Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
837 sayfanın en az 800'ünde yazılan mesaj tamamen sidik yariştırma üzerine.

Denizli'yi isterken bizim bu seneki halimize benzer BJK'yi şampiyon yapmasını ve kariyerinin sonbaharında olduğu için başarılı olmak isteyeceğini gözönünde bulundurmuştum ama adam para için gelmiş.

Ben pek ümitli degildim biliyorsun ama bu kadar kötü olacagini da hayatta düsünmezdim.

Favre gelecekse bu haftadan tezi yok gelmeli. Yaz döneminde gelecek hoca bize fazla katkı sağlayamaz.

Cünkü enkazın temizlenmesi ve kadroya nokta atıs transferler yapılması gerekiyor. Bunları ligi ve kulübü tanımayan yabancı bir hoca ile yaz dönemine sığdıramazsın.

Yada hoca ile gizliden anlaşacan, şimdiden kadronu kur, yaz döneminde istedigin adamları alıp mayıs sonuna kadar kadromuzu olusturalım diceksin.

Bunların hepsi en iyi ihtimaller tabi. Bence seneye bu seneden farklı olmucak. Bunu söylerken icim acıyor ama görünen köy klavuz istememz.

Bu enkazdan seneye şampiyonluk çıkartacak tek hoca Terim, Euro 2016'dan sonra ikna edilebilirse Favre'den daha iyi bir ihtimal olur.

Burada Favre ile Terim'ide kıyaslamıyorum. Yanlıs anlasılmasın..

Tek derdimiz teknik direktör olsa neyse, bin tane baska dert var. Teknik direktörden tut kadroya kadar, kadrodan tut yönetime kadar.

Degismesi gereken o kadar sey var ki. Bu basimizdaki yönetim ile zaten hic bir olumlu degisim olmaz, tam aksi hep olumsuz degisiklikler görürüz.

Ilk olarak bu yönetimden kurtulmamiz lazim.

soz konusu FT'yi sevmek yahud FT dusmani olmak degil, soz konusu olan sey ortak cabamiz yani Galatasaray'in basarisi.

KTB adli olusum icerisinde kendi caplarinda eglenen ve bu basligi trolluk iceren mesajlariyla kirleten renklitaslarimdan ricam bu perspektiften bakarak ciddi yorumlar yapmalaridir.

Soru: Fatih Terim geri gelecek olsa kabul eder misiniz?

Cevap: Hayir.

Sebep: Fatih Terim'in TD olarak etkili olmasini saglayan en onemli ozelligi birlestirici gucudur. Ancak icinde bulundugumuz durumda Fatih Terim, bu birlestirici gucunden cok, bir taraf haline gelmistir. Gelecek olan olasi TD'nin daha gelmeden Galatasaray icinde infial yaratmasi Galatasaray'in menfaatlerine son derece aykiridir. Bu durumda geldiginde butun kesimlerden taraftarlarimiz tarafindan desteklenecek bir teknik direktorun gelmesi daha mantiklidir. Gelmesi olasi teknik direktorde, Turkiye Super Ligi dinamiklerine uygun olarak, Fatih Terim'in basarili olmasini saglayan kazanma hirsi ve motivasyon yeteneginin on planda olmasi ve Fatih Terimden farkli olarak olasi bir sportif direktorle bir arada calisabilecek kurumsal calisma ortamina yatkin olmasi Galatasarayimizin faydasina olacaktir.

Kisacasi iyisiyle kotusuyle FT donemi bitmistir, gelmez ama yine de umudu olanlara soylemeliyim ki gelmemesi daha olumlu sonuclar doguracaktir.

Baskan olarak gelsin diyenler de vardi, saka oldugunu umuyorum :D

Başkan olsa bu sefer Hocayla kavga eder olucak belli

Son düzenleme:
Değil, maalesef :(...

Skip-Bayless-Looks-at-Camera-Shakes-Head.gif

Üstad bence GS efsanesine hakaretler savuran milleti tahrik edenlere bir an önce müdahale etmelisiniz, hatta banlamalısınız, yüz yüze gelse nefesi kesilecek insanlar oturdukları yerden atıp tutuyorlar, yok adam olsaymış vs. Gerçi bunları yazanların adamlığını tüm forum sorguluyor aslında ama yine de insan rahatsız oluyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

bu kadar tapmayin su adama yaw :D

Fatih Terim başkan olarak degil ama SD veya yönetici olarak geri dönerse kulübümüze çok katki saglayabilir.

FT ve Ali Dürüstlü yönetim = garanti başari

Ft den çok da iyi başkan olur ama o liselilerin götü yemez başkan yaptırmazlar.

Ft den çok da iyi başkan olur ama o liselilerin götü yemez başkan yaptırmazlar.

baskan dedigin adamin bi agirligi olmali, basin toplantisinda garip mimic hareketleriyle konusup taraftari gaza getirmeye benzemez o is.

dedigin gibi dinozorlar izin vermez ama dinozorlarin alternatifi Fatih Terim'se ben en yasli t-rex'i desteklerim renklidash.

Ya şu konuyu uplamayın yeter. Ne anlıyorsunuz her gün buraya gelip tartışmakta ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt