- 3 Ağustos 2009
- 7.770
- 2.433
- 2.248
typical eleman
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
galatasaray sadece futbol değil, bir spor kulübüdür. yani onu içinden çıkar, şunu sağa sok, diğerini yana geçir demen saçma. ayrıca sportif başarıyı hocaya bağlıyorsanız, başarısızlığı başkana yıkamazsınız. fato kulübü satıp yardakçıların yanına gitmeseymiş o zaman.Aziz'in neferleri gibi kadınlar voleybol, basketbol falan ne varsa doldurmuşsunuz.
Ben Aysal sportif başarısız oldu mu dedim? Cümleyi iyi oku bak Terimden sonra sportif başarı olarak çöken Aysal dedim. Çıkar o listeden Terim zamanında alınan Futbol'da başarıları öyle gönder görelim sportif başarı artmış mı azalmış mı![]()
O eski Aziz neferleri de kalmadi ki artik rengim, cok azlar... Suni azizci yaratma telasi icindeyiz son bir kac yildir oralarda...![]()
galatasaray sadece futbol değil, bir spor kulübüdür. yani onu içinden çıkar, şunu sağa sok, diğerini yana geçir demen saçma. ayrıca sportif başarıyı hocaya bağlıyorsanız, başarısızlığı başkana yıkamazsınız. fato kulübü satıp yardakçıların yanına gitmeseymiş o zaman.
o kupalar kazanıldığında dursun değil, duygun başkandı. google bir ara galatasaray yaz çıkan sonuçlardan geçmişini güzelce oku hacım. ayrıca o kupalarla ilgili aysal başkanım söyle bir şey söylemişti; "Duygun Yarsuvat'ın '1 lira harcamadım ama 3 kupa aldım' "6 ayda 3 kupa almış, takdir edilecek bir şey. Bir çocuk bile 9 ayda yapılıyor"Doğrudur o azılı oldukları dönemlerde yapılan tartışmalarda ne kadar çer çöp kupa varsa doldurur "bak en çok kupa kazanan biziz" derlerdi. Onların öyle çırpınışlarını görünce Allah'tan Galatasaraylıyım bizde böyle körü körüne destekleyen insanlar yok derdim. Sağolsunlar yeni nesil beni yanılttı hiç hatası yokmuş gibi tapanlar bir hayli fazla, yanlışa yanlış diyeceksin arkadaş biz ne çektiysek "çalıyor ama çalışıyor" mantığından çektik. Bari şu kulübün içine girmesin şu düşünce adam tarihinde ilk defa Avrupa'dan ceza almamıza sebep oldu hala tapar gibi savunanlar hatalarını kabul etmeyenler var. Kabul edin artık bu veya saz arkadaşları italyanlar döneminde komisyoncular aracılığıyla yedikleri paralarla kulübü batırdılar.
Aferin Aziz'in neferlerinden bayağı bir şey öğrenmişsin savunma aynıBirde şu kadar kupa kazandı, Drogba ve Sneijder'i getirdi diye saçma sapan savunmalara geçmeyin. Dursun'da geldiği 11 aylık dönemde 1 TR şampiyonluğu, 1 TR kupası, 1 Süper kupa aldı ne diyelim şimdi Dursun daha başarılı mı diyelim? Kazandığı başarılar daha sonra yaptıkları hataları örter mi? İlk geldiğinde yaptığı iyi transferler Ocak 2014 transfer rezaletini aklar mı?
Kardeş yapma dur.ftnin tea
Doğrudur o azılı oldukları dönemlerde yapılan tartışmalarda ne kadar çer çöp kupa varsa doldurur "bak en çok kupa kazanan biziz" derlerdi. Onların öyle çırpınışlarını görünce Allah'tan Galatasaraylıyım bizde böyle körü körüne destekleyen insanlar yok derdim. Sağolsunlar yeni nesil beni yanılttı hiç hatası yokmuş gibi tapanlar bir hayli fazla, yanlışa yanlış diyeceksin arkadaş biz ne çektiysek "çalıyor ama çalışıyor" mantığından çektik. Bari şu kulübün içine girmesin şu düşünce adam tarihinde ilk defa Avrupa'dan ceza almamıza sebep oldu hala tapar gibi savunanlar hatalarını kabul etmeyenler var. Kabul edin artık bu veya saz arkadaşları italyanlar döneminde komisyoncular aracılığıyla yedikleri paralarla kulübü batırdılar.
terim aysal'ın eline verdi, ne aysal'ı![]()
Başkanımızın koyduğu tekme o kadar acıtmış olmalı ki ağlayarak Demirören'in kucağına gitti. Demirören'de Terim'in eline verdi, onunla oyalanıyor Terim.
İlla birinin yanında, birinin karşısında duracaksınız.
Oysa Ünal Aysal gibi başkanlar Fatih Terim gibi hocalarla, Fatih Terim gibi hocalar da Ünal Aysal gibi başkanlarla daha başarılı olurlar ki öyle de oldular zaten.