Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turnuva sonrası gelicek gelicek ateş olmayan yerden duman çıkmaz

defol git dönme bir daha.
gider ayak epey bir kazık soktun kulübe .
bazıları hatırlamaz ama ben unutmam !
DEFOL !

Moderatör tarafında düzenlendi:

dikkat ediyorsan görüşümü forum kuralları çerçevesinde dile getirdim yandaş fikrine uymadı diye forum yönetimine sanki emir erin gibi buyruklar verdin şimdi de uyarıma rağmen durumunda ısrarcısın .
normalde gereken cevapları verirdim ama bu sefer ben seninle muhattap olmayacagım ...konuyu kapatıyorum uzatmıyorum ...
bu arada terim ve aysal gibi adamları kulubümüze sokacaksak küme düşelim daha iyi. onurumuzu yitirmeyelim bari.
bu iki insan hem batırıp hem kaçtılar şimdi de uzaktan sevgi pıtırcıkları yolluyorlar.
neyse iyi forumlar

dikkat ediyorsan görüşümü forum kuralları çerçevesinde dile getirdim yandaş fikrine uymadı diye forum yönetimine sanki emir erin gibi buyruklar verdin şimdi de uyarıma rağmen durumunda ısrarcısın .
normalde gereken cevapları verirdim ama bu sefer ben seninle muhattap olmayacagım ...konuyu kapatıyorum uzatmıyorum ...
bu arada terim ve aysal gibi adamları kulubümüze sokacaksak küme düşelim daha iyi. onurumuzu yitirmeyelim bari.
bu iki insan hem batırıp hem kaçtılar şimdi de uzaktan sevgi pıtırcıkları yolluyorlar.
neyse iyi forumlar

Forum kuralları çerçevesinde mi? Dikkat edersen attığı mesaj Moderatör tarafından editlenmiş. Demek ki forum kuralları çerçevesinde kelimeler kullanmamışsın o mesajında. Forum kurallarını tekrar okumanı tavsiye ederim.

Hadi bakayım..

Çok iyi formda olan Burak ve Drogba varken birini Sneijder #10 oynasin diye kesecek değildi herhalde.

Hocamla anlaşmak için bence turnuvanın sonunun beklenmesine gerek yok yav konsantrasyonu bozulmaz bir an önce anlaşsalar keşke.

Açıklama turnuvadan sonra olsa da olur yeter ki gelsin.

Hocamin Toreyi kadroya alarak yolumuz uzun ,Gokhan bana ust turlarda lazim olacak msjinı vermesini ve bu sayede takimi gazlamasini umarim kavramissinizdir arkadaslar.

Anladığım kadarıyla yenilmezlik serisini bayağı kafaya takmış hocam..
Bu bakımdan maçın sonucu gayet iyi oldu bence.. Üzerinde baskı olunca bazen tuhaf tuhaf seçimler yapıyor Fatih hoca..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hocayı severim ama bazı oyuncu tercihleri saçma.

Mami Demir, Yunus, Nuri, Frei, Toprak gibi topçulara şans verip Olcay Yasin ve İsmail Mahmut gibi vasat isimleri çağırmaması lazım

Toprak-Töre tartışmasında Töreyi bırakıp Toprağı çağırması lazım. Töre yerine oynayacak bir sürü topçu var. Toprak yerine oynayacak o kadar topçu yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt