Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim´in gidis seklie kendisi acisindan degil, gönderenin acisindan büyük sikintidir. :) Ergin Ataman nasil Milli takim ile GS´yi yönetiyor ise, muhtemelen Terim´de ayni sekilde takimin basinda olurdu bugün. Yada o 4 maclik anlasma sonucu, yine GS´ye odaklanirdi.

aaaa ahmetcim sen bilmiyormusun aysala siyasi baskılar yapıldı ayağı kaydırırdı terimde ondan kovuldu milli takıma gitti rte bizzat terime kendini kovdur dedi mancini ontivero pranddelli bunların hepsi siyasi baskı

Çok yazık oldu.

Milli takıma gitti diye Aysal'ın ihanet gibi gönderişi bile unutuldu ve günah keçisi yapıldı.

Yazık oldu çünkü şu an bu halde olmayacaktık eğer devam etseydi. Bu şekilde ruhsuz olmayacaktı bu takım.

Ünal Aysal´in yedigi naneyi, sürekli Terim´e ihale etmeye calisiyorlar. Ama Ekrem Menun´un 2-3 sene, ve Ataman´in yine yaklasik üc senedir Milli takimi calistirdigini unutuyorlar.
Fatih Terim´e o sezon yapilanlar, Galatasaray´in tarihine ihanettir oysaki.

Ünal Aysal´in yedigi naneyi, sürekli Terim´e ihale etmeye calisiyorlar. Ama Ekrem Menun´un 2-3 sene, ve Ataman´in yine yaklasik üc senedir Milli takimi calistirdigini unutuyorlar.
Fatih Terim´e o sezon yapilanlar, Galatasaray´in tarihine ihanettir oysaki.

Ekrem hoca 2015'de yarım seneliğine çalıştı MT ile, Ergin Hoca da 1,5 senedir çalışıyor.

Demekki zaman düsündügüm kadar da hizli gecmiyormus, düzelttigin icin sagol, ama detay önemsiz bu konuda.

Ekrem hoca Aysal varken MT'yi çalıştırmadı, Ergin hoca Aysal varken çalıştırdı aynen ama 2014 DK yazın düzenlenmişti sezon ortasında değil.

adem fihristteki hatalarına rağmen teorini beğendim ancak tekniğini geliştirmen lazım.genede hakettin kaptın şukuyu hadi gene iyisin koftohor seni

Ekrem hoca Aysal varken MT'yi çalıştırmadı, Ergin hoca Aysal varken çalıştırdı aynen ama 2014 DK yazın düzenlenmişti sezon ortasında değil.

Bu sadece Aysal´i kapsayan bir mesele degil, milli bir mesel. Demekki Galatasaray´in TD´leri gidip, Milli takimi calistirabiliyormus. Aysal hem terime, hem ergin hocaya izin vermistir. Terim´den sonra önce Atamanin, sonra da memnunun milli takimi calistirmasi da karmadir.

Fatih Terim´in gidis seklie kendisi acisindan degil, gönderenin acisindan büyük sikintidir. :) Ergin Ataman nasil Milli takim ile GS´yi yönetiyor ise, muhtemelen Terim´de ayni sekilde takimin basinda olurdu bugün. Yada o 4 maclik anlasma sonucu, yine GS´ye odaklanirdi.

Bu konulardan çok sıkıldım da söylemeden geçmek olmazdı;

Kameraların önünde''Birileri rahat etsin diye sözleşme imzalayacak değilim'' sözü, kendini kovdurmaktan başka ne maksatla sarfedilmiş olabilir?...

Fatih Terim' in gönderiliş biçimi yanlıştır, evet....Zamanlama açısından da yanlıştır; kendisine yeni kontrat önermiş olan Galatasaray Başkanı, Terim' in bu demecinden haberdar olduğu anda ''İki elin kandaysa da gel konuşalım, o birilerinin kim olduğunu izah et, yahut derhal istifanı ver!'' demeliydi, olayı sürüncemede bırakması hata idi, paketlemekte çok geç kaldı yani...

Terim' i gönderdikten sonraki tercihleri ayrı konu; kurduğu boktan yönetimde işi bilen hiç kimse yoktu, kimin futbol aklıyla hareket ettiği hala muamma, kendisi de futboldan anlamadığını en başından belirtmişti zaten; bunları ilgili başlıklarda gereğinden çok konuştuk...

yaw ft 4 maçlık görev alıp bırakıcaktı M.T'yi yada gidersek D.K da da görev alıcaktı o kadar adam oraya yapılanma kurmaya filan gitmedi kısa vadeli çözümdü milli takım açısından terim sezon sonuna kadar kalıp sezon sonu milli takıma kaçsa ben o zaman hain derdim işte ama öyle bir durum yok adamı tu kaka yapıp kovdular, siz timsah gözyaşı diyeceksiniz ama bu adam kaçacak olsa ağlarmıydı öyle kovulduğunda Allah aşkına ya galatasarayda en son hangi hoca ağlayarak gitmiş...

Son düzenleme:
Galatasaray için Milli Takımı bırakan Ekrem Hoca'yı da bir kere daha kınamaz isek bu başlıkta ayıp etmiş oluruz. Terbiyesiz hocam benim.

Allah aşkına ya galatasarayda en son hangi hoca ağlayarak gitmiş...
luce ve gerets

#AhımızVarPukiAhımız

edit. Prandelli Hocam da mutluluktan ağlamış olabilir tazminatından ötürü o sayılır mı?

Son düzenleme:

Kameraların önünde''Birileri rahat etsin diye sözleşme imzalayacak değilim'' sözü, kendini kovdurmaktan başka ne maksatla sarfedilmiş olabilir?...

Fatih Terim' in gönderiliş biçimi yanlıştır, evet....Zamanlama açısından da yanlıştır; kendisine yeni kontrat önermiş olan Galatasaray Başkanı, Terim' in bu demecinden haberdar olduğu anda ''İki elin kandaysa da gel konuşalım, o birilerinin kim olduğunu izah et, yahut derhal istifanı ver!'' demeliydi, olayı sürüncemede bırakması hata idi, paketlemekte çok geç kaldı yani...

Terim' i gönderdikten sonraki tercihleri ayrı konu; kurduğu boktan yönetimde işi bilen hiç kimse yoktu, kimin futbol aklıyla hareket ettiği hala muamma, kendisi de futboldan anlamadığını en başından belirtmişti zaten; bunları ilgili başlıklarda gereğinden çok konuştuk...

Aynisi zamaninda Oktay Mahmuti ile de yapildi. Resmi siteden sözlesme uzatildi gibi haber cikarip, sonra yollar ayrildi, Ataman getirildi. Aceba neden koskocaman yaz boyunca sözlesme getirilmedi de, tam yönetim ile arasi kizisirken, resmi siteden böyle bir aciklama yapildi ? Bu resmi siteden aciklama, Terim´in gönderilmesinin ilk halkasiydi. Kimsede gidip, "hocam senin ile sözlesme uzatmak istiyoruz" demedi. Sadece taraftari yemlemek icin o aciklama yapildi.

Dediginden dönmeyeceksin biliyorum. Ama seni de oyuna getirmisler mustafa bey kardeisim... Terim´in arkasinin oyulmasi, taha o önceki yönetimin dagilmasi ile baslamisti bile. Sonra yavas yavas Terim´i postalamak icin calisildi, Galatasaray bir kenera birakilip.

Son düzenleme:
G.SARAY, 14 Mayıs’ta resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile G.Saray Medical Park Başantrenörü Oktay Mahmuti’nin sözleşmesinin uzatıldığını açıklamıştı ama resmi imza ortada yoktu. Bu nedenle taraflar arasında anlaşmazlık olduğu konuşuluyordu ki, sarı-kırmızılı yönetim ile Mahmuti dün imzanın atılması için sözleşmişti. Mahmuti, G.Saray yönetiminde olmasa da basketbol şubesiyle ilgilenen Sinan Kalpakçıoğlu ile de bu konuyu görüşmüştü ve her şey hazırdı. Ancak dün G.Saray Başkanı Ünal Aysal’ın acilen yurt dışına çıkması gerekince sözleşme imzalanamadı.

Ayni yöntem daha önce bir kere uygulandiysa, ikinci kez kimsenin yutmamasi lazim.

Bu sadece Aysal´i kapsayan bir mesele degil, milli bir mesel. Demekki Galatasaray´in TD´leri gidip, Milli takimi calistirabiliyormus. Aysal hem terime, hem ergin hocaya izin vermistir. Terim´den sonra önce Atamanin, sonra da memnunun milli takimi calistirmasi da karmadir.

4 hafta MT'yi çalıştırması demek Galatasaray'ı 4 hafta boş bırakacak anlamına, bu da 4 maçta puan kaybı anlamına gelir. Her iki takıma da nasıl konsantrasyon olacaktı acaba ? Aysal da en az senin kadar düşünmüştür merak etme. FT de milli kahraman olarak anılacağım diyerek gitti yoksa milli takımı DK'ya götüremeyeceğini o da iyi biliyordu.

o günkü açıklamlarının tamamını izle yada oku fatih terimi tanıyan herkes sözleşme işini sezon sonuna bıraktığını bilir bu hep böyledir terim kaçıp gidicekmiş gibi bir algı yaratıp zorla sözleşme imzalatmaya çalıştı başkanın adama bizle yaptığı kontratta zaten taraflar eğer onaylarsa sezon sonu devam yada tamam gibi bir madde vardı ve uzatsa dahi yine aynı kontrat olucaktı bunun içinde ligin başında adama kontrat yap baskısı yapmak abes.

Benim yapmış olduğum sözleşme meseli çok uzadı. Ben 1974 yılında Galatasaray'a imza attım. Bugüne kadar yapmış olduğum bir tane mukaveleye bakmadım. Yakın zamanda 'Galatasaray beni bırakmadıkça bende Galatasaray'ı bırakmam' açıklamasını yaptım. Böyle yapmış birisi olarak sözleşme, sözleşmeme meselesi maalesef simge haline getirdiniz. Önümüzde o kadar önemli maçlar varki oraya konsantre olacağımıza sözleşme meselesini Galatasaray aleyhine getirdik. Galatasaray benim için tercih ve seçenek değildir. Hiçbir zaman hayatımda da olmadı. Bana 'Gel dediler geldim, çalış dediler çalıştım, koş dediler koştum' Ama git derlerse hemen gitmem direnirim.

4 hafta MT'yi çalıştırması demek Galatasaray'ı 4 hafta boş bırakacak anlamına, bu da 4 maçta puan kaybı anlamına gelir. Her iki takıma da nasıl konsantrasyon olacaktı acaba ? Aysal da en az senin kadar düşünmüştür merak etme. FT de milli kahraman olarak anılacağım diyerek gitti yoksa milli takımı DK'ya götüremeyeceğini o da iyi biliyordu.
Okadar iyi bilyiordu da, niye izin verdi ? Önemli Futbolcularda milli maclarda gitmiyor mu, Muslera, Eboue gibi oyuncular dünyanin bir ucuna gidiyor. Nereden baksan 6-7 tane Milli takima giden türk oyuncu... Milli takim aralarinda zaten eksik e genel olarak yedekler calisir takimlar. Önemli oyuncularin cogu gider.

Ergin Ataman´in tatil yapmadan, sürekli calismasi, sence piskolojik olarak yipratmiyor mu adami ? Herseyin kendine göre bir zorlugu vardir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt