- 20 Haziran 2011
- 60.957
- 69.363
- 4.758
Tel arka plan yaptım müthiş be
Bu aralar iyi dilliyon takdir ediyorum ama çükrü beyi göremiyoruz hiç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
, biraz futboldan anlasa,
Şükrüyü eğitimini tamamlaması için londraya gönderdimBu aralar iyi dilliyon takdir ediyorum ama çükrü beyi göremiyoruz hiç
Renkdaş yapma hiçmi özlemiyorsun o müthiş günleri yaaTüpçü ve Haşmetlinin elemanı olarak yolu açık olsun, umarım bir daha asla yollarımız kesişmez..
Aynen r'taş
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
kop gel günahlarından:red:
![]()
Roportaj verdigi sirada bayginlik geciren gazeteciyi duserken yakaladiginda bayilan adamin durumu icin telaşlı olacagi yerde o anda bile "nasil yakaladim ama? Biz tuttugumuzu birakmayiz" türü egosunu pohpohlama ihtiyaci hissetmesi aslinda ne tur megaloman narsist kisiligi oldugunu gozler onune sermisti.. garibim yeni ayılmış gazeteci ise "çok iyi tuttun beni hocam" gibi bir soz etmisti.
Terimde kendinden emin olmayan bir insan goruyorum. Kendisi hakkinda hicbir elestiriye tahammulu olmamasi da bu yuzden.
Bunlar işte hep algı operasyonuna.abi niye bilip bilmeden yorum yapıyorsunuz ki? yanı ya kotu nıyetlısınız camur atmak ıcın uyduruyorsunuz ya da ızledıgınızı anlamıyorsunuz. platformdan kaydı orda gazetecı , terımın esprısını nerelere cekıyorsunuz neyse
Fatih Terim'in Sacma Sapan Duşmeli Canlı Yayın Kazası - YouTube