- 29 Ocak 2011
- 47.648
- 19.513
- 2.898
Hocamın başarısız olmasını istemem ama dönecekse olabilir ali dürüst de ceo olsun apo da dönsün bu nedir abi yaUmarım euro'da her maç 5 tane yeriz
diye dua mı etsek acaba renktaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocamın başarısız olmasını istemem ama dönecekse olabilir ali dürüst de ceo olsun apo da dönsün bu nedir abi yaUmarım euro'da her maç 5 tane yeriz
diye dua mı etsek acaba renktaş
Hangi Aysal'a? Şu Terim gittikten sonra italyan kankalarını başa getirip hem sportif hem de mali olarak takımı çökerten ardından da kuyruğunu kıstırıp kaçan Aysal'a mi? Olur yapmaz bir daha saygısızlık.1 daha başkanımız Sn. Ünal Aysal'a saygısızlık yapmamak şartı ile teknik elemanımız olabilirsin
Hangi Aysal'a? Şu Terim gittikten sonra italyan kankalarını başa getirip hem sportif hem de mali olarak takımı çökerten ardından da kuyruğunu kıstırıp kaçan Aysal'a mi? Olur yapmaz bir daha saygısızlık.
Sabah sabah bu kadar sey yazilir mi be birader.Yahu hadi bütün başarılarını, geçmişi yok saydınız diyelim hoca Galatasaray Divan Kurulu üyesi aynı zamanda. Yani en üst makama ulaşmış bu kulüpte.
Eleman deseniz ne olur demeseniz ne olur
Tarih hocanın Galatasaray için ne kadar büyük bir önem taşıdığını, kulübün en büyük efsanelerinden biri olduğunu yazacak mı? Yazacak.
Gerisi hikaye...
1 daha başkanımız Sn. Ünal Aysal'a saygısızlık yapmamak şartı ile teknik elemanımız olabilirsin
Aziz'in neferleri gibi kadınlar voleybol, basketbol falan ne varsa doldurmuşsunuz.![]()
yok bu aysal
Aziz'in neferleri gibi kadınlar voleybol, basketbol falan ne varsa doldurmuşsunuz.
Ben Aysal sportif başarısız oldu mu dedim? Cümleyi iyi oku bak Terimden sonra sportif başarı olarak çöken Aysal dedim. Çıkar o listeden Terim zamanında alınan Futbol'da başarıları öyle gönder görelim sportif başarı artmış mı azalmış mı![]()