Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adem ben diyorum ki bizden kovulduktan sonra TFF'yi seçmesi adamlık değildir. Para'yı seçmesi adamlık değildir. "Adaletin olduğu yerde varım" diyip adaletsizliğin olduğu yere gitmesi

ADAM'lık değildir.

Senin icin TFF´yi, bizim icin Türkiye´ye gecti. Adam gibi de görevini yapiyor, 8 sene sonra Türkiye´yi destekleyebilecegimiz bir turnavayi izleyecegiz... Hatirlatalim...

Aklınızdan Cıkarmayın TURKİYEDİR GALATASARAY!!! - YouTube

Adem ben diyorum ki bizden kovulduktan sonra TFF'yi seçmesi adamlık değildir. Para'yı seçmesi adamlık değildir. "Adaletin olduğu yerde varım" diyip adaletsizliğin olduğu yere gitmesi

ADAM'lık değildir.
Olayları çok eksik ve böylelikce farklı algıladığın için görüşüne saygı duyuyorum. Senin gibi tam olayları bilmeden konuya baksam bende kırılırdim ciddi anlamda. Silerdim hatta defterimden hocayı açıkçası. Neyse uzatmanın anlamı yok konuyu. Zaten bin kere yazdık olanları ama anlamak istemiyor millet işlerine gelmediğinden dolayı. Fatih Terim'i sevmeye bilir birisi ama Galatasarayli olarak saygı göstermeli yaptıkları ile en azından. Fatih Terim türk futbolundan silinmeli diyenlere sözüm. O yokken piyasada ingiltereden bilmem kimlerden 8 yiğiyorduk san Marino ile berabere kalıyorduk

Senin icin TFF´yi, bizim icin Türkiye´ye gecti. Adam gibi de görevini yapiyor, 8 sene sonra Türkiye´yi destekleyebilecegimiz bir turnavayi izleyecegiz... Hatirlatalim...

Aklınızdan Cıkarmayın TURKİYEDİR GALATASARAY!!! - YouTube

8 sene sonra Türkiye'yi destekleyeceğiz diyorsun, 8 senedir desteklemiyorsun yani? Güzel.

Sonra her ne olursa olsun bir dava yolunda gidiyorsa dersin ki böyle böyle bundan dolayı milli takıma gitmedim, o zaman herkesin takdirini kazanırsın.
Para için gidersen sevenlerin seni takdir eder.

Evet akıllardan çıkmayacak Türkiye'nin Galatasaray olduğu fekkat
Galatasaray Fatih Terim değildir, Terim sadece bu kulüpte görev yapmış başarılı bir teknik direktördür.

Etmeyiz kimse biat.

Olayları çok eksik ve böylelikce farklı algıladığın için görüşüne saygı duyuyorum. Senin gibi tam olayları bilmeden konuya baksam bende kırılırdim ciddi anlamda. Silerdim hatta defterimden hocayı açıkçası. Neyse uzatmanın anlamı yok konuyu. Zaten bin kere yazdık olanları ama anlamak istemiyor millet işlerine gelmediğinden dolayı. Fatih Terim'i sevmeye bilir birisi ama Galatasarayli olarak saygı göstermeli yaptıkları ile en azından. Fatih Terim türk futbolundan silinmeli diyenlere sözüm. O yokken piyasada ingiltereden bilmem kimlerden 8 yiğiyorduk san Marino ile berabere kalıyorduk

Olayları daha nesini bileceğiz ki? Yeterli bu kadarı zaten. Tekrar söylüyorum Terim düşmanı değilim, karakterini sevmiyorum.

Saat geç oldu galiba. Okuma anlama sorunu yaşayanlar olabilir yorgunluktan dolayı tabiki.
8 sene sonra türkiye'yi destekleye bileceğin TURNUFA diye yazdı adem. Bu son 8 senede turnufa ya katılmadı ki milli takım destekleye bilsin

Dünya kupası her yıl yapılıyordu da hocam mı götürmedi lan

Adamı sinirlendirmeyin

Farkeden bişey yok. Bundan önceki turnuvalarda destekleyebilecek bir Türkiye yok anlamına geliyor. =Desteklememek.

8 sene sonra Türkiye'yi destekleyeceğiz diyorsun, 8 senedir desteklemiyorsun yani? Güzel.

Sonra her ne olursa olsun bir dava yolunda gidiyorsa dersin ki böyle böyle bundan dolayı milli takıma gitmedim, o zaman herkesin takdirini kazanırsın.
Para için gidersen sevenlerin seni takdir eder.

Evet akıllardan çıkmayacak Türkiye'nin Galatasaray olduğu fekkat
Galatasaray Fatih Terim değildir, Terim sadece bu kulüpte görev yapmış başarılı bir teknik direktördür.

Etmeyiz kimse biat.
Yazdim ki

"8 sene sonra Türkiye´yi destekleyebilecegimiz bir turnavayi izleyecegiz"

8 senedir Türkiye´yi destekleyebilecegimiz bir turnava vardi da, biz mi desteklemedik Vardar kardes ?8 yil sürdü bu hasret...
Kurcumuz Ali Sami beyin de dedigi gibi, Galatasaray´in vizyonu ve misyonu milli bilinc dahilindedir.

Fatih Terim Galatasaray´in yasayan, en büyük efsanelerin bir tanesidir... Dogru tabir budur...

Elemelerde ilk 3 maçta ben de desteklemedim açık konuşmak gerekirse

Yazdim ki

"8 sene sonra Türkiye´yi destekleyebilecegimiz bir turnavayi izleyecegiz"

8 senedir Türkiye´yi destekleyebilecegimiz bir turnava vardi da, biz mi desteklemedik Vardar kardes ?8 yil sürdü bu hasret...
Kurcumuz Ali Sami beyin de dedigi gibi, Galatasaray´in vizyonu ve misyonu milli bilinc dahilindedir.

Fatih Terim Galatasaray´in yasayan, en büyük efsanelerin bir tanesidir... Dogru tabir budur...

Evet 2008'den sonra dünya kupası izleyememiştik Fatih hoca sayesinde :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Elemelerde ilk 3 maçta ben de desteklemedim açık konuşmak gerekirse

Basari olayin temelindedir... Milli takimin önemsezlesmeye baslamasinin bas sebebi, basarisizligidir. Sözde rakiplerimizi destekleyen cool dostlarimiz bile, Selcuk Inan´in golünden sonra havalarda ucusmustur. Önemsizlesen bir Milli takim, yine herkesin kafasini yordugu bir alan haline geldi...

Basarisizken Milli takimin desteklenmemesi TC acisindan dogal, burada kimse kaybeden kulüplerin arasinda olmak istemez. O yüzden Türkiye´nin geneli, Istanbul takimlarini destekler zaten, memlektelerinin yerine...

Bu cocukluktan beri gelen bir olay, arkan saglam olmayinca arkadaslarin ile futbol konusunda rekabet edemiyorsun.

Basari olayin temelindedir... Milli takimin önemsezlesmeye baslamasinin bas sebebi, basarisizligidir. Sözde rakiplerimizi destekleyen cool dostlarimiz bile, Selcuk Inan´in golünden sonra havalarda ucusmustur. Önemsizlesen bir Milli takim, yine herkesin kafasini yordugu bir alan haline geldi...

Basarisizken Milli takimin desteklenmemesi TC acisindan dogal, burada kimse kaybeden kulüplerin arasinda olmak istemez. O yüzden Türkiye´nin geneli, Istanbul takimlarini destekler zaten, memlektelerinin yerine...

Yok yav benim desteklememe sebebim o değildi

Hoca belki istifa eder de geri döner diyordum :asd22:

Gerçi hala diyorum da :DD

Evet 2008'den sonra dünya kupası izleyememiştik Fatih hoca sayesinde :)

Dogrudur, Türkiye´yi Terim bile her turnavaya sokamaz. Ama digerlerinin toplam 2 kere soktugu yerde, hocamiz kendi döneminde 3 kere sokabilir... :melo:

Türkiye´nin bu turnavalara katilmasi, turnavalardan derece elde etmesinden bile daha zor duruyor. Girdigimizde renk katiyoruz.

Adem bence bir inancın varsa ondan başka birine bu kadar biat etmemelisin. :D

Yok yav benim desteklememe sebebim o değildi

Hoca belki istifa eder de geri döner diyordum :asd22:

Gerçi hala diyorum da :DD

Bu Milli takimin value sunun düsük olmasindan, kaynaklandigi bir durum da olabilir... Diyorsun da, ama icte bir kimildama olmustur illahi 6 gün kala... :D

Ama Terim´i yeniden Galatasaray´in basinda görmek isteyenlerin ici rahat... Bir ölüm grubundayiz zaten, cabuk elenirsek, hocamiz takimin basina gecme ihtimali yüksektir. Tamamen hüzüne kapilmayiz, hic degilse... Biraz ilerlersek, Türkiye icin seviniriz yinede. Yani her türlü raadiz.

Bu Milli takimin value sunun düsük olmasindan, kaynaklandigi bir durum da olabilir... Diyorsun da, ama icte bir kimildama olmustur illahi 6 gün kala... :D

Ama Terim´i yeniden Galatasaray´in basinda görmek isteyenlerin ici rahat... Bir ölüm grubundayiz zaten, cabuk elenirsek, hocamiz takimin basina gecme ihtimali yüksektir. Tamamen hüzüne kapilmayiz, hic degilse... Biraz ilerlersek, Türkiye icin seviniriz yinede. Yani her türlü raadiz.

Aynen o anlattığın ruh halindeyim

Başarılı olursak sevinirim

Fakat hoca geri dönecekse daha çok sevinirim

Kimse kusura bakmasın

Çabamızın adı :gs:

Bilader gecin bu biat türküsünü... Sevdigim kulübe bukadar basari kazandirmis bir FUTBOL ADAMINI sevmem kadar dogal birsey olamaz.

Kardeş sevme demiyorum. Tapma diyorum. Uzatmayalım ben karakterine laf ederken sen başarılarını söylüyorsun. Farklı telden çalıyoruz. Iyi forumlar

Ramazanda bu başlıgı uplamayınız aklımıza kebab getirmeyiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt