Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Büyük hoca gittikten sonra birileri fena bozuldu. Değerini bilmeyenlere kapak olsun i sayz

euro 2016da 0 çekmek kariyerine hiç yakışmayacak

gerçi 96da da çekmişti ama o zamanlar çömez idi

hocam affet bizleri, dön yuvana :(

Nuray Sayarı: ''Galatasaray, yeniden başarılı günlerine Fatih Terim ile dönecek. Fatih Terim, Galatasaray'a geri dönecek.''

hocam affet bizleri, dön yuvana :(

Nuray Sayarı: ''Galatasaray, yeniden başarılı günlerine Fatih Terim ile dönecek. Fatih Terim, Galatasaray'a geri dönecek.''
eğer bir astrolog yorumu istiyorsan ..seneye jüpiter terazide relax ol canım : ) GS'yın burcu da terazi..başarı her şekilde gelecek : )

Bende diyorum bu konu ne Zaman uplancak melodan sonra :))

Sent from my iPhone using Tapatalk

bu bela herifin adini gormek zorundamiyiz her allahin gunu

Çok uzatıldı bu konu.Geçen yıl Fatih Terim yokken şampiyon olmadık mı?İşin sırrı Floryada ve Abdurrahim de o işi çok iyi yapıyordu.

Abdürrahim diyorsunda yok lauro yok akp bilmem ne bi ton sallıyordunuz adama görevdeyken
Şimdiye kadar hiç bir başkana-yöneticiye-hocaya-futbolcuya bel altı salladığımı hatırlamıyorum.Kötü futbolcu veya hoca veya yönetici demişimdir ama başka türlü eleştiride veya hakarette bulunmadım.Genel olarak söylüyorsan,doğrudur.Birçok Aysaldaş arkadaşımız hakarette bulunuyor.Aysaldaşlarımın yanında yanacaksam ateşe bir odun da sen at.

Şampiyon olmak var ama bide rakibi eze eze şampiyon olmak var biz 2.olanı özledik.
İlk 2 yıl forvetlerimiz çok iyiydi.2. yıl da Drogba gelene kadar çok çok çok çok kötü futbol oynuyorduk,eze eze yenmedik.Fakat,mentalite açısından haklısın.Hoca elinde a kalite ürün de olsa b kalite ürün de olsa hücum oynatmaya çalışması her zaman iyidir.

HTK kardesimize kefilim, fikirlerini belirtirken saygida sifir hata ile, ve seviyesini asla düsürmeden yapar yorumlarini. Bos da konusmaz... Böyle Aysilci´ya cigerlerimizi emanet ederiz.

Son düzenleme:
ooo, Terim gelsin, Aysal gelsin, Melo gelsin

sanki 2011 mis gibi davranalim

HTG kardesimize kefilim, fikirlerini belirtirken saygida sifir hata ile, ve seviyesini asla düsürmeden yapar yorumlarini. Bos da konusmaz... Böyle Aysilci´ya cigerlerimizi emanet ederiz.
Htg :D reys sende benim gibi k leri g mi yapmaya başladın yoksa xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt