Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan Beşiktaşlı mallar daha ağlayıp duruyorlar. Gezegenin en ağır eleştirilen topçusu Burak bile Cenk denilen maldan daha iyi oynadı. Birseyler yapmaya çalıştı. Yerli isco Oğuzhan kötü pas yapmaktan başka birşey yapmadı.

Adamlar harbiden rezil yaw

.. onları kanka

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çek maçından sonra istifa eder bize gelir.Şunlara herkez hazırlıklı olsun.Defansta Semih banko oynatır.Forvete burakı bile geri aldırabilir.Böyle inat egolu bir adam görülmemiştir daha önce.

Fatih Terim: "Mehmet Topal'ın oynadığı mevkiden memnunum. Beğenirsiniz beğenmezsiniz, o sizin takdiriniz ama bu benim tercihim."

xd

cllwrp5wkaatcua-1-jpg.6201

Ama sansa bala falan bi 3 puan alsaydik birinden "biz bitti demeden bitmez" diyip hemen şova başlardı parator.Simdi ne oldu heralde beklentiler yuksekti oldu.Yaziklar olsun !

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Topali stoper oynatmasi bizi yakacak diye konusmustuk burada turnuva öncesi. Bugün de direkt etkisi oldu ilk 2 golde.

Inat ve takintilarin seni hep bitiriyor. Ozan takintisi, Ömer konusundaki inadin, sacma sapan fantazilerin.

Ya beni bilenler biliyor, Terim'i hiç sevmem, ama sizde bu anımı bekliyorsunuz be kardeşim? Daha öncede neden yoktunuz? Şimdi hemen sonuçlar kötü, saldırın.
LANET OLSUN ZİHNİYETİNİZE

kadroyu acikladigindan beri herkes hakaret ediyor bu paratora

Hocanın 10 numaralarla bir derdi var. Hagi, Wesley, şimdi de Çalhanoğlu. Adamları farklı farklı yerlerde deniyor.

Bir de bugün Olcay'ı oyuna alırken ne düşündü acaba. Ben çözemedim o değişikliği.

Valla normalde zaten istemiyordum Terimi TD olarak, hele bir de bu çökmüş psikolojisiyle bize gelirse hepten zıçtığımızın resmidir. Yine bir kendini ispat derdine düşüp tonla yaramaz adam aldırırsa yada ben bu selçukla sabriyle mabriyle tekrar ayağa kalkarım vs zırvalarsa 3-5 sene daha kendimize gelemeyiz. sistemsizliğine, taktiksizliğine ve kafası kopmuş tavuğun çimde cirirt atması olayına hiç değinmiyorum bilem.

herifin konusmasini dinledim. Utandim . Hamza kimin oglu belli

Kimse hoca elestirilmesin demiyor..hakaret edilmesin deniyor..ruzgara gore de hareket etmeye gerek yok iki mac oncesine kadar gelsin diye aglayip simdi istemiyorum demek neyin kafasidir? Bu adamin basarisizligi ile mutlu olan insanlar var.eleme mac konularini bulursaniz acip yenilen gollerdeki tepkileri gorebiliriz. O yuzden buraya gelip sanki destekliyormus numaralari yapmaniza gerek yok izlemezsiniz olur biter..hoca futbolu bilmiyormus he aynen 50 senedir futbolun icindeki adam bilmiyor sen biliyorsun.

Bundaki inat ve ego kimsede yok. 5 gün önce rakip takımın kalesine gidememişin saçma taktiğinle 5 gün sonra daha güçlü bi rakibe karşı aynı taktikle çıkmak neyin kafası. Şu devşirme işlerini çok seviyorda başımıza çok iş açtı

Valla normalde zaten istemiyordum Terimi TD olarak, hele bir de bu çökmüş psikolojisiyle bize gelirse hepten zıçtığımızın resmidir. Yine bir kendini ispat derdine düşüp tonla yaramaz adam aldırırsa yada ben bu selçukla sabriyle mabriyle tekrar ayağa kalkarım vs zırvalarsa 3-5 sene daha kendimize gelemeyiz. sistemsizliğine, taktiksizliğine ve kafası kopmuş tavuğun çimde cirirt atması olayına hiç değinmiyorum bilem.

Terim gelmezse selcuk sabri semih filan gidecek tas gibi adamlar alacagiz diyorsun yani? Real madrid e 4 diye bagirirken de peki taktiksiz bu takim yaa kafasi kopmus tavuk filan diyor muydunuz?

Terim gelmezse selcuk sabri semih filan gidecek tas gibi adamlar alacagiz diyorsun yani? Real madrid e 4 diye bagirirken de peki taktiksiz bu takim yaa kafasi kopmus tavuk filan diyor muydunuz?

6 yiyerken de diyorduk durun diye...
Real e yenilirsin olay degil, ama Terim in zamani gecmis, hala mental olarak 2005lere gelemedi, 1995 de kaldi kafasi, iyi futbol oynamadik, ve son Galatasaray döneminde de, tek ilk sezon yarim yamalak iyi futbol oynadik. Para bile var iken, rezil tercih ler ile hem kendisini hem bizi sabote etti, gitti paralari yurtaki dandik adamlara harcatti. Bosuna kimse komisyoncu demiyor ona 2000 yilardan beri.

Ego su yüzünden zaten 2-0 yenik basliyorsun. Gelip kaosa soktu gitti, ikinci dönem, ücüncü dönem de ayni. bi dördüncü dönem cekemez bu kulüp, ve kapatari gideriz ve Galatasaray yok olur. 10-15 sene aya kalkamayiz.

Tamam aga eleştirelimde twitterda öyle şeyler gördüm ki bizden ülke olarak adam olmaz...

Fatih hocamız formsuz kabul ama unutulmasın ki yaşayan efsanemizdir. Bende beğenmedim kadroyu , oyun anlayışını ama bazıları artık fırsat bu fırsat diye eşşeğin bir yerine su kaçırıyorlar

Alın işte insanımız , YENİ TÜRKİYE

e830969c3fdf27cc628c41cdb420f2e2.jpg

01b7a805d0bc16b92ad87a8433ead19d.jpg

6dfa228f3a9684246f7261461a220ab2.jpg

Adamın kızının karnındaki yavruya bile ölüm beddua eden var. Ulan varya bu ülkeye futbol , spor fazla yemin ediyorum. Bize açacaklar kurtlar vadisi gibi dizileri izleyip piskopat olacağız bizim neyimize medeniyet

Futbol falan bizim neyimize. Zaten beceremiyoruz kapatın gitsin. Sokayım sizin gibi taraftara ( size değil , o küfürleri yazan yaratıklara)

Şunuda söyleyeyim kanatlı oynatılsaydı , topal orta sahada olsaydı sonuç yine değişmezdi. Bundan adım kadar eminim. Td bir yere kadar topçularda iş bitiyor sahada. Kimsede kişisel sorumluluk yok. Hepsi bitsede gitsek havasında. Fatih hocada bir o kadar formsuzdu...

Bu jenerasyona hangi hocayı getirirsen getir bir bok olmaz. Hiç biri taktikden , topsuz oyundan anlamıyor. Hepsi kütük gibi...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt