Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
baskan dedigin adamin bi agirligi olmali, basin toplantisinda garip mimic hareketleriyle konusup taraftari gaza getirmeye benzemez o is.

dedigin gibi dinozorlar izin vermez ama dinozorlarin alternatifi Fatih Terim'se ben en yasli t-rex'i desteklerim renklidash.

en az 2 x senin yaşin profesyonel futbolda aktif olan birisi ile dinozorlar arasinda seçim yapman gerekiyorsa cidden dinozorlari mi seçeceksin ??? :confused:

:apathy:

Üstad bence GS efsanesine hakaretler savuran milleti tahrik edenlere bir an önce müdahale etmelisiniz, hatta banlamalısınız, yüz yüze gelse nefesi kesilecek insanlar oturdukları yerden atıp tutuyorlar, yok adam olsaymış vs. Gerçi bunları yazanların adamlığını tüm forum sorguluyor aslında ama yine de insan rahatsız oluyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Raporlayarak bakmamızı sağlayabilirsiniz.Her şeyi göremiyoruz maalesef forum işleri devamlı olan bir şey çünkü.Ancak birbirinize hakaret etmemelisiniz.

soz konusu FT'yi sevmek yahud FT dusmani olmak degil, soz konusu olan sey ortak cabamiz yani Galatasaray'in basarisi.

KTB adli olusum icerisinde kendi caplarinda eglenen ve bu basligi trolluk iceren mesajlariyla kirleten renklitaslarimdan ricam bu perspektiften bakarak ciddi yorumlar yapmalaridir.

Soru: Fatih Terim geri gelecek olsa kabul eder misiniz?

Cevap: Hayir.

Sebep: Fatih Terim'in TD olarak etkili olmasini saglayan en onemli ozelligi birlestirici gucudur. Ancak icinde bulundugumuz durumda Fatih Terim, bu birlestirici gucunden cok, bir taraf haline gelmistir. Gelecek olan olasi TD'nin daha gelmeden Galatasaray icinde infial yaratmasi Galatasaray'in menfaatlerine son derece aykiridir. Bu durumda geldiginde butun kesimlerden taraftarlarimiz tarafindan desteklenecek bir teknik direktorun gelmesi daha mantiklidir. Gelmesi olasi teknik direktorde, Turkiye Super Ligi dinamiklerine uygun olarak, Fatih Terim'in basarili olmasini saglayan kazanma hirsi ve motivasyon yeteneginin on planda olmasi ve Fatih Terimden farkli olarak olasi bir sportif direktorle bir arada calisabilecek kurumsal calisma ortamina yatkin olmasi Galatasarayimizin faydasina olacaktir.

Kisacasi iyisiyle kotusuyle FT donemi bitmistir, gelmez ama yine de umudu olanlara soylemeliyim ki gelmemesi daha olumlu sonuclar doguracaktir.

Baskan olarak gelsin diyenler de vardi, saka oldugunu umuyorum :D

Metalci kardeş,hem hoca olmasın diyorsun hemde başkan olmasını istemiyorsun, çok şey istiyorsun biri olacak mutlaka, tercihini yap derhal.

en az 2 x senin yaşin profesyonel futbolda aktif olan birisi ile dinozorlar arasinda seçim yapman gerekiyorsa cidden dinozorlari mi seçeceksin ??? :confused:

:apathy:

Fatih Terim'in Florya'ya her anlamda mudahale etmeden herhangi bir gorevi sadece kendi sinirlari icerisinde yapabilecegini dusunmuyorum.

Bu bakimdan onceki postlarindan birinde sportif direktor olarak gelebilir demissin bunu bile "floryanin kontrolunu tamamen istiyorum" diye kabul etmeyecek bir insan evladindan soz ediyoruz.

Bu durumda zaten hakim olmadigi bircok konu varken (ekonomi, kurumsal yonetim vs.) baskan adayi olarak gundeme gelmesi bile sacma.

Baskanligi bosver olasi bir yoneticilik durumunda bile buranin agasi benim havalarina girip kendi atayacagi Hamza ya da Aykut benzeri bir TD ile devam edecegi asikar. Transferleri de kendi kafasina gore yapip sacma sapan aciklamalarla kulubu babasinin mali gibi kullanir. Bu soyledigim en iyi senaryo, basari gelse bile (ki zannetmiyorum) ben Galatasaray'da boyle bir yonetim istemem.

Naber lan sexy tayfa?
Evropada üniversite okuyacağıdınız hani?
Kurda kuşa yem olmuşunuz yazık gari..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Galatasaray yerde kalmaz, ayakta durur hep...

315274_heroa.jpg

FT de yoruldu artık, çekildi Milli Takım'la köşesine. Aysal'la bozuşmasına eyvallah ancak bir bakıma onun da işine geldi bu durum. Krizi avantaja çevirmeyi becerdi kısacası.

Donk gelince dünyada baska orta saha mi kalmadi diyen ve hakli olan taraftar her zor dönemde Sneijder'i sol kanat oynatan Terim'i aramasi ne kadar samimi oldugunu göstermistir.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt