Mersin maci ile birlikte, Galatasaray 5 mac üst üste kazanip, sampiyon oldu o sene.... TFF´yi baski altina almak, sana karsi yapilan hakem hatalarina azaltmaya yöneliktir. Hem senin hemde rakibinin macina cikarken, hakemlerin karra vermeden iki kere düsünmeye itmektir...
Teirm Milli takima giderken, berbat haldeydi. Milli takim bölünmüstü mezhep savaslarindan. (kulüpcülükten) Adam toparlayabildi, cünkü adama destek oldular. Galatasaray´da ise, Mersin macindan beri, arkasini oymak icin bekleyenler vardi. Terim bizde iyi bile dayandi... Fatih Terim insanlar ile cabuk tartisan, cabuk barisabilen bir insan.
Profesyonellsizlik nedir ? "Benim hoca ile komuniaksyon saglamak adina, köprülere ihtiyac duymuyorum" diyerek, Ali ve Apo´yu göndermesi, arindan da 1.5 ay icinde "Kominaksyon sorunlari yasadik" deyip, hocayi göndermesi.
Hadi senin gittigin yerden gidelim, diyelim ki göndermek icin firsat kollamadi . Bu mu profesyonellik ? Kim aceba durumu realist bir sekilde degerlendirip, dogru kararlari alamis/yanlis kararlari almis ?
Ancak su bir gercek ki, o yönetim dagitildigi an, Terim´in Galatasaray´da Aysal baskanliginda bir gelecegi kalmamisti. Teknik direktörü hic bir zaman istememis, dayatildigini kompleks haline getirmis, bir adam ile calismasinin ihtimali yoktu bile...