Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray kümeye! tezahüratlarına muhattap olan adamlar CL de çeyrek final oynatan adama bik bik edip burun kıvırdılar.
Beter olun diyeceğim ama işin ucunda Galatasaray var : (

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gelecek sezon Ünal Aysal başkanımızın elemanı olarak döneceği iddiaları bulunmakta. Başkanımıza saygısızlık yapmadığı takdirde iyi bir eleman olarak hatırlanacaktır.

yine toplanmis terimciler

dagitalim

toma_3553.jpg

Ayselin dönceğini duyunca fare deliklerinden çıkmış yine vizyonerler :D

onceki ruh halimiz:

Aysal git başımdan ben sana göre değilim
Ölümüm birden olacak seziyorum.
Hem kötüyüm karanlığım biraz çirkinim
Aysal git başımdan istemiyorum.

Benim yağmurumda gezinemezsin üşürsün
Dağıtır gecelerim sarışınlığını
Uykularımı uyusan nasıl korkarsın,
hiçbir dakikamı yaşayamazsın.
Aysal git başımdan ben sana göre değilim.
Benim için kirletme aydınlığını,
hem kötüyüm karanlığım biraz çirkinim

Islığımı denesen hemen düşürürsün,
gözlerim hızlandırır tenhalığını
Yanlış şehirlere götürür trenlerim.
Ya ölmek ustalığını kazanırsın,
ya korku biriktirmek yetisini.
Acılarım iyice bol gelir sana,
sevincim bir türlü tutmaz sevincini.
Aysal git başımdan ben sana göre değilim.
Ümitsizliğimi olsun anlasana
hem kötüyüm, karanlığım biraz, çirkinim.

Sevindiğim anda sen üzülürsün.
Sonbahar uğultusu duymamışsın ki
içinden bir gemi kalkıp gitmemiş,
uzak yalnızlık limanlarına.
Aykırı bir yolcuyum dünya geniş,
Büyük bir kulak çınlıyor içimdeki.
Çetrefil yolculuğum kesinleşmiş.
Sakın başka bir şey getirme aklına.
Aysal git başımdan ben sana göre değilim,
ölümüm birden olacak seziyorum,
hem kötüyüm, karanlığım biraz, çirkinim.
Aysal git başımdan seni seviyorum...

simdiki ruh halimiz:

Basganim, seninle ben pergel gibiyiz
İki başımız var, bir bedenimiz
Ne kadar dönersem döneyim çevrende
Er geç başbaşa verecek değil miyiz?

Ne kadar paragöz olsan da hocam bu takımı adam edecek kişi denince aklıma bi senin adın geliyor. Bu çapsız yönetimin getireceği teknik adam bozuntularına güvenmiyorum.

Gel de hem Türk futboluna hem de Türk medyasına ağzının payını ver hocam.

1 daha başkanımız Sn. Ünal Aysal'a saygısızlık yapmamak şartı ile teknik elemanımız olabilirsin

Hocanın selamı var: o eleman o kadar sexy duruyor ki her seferinde yanaklarını sıkıp botoxlarını patlatmadan dayanamıyorum diyor..

Sent from my iPhone using Tapatalk

1 daha başkanımız Sn. Ünal Aysal'a saygısızlık yapmamak şartı ile teknik elemanımız olabilirsin
Hangi Aysal'a? Şu Terim gittikten sonra italyan kankalarını başa getirip hem sportif hem de mali olarak takımı çökerten ardından da kuyruğunu kıstırıp kaçan Aysal'a mi? Olur yapmaz bir daha saygısızlık.

Yahu hadi bütün başarılarını, geçmişi yok saydınız diyelim hoca Galatasaray Divan Kurulu üyesi aynı zamanda. Yani en üst makama ulaşmış bu kulüpte.

Eleman deseniz ne olur demeseniz ne olur :)

Tarih hocanın Galatasaray için ne kadar büyük bir önem taşıdığını, kulübün en büyük efsanelerinden biri olduğunu yazacak mı? Yazacak.

Gerisi hikaye...

Yahu hadi bütün başarılarını, geçmişi yok saydınız diyelim hoca Galatasaray Divan Kurulu üyesi aynı zamanda. Yani en üst makama ulaşmış bu kulüpte.

Eleman deseniz ne olur demeseniz ne olur :)

Tarih hocanın Galatasaray için ne kadar büyük bir önem taşıdığını, kulübün en büyük efsanelerinden biri olduğunu yazacak mı? Yazacak.

Gerisi hikaye...
Sabah sabah bu kadar sey yazilir mi be birader. :D

Aziz'in neferleri gibi kadınlar voleybol, basketbol falan ne varsa doldurmuşsunuz.

Ben Aysal sportif başarısız oldu mu dedim? Cümleyi iyi oku bak Terimden sonra sportif başarı olarak çöken Aysal dedim. Çıkar o listeden Terim zamanında alınan Futbol'da başarıları öyle gönder görelim sportif başarı artmış mı azalmış mı ;)

Aziz'in neferleri gibi kadınlar voleybol, basketbol falan ne varsa doldurmuşsunuz.

Ben Aysal sportif başarısız oldu mu dedim? Cümleyi iyi oku bak Terimden sonra sportif başarı olarak çöken Aysal dedim. Çıkar o listeden Terim zamanında alınan Futbol'da başarıları öyle gönder görelim sportif başarı artmış mı azalmış mı ;)

O eski Aziz neferleri de kalmadi ki artik rengim, cok azlar... Suni azizci yaratma telasi icindeyiz son bir kac yildir oralarda... :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt