuncular haliyle baskı altına giriyor. Taraftar rakip oyuncuları baskı altına almak yerine kendi oyuncularımızı baskı altına alıyor. Almanyadaki maçta oyuncuların ne kadar rahat oynayacağını ve turu atlayacağını hep beraber göreceğiz.

Biri Afrika kupasından hazır olarak geldiği için ve diğeri 4 aydır tek resmi maç oynamadığı için olabilir mi?

dogru hazir oldugu icin Afrika kupasinda.. 3. Macta ilk 11 baslayabildi.. Herseyin kesinlesti, oylesine oynanan bi macta..

B_f496a1b0049fc6918a647c332410d9db.jpg

Fatih terim umarım 2. Schalke maçına şu kadroyla çıkar

649763_Galatasaray_SK.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt