Yunus Emre Bahçivan
Parçalı Üye
- 1 Haziran 2016
- 4.053
- 1.408
- 303
Ayıp etti bize maalesef.
Ben gelmesine sıcak bakmıyorum.
Ben gelmesine sıcak bakmıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adem ben diyorum ki bizden kovulduktan sonra TFF'yi seçmesi adamlık değildir. Para'yı seçmesi adamlık değildir. "Adaletin olduğu yerde varım" diyip adaletsizliğin olduğu yere gitmesi
ADAM'lık değildir.
Olayları çok eksik ve böylelikce farklı algıladığın için görüşüne saygı duyuyorum. Senin gibi tam olayları bilmeden konuya baksam bende kırılırdim ciddi anlamda. Silerdim hatta defterimden hocayı açıkçası. Neyse uzatmanın anlamı yok konuyu. Zaten bin kere yazdık olanları ama anlamak istemiyor millet işlerine gelmediğinden dolayı. Fatih Terim'i sevmeye bilir birisi ama Galatasarayli olarak saygı göstermeli yaptıkları ile en azından. Fatih Terim türk futbolundan silinmeli diyenlere sözüm. O yokken piyasada ingiltereden bilmem kimlerden 8 yiğiyorduk san Marino ile berabere kalıyordukAdem ben diyorum ki bizden kovulduktan sonra TFF'yi seçmesi adamlık değildir. Para'yı seçmesi adamlık değildir. "Adaletin olduğu yerde varım" diyip adaletsizliğin olduğu yere gitmesi
ADAM'lık değildir.
Senin icin TFF´yi, bizim icin Türkiye´ye gecti. Adam gibi de görevini yapiyor, 8 sene sonra Türkiye´yi destekleyebilecegimiz bir turnavayi izleyecegiz... Hatirlatalim...
Aklınızdan Cıkarmayın TURKİYEDİR GALATASARAY!!! - YouTube
Olayları çok eksik ve böylelikce farklı algıladığın için görüşüne saygı duyuyorum. Senin gibi tam olayları bilmeden konuya baksam bende kırılırdim ciddi anlamda. Silerdim hatta defterimden hocayı açıkçası. Neyse uzatmanın anlamı yok konuyu. Zaten bin kere yazdık olanları ama anlamak istemiyor millet işlerine gelmediğinden dolayı. Fatih Terim'i sevmeye bilir birisi ama Galatasarayli olarak saygı göstermeli yaptıkları ile en azından. Fatih Terim türk futbolundan silinmeli diyenlere sözüm. O yokken piyasada ingiltereden bilmem kimlerden 8 yiğiyorduk san Marino ile berabere kalıyorduk
Yazdim ki8 sene sonra Türkiye'yi destekleyeceğiz diyorsun, 8 senedir desteklemiyorsun yani? Güzel.
Sonra her ne olursa olsun bir dava yolunda gidiyorsa dersin ki böyle böyle bundan dolayı milli takıma gitmedim, o zaman herkesin takdirini kazanırsın.
Para için gidersen sevenlerin seni takdir eder.
Evet akıllardan çıkmayacak Türkiye'nin Galatasaray olduğu fekkat
Galatasaray Fatih Terim değildir, Terim sadece bu kulüpte görev yapmış başarılı bir teknik direktördür.
Etmeyiz kimse biat.
Yazdim ki
"8 sene sonra Türkiye´yi destekleyebilecegimiz bir turnavayi izleyecegiz"
8 senedir Türkiye´yi destekleyebilecegimiz bir turnava vardi da, biz mi desteklemedik Vardar kardes ?8 yil sürdü bu hasret...
Kurcumuz Ali Sami beyin de dedigi gibi, Galatasaray´in vizyonu ve misyonu milli bilinc dahilindedir.
Fatih Terim Galatasaray´in yasayan, en büyük efsanelerin bir tanesidir... Dogru tabir budur...
Elemelerde ilk 3 maçta ben de desteklemedim açık konuşmak gerekirse
Basari olayin temelindedir... Milli takimin önemsezlesmeye baslamasinin bas sebebi, basarisizligidir. Sözde rakiplerimizi destekleyen cool dostlarimiz bile, Selcuk Inan´in golünden sonra havalarda ucusmustur. Önemsizlesen bir Milli takim, yine herkesin kafasini yordugu bir alan haline geldi...
Basarisizken Milli takimin desteklenmemesi TC acisindan dogal, burada kimse kaybeden kulüplerin arasinda olmak istemez. O yüzden Türkiye´nin geneli, Istanbul takimlarini destekler zaten, memlektelerinin yerine...
Evet 2008'den sonra dünya kupası izleyememiştik Fatih hoca sayesinde
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yok yav benim desteklememe sebebim o değildi
Hoca belki istifa eder de geri döner diyordum :asd22:
Gerçi hala diyorum daD
Bu Milli takimin value sunun düsük olmasindan, kaynaklandigi bir durum da olabilir... Diyorsun da, ama icte bir kimildama olmustur illahi 6 gün kala...![]()
Ama Terim´i yeniden Galatasaray´in basinda görmek isteyenlerin ici rahat... Bir ölüm grubundayiz zaten, cabuk elenirsek, hocamiz takimin basina gecme ihtimali yüksektir. Tamamen hüzüne kapilmayiz, hic degilse... Biraz ilerlersek, Türkiye icin seviniriz yinede. Yani her türlü raadiz.
Adem bence bir inancın varsa ondan başka birine bu kadar biat etmemelisin.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bilader gecin bu biat türküsünü... Sevdigim kulübe bukadar basari kazandirmis bir FUTBOL ADAMINI sevmem kadar dogal birsey olamaz.