Mehmet Pıçak
Sarı Üye
- 10 Ocak 2013
- 879
- 0
- 706
Özledik be hoca keşke gelsen yine.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
defol git dönme bir daha.
gider ayak epey bir kazık soktun kulübe .
bazıları hatırlamaz ama ben unutmam !
DEFOL !
Atın şöyle gereksiz herifleri.
benimle muhattap olma ...
Olursam?
Kebap'ci Wesley'i sol kanat oynatiyordu hatirladin mi Serkan.. Gelmesin mi diyorsun bu halde?Sa mevzu mu var ?
Wesley'nin kalmasi icin gelmeli. İddiali ,winner ve zirveye oynayan 1 takim yaratmaliyiz ki bunu yapacak kiside hocamdir, bu sayede Wesleyde seve seve bizimle devam edecektir diye dusunuyorum.Kebap'ci Wesley'i sol kanat oynatiyordu hatirladin mi Serkan.. Gelmesin mi diyorsun bu halde?
dikkat ediyorsan görüşümü forum kuralları çerçevesinde dile getirdim yandaş fikrine uymadı diye forum yönetimine sanki emir erin gibi buyruklar verdin şimdi de uyarıma rağmen durumunda ısrarcısın .
normalde gereken cevapları verirdim ama bu sefer ben seninle muhattap olmayacagım ...konuyu kapatıyorum uzatmıyorum ...
bu arada terim ve aysal gibi adamları kulubümüze sokacaksak küme düşelim daha iyi. onurumuzu yitirmeyelim bari.
bu iki insan hem batırıp hem kaçtılar şimdi de uzaktan sevgi pıtırcıkları yolluyorlar.
neyse iyi forumlar
Hocamin Toreyi kadroya alarak yolumuz uzun ,Gokhan bana ust turlarda lazim olacak msjinı vermesini ve bu sayede takimi gazlamasini umarim kavramissinizdir arkadaslar.