Yasin Paçavra
10 Numara!
- 3 Nisan 2014
- 14.459
- 2.261
- 1.198
Sergeni bilmesem Fuat sanacagim.Tokat yerine oksar bu sergen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Denizli'yi isterken bizim bu seneki halimize benzer BJK'yi şampiyon yapmasını ve kariyerinin sonbaharında olduğu için başarılı olmak isteyeceğini gözönünde bulundurmuştum ama adam para için gelmiş.
Favre gelecekse bu haftadan tezi yok gelmeli. Yaz döneminde gelecek hoca bize fazla katkı sağlayamaz.
Cünkü enkazın temizlenmesi ve kadroya nokta atıs transferler yapılması gerekiyor. Bunları ligi ve kulübü tanımayan yabancı bir hoca ile yaz dönemine sığdıramazsın.
Yada hoca ile gizliden anlaşacan, şimdiden kadronu kur, yaz döneminde istedigin adamları alıp mayıs sonuna kadar kadromuzu olusturalım diceksin.
Bunların hepsi en iyi ihtimaller tabi. Bence seneye bu seneden farklı olmucak. Bunu söylerken icim acıyor ama görünen köy klavuz istememz.
Bu enkazdan seneye şampiyonluk çıkartacak tek hoca Terim, Euro 2016'dan sonra ikna edilebilirse Favre'den daha iyi bir ihtimal olur.
Burada Favre ile Terim'ide kıyaslamıyorum. Yanlıs anlasılmasın..
Baskan olarak gelsin diyenler de vardi, saka oldugunu umuyorum![]()
Üstad bence GS efsanesine hakaretler savuran milleti tahrik edenlere bir an önce müdahale etmelisiniz, hatta banlamalısınız, yüz yüze gelse nefesi kesilecek insanlar oturdukları yerden atıp tutuyorlar, yok adam olsaymış vs. Gerçi bunları yazanların adamlığını tüm forum sorguluyor aslında ama yine de insan rahatsız oluyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ft den çok da iyi başkan olur ama o liselilerin götü yemez başkan yaptırmazlar.
baskan dedigin adamin bi agirligi olmali, basin toplantisinda garip mimic hareketleriyle konusup taraftari gaza getirmeye benzemez o is.
dedigin gibi dinozorlar izin vermez ama dinozorlarin alternatifi Fatih Terim'se ben en yasli t-rex'i desteklerim renklidash.
bu kadar tapmayin su adama yaw![]()
"dursun baskanlik yapiyorsa FT her turlu yapar"
guzel mantik renklitas, iyi gunlerde kullan![]()
Biz bir tek Allah'a taparız kardeş. FT'ye duygumuz sevgi ve saygıdır.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dursun yapıyosa sen bile yaparsın diyorum bizde başkanlık malesef el ayağa düştü