Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazik yemin ediyorum cok yazik. Gercekten bu kadar nankor taraftar yapimizin oldugunu bilmiyordum. Bize her sey mustehak lan...

En basitinden eger FT gibi biri kuslarin veya kargalarin camiasindan cikmis olsalardi suan tapiyorlardi. Ama biz biraksalar bugun oldurecekler var...

Bu kafa yapisina Denizli , Hamza'lar , Prandelli'ler mustehak. Bugun sikecilerle laf sokarken bile bizim uefa kupamiz var diyebiliyorsaniz tek nedeni FT'dir...

Bugun 4 sene ust uste sampiyon olduk diyebiliyorsan yine FT'dir.

Sevmeyebilirsiniz ama SAYGI duymak zorundasiniz.

Son düzenleme:
İzlanda o kadar kasmadı kendini son maçta. Adamlar her türlü gruptan lider olarak çıkıyorlardı zaten. Kasan halleri de bize 3 tane attı. Daha fazla da atabilirlerdi o maç. FT bir de rüzgarı falan bahane etti. Rüzgar varsa onlara yok mu rüzgar :D

Hollanda desek çoğu maçlarını Robben'siz oynadılar. Sneijder, Rvp biraz da Depay hariç iyi oyuncuları yoktu.
UEFA kupasını Terim almadı Hagi aldı zaten Hagi'yi aldıran da o değildi zaten.
O şampiyonlukların temelinde ta Kalli'nin,Denizli'nin izi vardı geldi hazıra kondu 4 sene üst üste şampiyon yaptı zaten.
O rezil 8.olduğumuz sezonun ardından geldi takımı baştan kendisi yaratmadı zaten tüm başarı Aysal'ındı. Yüzde 80 transfer başarısı da Terim'e ait değildi zaten.
7 sezonda kazanılan 6 şampiyonlukta zaten şansa geldi.

Bizi bırakıp milli takıma gitti bitti denilen milli takımı 5 maç üst üste kazandırarak son maç Hollanda maçına kadar şansını devam ettirdi o da şansa oldu zaten.
Bu milli takımda da şansa Avrupaya gidiyoruz zaten.
Avrupa 3.lüğü de şansa gelmişti.
Terim döneminde takım içindeki sorunların büyümeden çözülmesi de şansa

Ne şanslı adam bu ya anasını Terim'i hira mağarasın da doğurmuş sanırım.

Terim'i sevenler olarak geri gelsin demiyoruz zaten öyle bir ihtimal çok zayıf,yabancı kaliteli bir teknik adam ile yeniden oluşuma gidelim diyenlerdenim Terim'i savunmam geçmişe bağımlılık değil bir minnet göstergesi

12-mart-2013-schalke-04-galatasaray-ma%C3%A7%C4%B1_408076.png

terimx9a8.jpg

fft99_mf2261872.Jpeg

fft104mm1678988.jpg

fft99_mf2263937.Jpeg

terim.jpg

O maç sonu terli gömleğiyle yaptığı ''bu galibiyeti dünyadaki bütün Galatasaraylılara armağan ediyoruz'' demesini hiç mi özlemediniz ya ?
Allah ondan razı olsun bize eşsiz başarılar yaşattığı için. Bugün Galatasaraylıyım diyerek gururla geziyorsan bunda Galatasaray'ın kazandığı kupaların yarısından fazlasında imzası bulunan Fatih Terim'indir.

Gerçekten böyle bir adamın yok sayılmasına anlam veremiyorum. Koskoca sezonda 2-3 deplasman galibiyeti alıp Fener'in rekor puan gerisinde bitiren Mancini adam yerine konuyor Terim konmuyor. Gerçekten anlamıyorum.

Adana adana
Adana merkez patlıyo herkes
Şekeri atan kopmalık açıyo son ses
Mugo valla diyo sigaramız enfes
Boş kafayla yaptın lan ses kes

Adana çocuğu bu ayıktın güzelim
Mahkemeye gidip ifade verelim
Kafamız güzelken adliyeye girelim
Manitayı ayarla ben çok severim

O şampiyonlukların temelinde ta Kalli'nin,Denizli'nin izi vardı geldi hazıra kondu 4 sene üst üste şampiyon yaptı zaten.
O rezil 8.olduğumuz sezonun ardından geldi takımı baştan kendisi yaratmadı zaten tüm başarı Aysal'ındı. Yüzde 80 transfer başarısı da Terim'e ait değildi zaten.

Bizi bırakıp milli takıma gitti bitti denilen milli takımı 5 maç üst üste kazandırarak son maç Hollanda maçına kadar şansını devam ettirdi o da şansa oldu zaten.

Terim'i sevenler olarak geri gelsin demiyoruz zaten öyle bir ihtimal çok zayıf,yabancı kaliteli bir teknik adam ile yeniden oluşuma gidelim diyenlerdenim Terim'i savunmam geçmişe bağımlılık değil bir minnet göstergesi

terimx9a8.jpg

fft99_mf2261872.Jpeg

fft104mm1678988.jpg

fft99_mf2263937.Jpeg

terim.jpg

O maç sonu terli gömleğiyle yaptığı ''bu galibiyeti dünyadaki bütün Galatasaraylılara armağan ediyoruz'' demesini hiç mi özlemediniz ya ?
Allah ondan razı olsun bize eşsiz başarılar yaşattığı için. Bugün Galatasaraylıyım diyerek gururla geziyorsan bunda Galatasaray'ın kazandığı kupaların yarısından fazlasında imzası bulunan Fatih Terim'indir.

Gerçekten böyle bir adamın yok sayılmasına anlam veremiyorum. Koskoca sezonda 2-3 deplasman galibiyeti alıp Fener'in rekor puan gerisinde bitiren Mancini adam yerine konuyor Terim konmuyor. Gerçekten anlamıyorum.

Su adamida Galatasaray'li olarak sevmemek cidden tam FATAL ERROR'luk bir durum :asd22:

Galatasaray Fatih Terim ile güzel.

Terim'i Gs düşmanı ilan edenleri anlamak güç, bu tür adamların inanın hicbir Gs Geçmişi yok. Belkide cogu dönmedir.

Yavuz Baran ne yaptın bro ya bir şey demedik sadece İzlanda son maçta kasmadı Hollanda da eski Hollanda değildi dedik bir şey demedik. Yanlış kişiyi alıntıladın heralde.

Gittiği zaman arkasından sövdüm. Defolsun gitsin dedim. Çünkü gidiş şekli çok yanlıştı benim gözümde. Ama o zaman şöyle bir not düşmüştüm ;

"Bir gün tekrar gelirse, deli gibi sevinmem. Ama 'Niye geldi bu ?' bu diye tepki de göstermem."

Lakin bunu derken, takımın tekrardan bu denli çöküşe geçeceğini tahmin edememiştim. O yüzden (kendisini her ne kadar sevmesem de) gelirse bayram ederim.

NOT : Terim olmadığı zaman dibe vuruyoruz. Buna çare bulmamız lazım artık.
2001-2002
2004-2005
2014-2015
bunlar mali krize girdiğimiz yıllar ve hep terim gittikten sonra vey 5-6 ay sonra.ondan sonra gelen hocaya bütçe veremiyoruz :)

2014/15'dan önce toplam 3 hoca para harcadı Terim yanında Prandelli ve Mancini beraber 30m avro harcamıştı

Boş yorum yazma

Hollanda'ya az kalsın 6 puan alacaktık Sneijder son dakikalarda gol atmasaydı

Terim sadece gaz veren hoca olduğunu düşünmek ahmaklıktır.

Türk milli takımı Terim haricinde ne görmüş de bu kadar abartiyorsun? Terim yokken Şenolun 2002 yılında yaptıkları hariç ne zaman başarılı olmuşuz? Sanki Terim olmasaydı her turnuvaya katılıp final oynayackmış gibi bir algı yaratmaya çalışıyorsun

Bize 6 şampiyonluk getiren adamın ölmesini istiyorsan çok haysiyetsiz bir insansın
Şükrü,adamı öveceksiniz doğru argumanlarla övün.Biz 1. Hollanda 2. olsa başarı dersin de biz 3. Hollanda 4. oldu.
Format değişmezse Hiddink bile daha başarılı sayılacaktı.Bırak da arık ilk 24 takım arasına girelim.Hocann başarısını şampiyonada göreceğiz.İnşallah en kötü çeyrek final yaparsa benim gözümde başarılıdır.

Şükrü,adamı öveceksiniz doğru argumanlarla övün.Biz 1. Hollanda 2. olsa başarı dersin de biz 3. Hollanda 4. oldu.
Format değişmezse Hiddink bile daha başarılı sayılacaktı.Bırak da arık ilk 24 takım arasına girelim.Hocann başarısını şampiyonada göreceğiz.İnşallah en kötü çeyrek final yaparsa benim gözümde başarılıdır.

Hollanda'ya karşı oynadığımız maçlarda herkes bizim için ağır mağlubiyet tahmin ettiğini iyi hatırlıyorum.

Hollanda mükemmel olduğunu söylemiyorum ama 2 maçta da haddimize göre top oynuyorduk

Geri gelmesini istemem artik.

terimx9a8.jpg

fft99_mf2261872.Jpeg

fft104mm1678988.jpg

fft99_mf2263937.Jpeg

terim.jpg

+1453 ulan duyarlilik gosterip layka bogalim.

Çok yazık oldu.

Milli takıma gitti diye Aysal'ın ihanet gibi gönderişi bile unutuldu ve günah keçisi yapıldı.

Yazık oldu çünkü şu an bu halde olmayacaktık eğer devam etseydi. Bu şekilde ruhsuz olmayacaktı bu takım.

Boş yorum yazma

Hollanda'ya az kalsın 6 puan alacaktık Sneijder son dakikalarda gol atmasaydı

Terim sadece gaz veren hoca olduğunu düşünmek ahmaklıktır.

Türk milli takımı Terim haricinde ne görmüş de bu kadar abartiyorsun? Terim yokken Şenolun 2002 yılında yaptıkları hariç ne zaman başarılı olmuşuz? Sanki Terim olmasaydı her turnuvaya katılıp final oynayackmış gibi bir algı yaratmaya çalışıyorsun

Bize 6 şampiyonluk getiren adamın ölmesini istiyorsan çok haysiyetsiz bir insansın

Şükrü onun açıklamasını yaptık yazman olduğu kadar okumanda olsaydı keşke hollandanın durumu zaten ortada diye belirttik değilmi?

Terim ve terim maudili tipler yüzünden bu ülkede futbol gelişmiyor terim gitse yalaması hamza geliyor zaten adam öyle bir örgütlenmiş ki milli takımından klüp takımlarına hepsi adamın iki dudağının arasında.

Türk futbolunda bir başkası geldide ne oldu diyor bu varken ne oluyor?

Sürekli gönderilen bir kişinin ardından ft ye sarılınca ne oluyor?

Şükrü onun açıklamasını yaptık yazman olduğu kadar okumanda olsaydı keşke hollandanın durumu zaten ortada diye belirttik değilmi?

Terim ve terim maudili tipler yüzünden bu ülkede futbol gelişmiyor terim gitse yalaması hamza geliyor zaten adam öyle bir örgütlenmiş ki milli takımından klüp takımlarına hepsi adamın iki dudağının arasında.

Türk futbolunda bir başkası geldide ne oldu diyor bu varken ne oluyor?

Sürekli gönderilen bir kişinin ardından ft ye sarılınca ne oluyor?

Bu düşünceye katılmadığımı söylemedim zaten; her kötü durumda her zaman Terim'i çağırmak bizim gibi büyük kulübe yakışmaz.

Terim hatalar yaptı ama başarılı olduğunu inkar edemezsin. Türk futboluna zarar veriyor da Fatih Terim sayesinde Türk futbolu gelişemiyormuş? Adam 2008de yaptıkları ortada. 1996da yaptıkları ortada. Milli takımda kaç tane hocalar geldi gitti hiç biri Şenol hariç Terim'in verdiği katkıyı veremedi

Terim gençlere şans vermiyor desen Ozan Tufani ilk defa çağıran Terim'di, Mallıyi da çağırdı Töre ve Calhanoglu gibi 2 oyuncuyu barıştırdı Volkan ve Emre'yi de çağırmıyor

Terim başka hocalara engel oluyor desen kime engel oluyor? Teşvikçi Ersun hariç milli takımını yönetecek doğru düzgün yerli TD yok

Galatasaray'da lekesiz günler geçirmedi bunu inkar edecek değilim ama başarısızlıktan daha çok başarılı oldu.

Elin Aykutu her yıl dandik Kupayı yenerken biz şampiyon oluyorduk. Ondan önce 96-00 arası ne yaptığını biliyoruz. Oyuncular her ne kadar kötü olursa olsun hocaları Fatih Terim olduğunu bildikleri için en dingil oyuncu bile k.çını yırtmaya hazırdı. Böyle mi Türk futboluna zarar veriyor?

Burada Terim'e Mourinho veya Pep olduğunu demedim ve demiyorum ama adamı pozitif yerine negatif bir şey olarak görüyorsan ya art niyetlisin ya cidden futboldan anlamıyorsun

Biraz kendi insanlarımıza sahip çıkalım be.

Son düzenleme:
Bu düşünceye katılmadığımı söylemedim zaten; her kötü durumda her zaman Terim'i çağırmak bizim gibi büyük kulübe yakışmaz.

Terim hatalar yaptı ama başarılı olduğunu inkar edemezsin. Türk futboluna zarar veriyor da Fatih Terim sayesinde Türk futbolu gelişemiyormuş? Adam 2008de yaptıkları ortada. 1996da yaptıkları ortada. Milli takımda kaç tane hocalar geldi gitti hiç biri Şenol hariç Terim'in verdiği katkıyı veremedi

Terim gençlere şans vermiyor desen Ozan Tufani ilk defa çağıran Terim'di, Mallıyi da çağırdı Töre ve Calhanoglu gibi 2 oyuncuyu barıştırdı Volkan ve Emre'yi de çağırmıyor

Terim başka hocalara engel oluyor desen kime engel oluyor? Teşvikçi Ersun hariç milli takımını yönetecek doğru düzgün yerli TD yok

Galatasaray'da lekesiz günler geçirmedi bunu inkar edecek değilim ama başarısızlıktan daha çok başarılı oldu.

Elin Aykutu her yıl dandik Kupayı yenerken biz şampiyon oluyorduk. Ondan önce 96-00 arası ne yaptığını biliyoruz. Oyuncular her ne kadar kötü olursa olsun hocaları Fatih Terim olduğunu bildikleri için en dingil oyuncu bile k.çını yırtmaya hazırdı. Böyle mi Türk futboluna zarar veriyor?

Burada Terim'e Mourinho veya Pep olduğunu demedim ve demiyorum ama adamı pozitif yerine negatif bir şey olarak görüyorsan ya art niyetlisin ya cidden futboldan anlamıyorsun

Biraz kendi insanlarımıza sahip çıkalım be.

Ulan terimi galatasaraydan göndersen futbolcular gelen hocayı ve takımı sabote ediyorlar direk.

Bunları bilmiyormuş gibi konuşma terimin uefa kupası döneminde elinde çok iyi bir jenerasyon vardıve bu jenerasyon bazı başarılar yakaladı.Eldeki kaliteyi nasıl görmezden geliyorsunuz anlamak elde değil.

Lucescu galatasarayı şampiyon yaptığı dönemde sırf ft getirmek için lucescu kovuldu ve o dönemde lig ve avrupada takımın durumuda biliyoruz.Adam bildiğin mafya şampiyon hocayı kovduracak kadar bu işlerde kaşarlaşmış.

Siz bu kadar anlıyorsunuz bu adam bu kadar ekonomi içinde ülke futbolunun bir numaralı adamı neden bu adama bi götü boklu avrupa takımı teklifte bulunmaz bunu hiç sormuyomusunuz kendinize?

Hmmmm kesin vardır ama ft kabul etmiyordur.

Bu kadro Terim ile de hiçbir hedefe ulaşamazdı ki şu anki kadro zaafiyetinin ortaya çıkmasında hala en büyük kusuru kendisinde görmekteyim...

2012 şampiyonluğundan sonra kadro planlaması açısından hemen hemen hiçbir olumlu hamlesini göremedik; oysa ki kurup başarıyla yönettiği yepyeni kadro en zor dönemi atlatmış, taşlar önemli ölçüde yerine oturmuştu, birkaç mevkiye takviye gerekliydi sadece...Hele 2013 şampiyonluğu kadronun tükenmekte ve ortaya konan futbolun her maç bir öncekinden berbat hale gelmekte olduğu gerçeğini bu denli örtmemeliydi...

Temmuz 2013 de durumdan endişemi belirttiğim mesajım yüzünden linç edilmiştim burada; Ahmet Çakar gibi ''Rüzgar gülleri'' nin dillendirdiği ''Galatasaray arayı açıyor'' hezeyanıyla oluşan zafer sarhoşluğundan ayılmak istemiyordu büyük çoğunluk. O sezonun kaybedileceği gün gibi ortadaydı, Milli Takım fırsatını değerlendirip, birde mağdur rollerine bürünerek işin içinden sıyrılıp çıktı ''Şark kurnazı''...

Terim gittikten sonra da Aysal, sırf kamuoyunu ismiyle tatmin etsin ve fiyaka olsun diye, kulüp gerçeklerine en aykırı bir TD tiplemesi olan Mancini' yi getirdi, zira tam bir ''Transfer TD ü'' dür kendisi; verilen afaki vaadlerin masal olduğunu görünce çekip gitti adam...Kulüp korkunç bir sarmalın içine, birilerinin acizlik ve sorumsuzluğu yüzünden düşürülmüştü ve sonrasında durumu toparlamak için yapılan her hamle olumsuz sonuçlar veriyordu...

Bugün gelinen noktada Dursun başkanın da payı var ama sonlardadır; Terim ve Aysal varken ilk iki sıraya başka birilerini yazmak, sığ bakış açısı ve aymazlığın tezahürüdür, değilse profesyonel kaygılardır :mad:...

Fatih Terim´in gidis seklie kendisi acisindan degil, gönderenin acisindan büyük sikintidir. :) Ergin Ataman nasil Milli takim ile GS´yi yönetiyor ise, muhtemelen Terim´de ayni sekilde takimin basinda olurdu bugün. Yada o 4 maclik anlasma sonucu, yine GS´ye odaklanirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt