Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
giphy.gif

nasıl cani bi yaratıksın sen ya spoilera al sunu

edit raporladım zaten dokunma sen umarım ihrac yersın

Umuttan verim alabildiği için eli öpulesi adam.
Özlüyoruz sinyor.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

FB 10 milyona Sow'u alırken Aysal'ın 300 bin euroluk hediyesi Neco ile Fb'yi yarı alanından çıkarmıyorduk.
Ne günlerdi be.Buyuksun hocam. Euro 2016 sonrası yeniden getirmek gerek seni.

Son düzenleme:
Schalke, R.Madrid, Man Utd maçlari da unutulmazdı.Şimdi fark yiyeceğiz diye Cl maçına çıkmaya çekiniyoruz.

emin yalçına katılacağım hiç aklıma gelmezdi yaw emincim selçukculuk yapmıyacaksan seni K.T.B'ye alabiliriz.. ;)

Biz ne diyoruz işte tff bu paraları nereye aktarıyor?Gerçek anlamda bir akademi gibi bu ülkede futbolun gelişmesi için ne yapıyor?

Hem benim dediğime geliyorsun hemde benimle tartışmaya çalışıyorsun hayret bir olay.

O ekonomi ile yetenekli oyuncular ortaya çıkartılır ve düzgün kişilerin ellerinde yetişir.Bize gelen yabancı teknik hocalar neden başarılı olamıyor peki?Beceriksiz mi bu adamlar?

Çünkü ülkenin futbol sistemi baştan sakat.Ft bunun için ne yapmış sen neyi savunuyon oda belli değil birşeyi savunuyomuş gibi yapıyosun sonra burada bizim yazdıklarımızı destekler nitelikte konuşuyosun senin kafan karışık galiba.

Tamam´da Türkiye´nin ekonomisini Fatih Terim mi düzeltecek ? Sen oyunculara paralar sacabiliyorsun, ama gencleri yetistirecek insanlara, para bulamiyorsun. Almanya gibi, gercek büyük ekonomiye sahip ülkelerde ise, binlerce TD alt yapilarda, para almadan dahi, görev yapabilme, maddi özgürlüge sahip.

Türk futbolu Istanbul gibi... Görünen yüzü cennet gibiyken, görünmeyen yüzü ise fakirlik, ve sefillik icinde. Sadece büyük kulüpler de dahil, anadolu kulüpleri de lige cikar cikmaz transferin üstüne transfer koyuyorlar, sonra yüzülüyor borc icinde...

Alt yapidan bir iki oyuncu cikarayim derdinde bile degil cogu hoca ülkede. hep hazirci herkes.

yüzük kardeşliği renkdaş.

Ben kibir değil profesyonel bir yapıya geçmenin bahanesi olarak görüyorum aforoz hamlelerini.

Dediğim ile alakasını anlamadım. Direkt istifa etseydi taraftarları arkasına alamazdı. Belki sonraki yıllarda bir şans olur da Galatasaray'a geri dönerim diiye düşünmüş de olabilir. Zaten Türk milleti mağdura yatanları sever.

Bro, #16127. entry'nin son paragrafında Galatasaray'dan kovulunca adam doğal olarak milli takımla imzaladı demişsin de ona binaen söyledim. Yani 24 Eylül'e kadar hem MT hem de takımla aynı anda idare ediyordu. MT'de iyi sonuçlar aldı kabul ama ligi bocalamış bir Galatasaray vardı o gerçeği de gözardı etmeyelim.

Olur, olmaz diye bir şey mi var. Olmayan duaya amin demek gibi bir şey bu. Sen San Marino'nun Dünya şampiyonu olabileceğini düşünüyor musun ? Olur olmaz futbol bu demekle olmuyor. FT milli takıma geldikten sonra da 4.'ydük tamamladıktan sonra da 4. olduk. Sadece puan farkını azalttık bu kadar. Hedefi yüksek görmesi iyi bir şey ama realist olmak lazım bazı konularda. Futbolda duygusallığa, hayalperestliğe yer yok.

Edit: Tek tek alıntı işini çözemedim böyle ayrı ayrı yazıyorum kb :)

Cünkü daha önce sözlesmesi yoktu Milli takim ile uzun vadeli, sonra imzaladi uzun yillar Milli takima baglayan sözlesmeyi ki, Demirören´in hayatinin hamlesi oldu.
Klise laflari birakalim Yasincim. Terim gelirken de 4cüydük, ama hedefler bitmisti. Gruptan cikma sansimiz, her maci kazanmakti, onu da kil payi kacirdik.

2013/2014 adi ile "kacan sampiyonluk" diye video vardi. Kacirdigimiz gol pozisyonlari gösteriyordu. Yarisi 4-5 maclik terim dönemine aitti, 5 dakikalik videonun. Tüm sezon öyle oynasaydik, sampiyon olurduk.

Cünkü daha önce sözlesmesi yoktu Milli takim ile uzun vadeli, sonra imzaladi uzun yillar Milli takima baglayan sözlesmeyi ki, Demirören´in hayatinin hamlesi oldu.
Klise laflari birakalim Yasincim. Terim gelirken de 4cüydük, ama hedefler bitmisti. Gruptan cikma sansimiz, her maci kazanmakti, onu da kil payi kacirdik.

2013/2014 adi ile "kacan sampiyonluk" diye video vardi. Kacirdigimiz gol pozisyonlari gösteriyordu. Yarisi 4-5 maclik terim dönemine aitti, 5 dakikalik videonun. Tüm sezon öyle oynasaydik, sampiyon olurduk.

Yanlış hatırlamışım o zaman, iki kere sözleşme olayını.

Aynen Rize - Antalya maçları. Kendi sahamızda oynamıştık bir de. Mancini varken de böyle oynuyorduk deplasman maçlarında ama gol gelmeyince gelmiyor napalım :)

Yanlış hatırlamışım o zaman, iki kere sözleşme olayını.

Aynen Rize - Antalya maçları. Kendi sahamızda oynamıştık bir de. Mancini varken de böyle oynuyorduk deplasman maçlarında ama gol gelmeyince gelmiyor napalım :)

Mancini Reis saclarini kesince, performansi düsmeye basladi. Samson gibi adamdi mubarek.

bazen ihanetler olmalı aşkta,bazen sövmeli gelmişine geçmişine ayıpsa ayıp..hasretle yormalı,ateşlere yürümeli.en önemlisi terkedilen DİBİ BOYLAMALI bazen.giden sen iyiyken dönmek istemez,karanlığında ışık olmak ister.

gel aydınlat bizi imparator..
1-600x399.jpg

Son düzenleme:
"Adaletin olduğu yerde olurum" demişti. Şimdi Demirören'in yanında. :(

Fatih terimi bu ülkede sevmeyen taraftar yoktur.Fakat bir gerçek var ki sen tutupta elin şikeci tff başkanı ile sırf milli takım diye aynı çatı altında olman birçok taraftarı incitmiştir.Zamanında 9 maç 10 maç ceza alan hoca basın toplantısında tffye ateş püsküren nerdeyse bıraksalar adamlara küfür edecekti.Ne oldu sırf millli takımın başına geç diye yan çiz tüm olan biteni unut.Burda ünal aysal degil kim olursa olsun hocanın görevine son vermesinde bence haklıydı.Araları bozuktur fatih terim istifa eder.Ama bu şikecilerin emri altına da girmezdin.O zaman hedef tahtasına oturan ünal aysal olurdu.

Fatih Terim esti g?rledi! | Galatasaray 3-1 Mersin İY - YouTub 1.30 dan sonrasını izlerseniz yedigi cezaları kendi agzı ile söylüyor.Bu cezaları verende şikeci tüp kafa ama sen onun emri altına giriyorsun.

Terim her sezon 20 tane pahalı transfer yapar. Kremasını kullanıp şansı yaver giderse takımı şampiyon yapar. Sonra gelen ilk teklifte şapkasını aldığı gibi tüyer.

Hamza nın üç kupa aldığı şampiyon takımın kadrosunu versen, küme düşmemek için oynar ancak.

Terim her sezon 20 tane pahalı transfer yapar. Kremasını kullanıp şansı yaver giderse takımı şampiyon yapar. Sonra gelen ilk teklifte şapkasını aldığı gibi tüyer.

Hamza nın üç kupa aldığı şampiyon takımın kadrosunu versen, küme düşmemek için oynar ancak.

Hamza'nın 3 kupa aldığı kadro ile 2 sene ligi domine etti ve şampiyonlar liginde çeyrek finaller oynattı , Süper kupalarda fenere tersten sapladı , beşiktaşa zırnık koklatmadı , Kadıköy'de kupa kaldırdı vs.

Bekler harici aynı kadro...

Anlatmaya gerek yok herhalde

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
bizdeki bu dinazoruslar olduğu müddetçe , biz kolej takımıyız heyyoooo diyen kabak çekirdekleri olduğu müddetçe terim bizim için vazgeçilmezdir !! bende bizi bıraktığı zaman eleştirdim ancak bu dinazoruslara az bile yapmış yeni anladım !!! bence yapılacak en acil iş yönetimin derhal terimin önünde diz çöküp yalvarması ve kulübün anahtarının terime teslim edilmesi yoksa bu parasızlıkta bu dandik kadroyla eğer bir mucize olup kulüp satılmazsa 5 sene şampiyonluk hayal oda en iyimser olarak 5 sene !!!

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt