Tamam aga eleştirelimde twitterda öyle şeyler gördüm ki bizden ülke olarak adam olmaz...
Fatih hocamız formsuz kabul ama unutulmasın ki yaşayan efsanemizdir. Bende beğenmedim kadroyu , oyun anlayışını ama bazıları artık fırsat bu fırsat diye eşşeğin bir yerine su kaçırıyorlar
Alın işte insanımız , YENİ TÜRKİYE
Adamın kızının karnındaki yavruya bile ölüm beddua eden var. Ulan varya bu ülkeye futbol , spor fazla yemin ediyorum. Bize açacaklar kurtlar vadisi gibi dizileri izleyip piskopat olacağız bizim neyimize medeniyet
Futbol falan bizim neyimize. Zaten beceremiyoruz kapatın gitsin. Sokayım sizin gibi taraftara ( size değil , o küfürleri yazan yaratıklara)
Şunuda söyleyeyim kanatlı oynatılsaydı , topal orta sahada olsaydı sonuç yine değişmezdi. Bundan adım kadar eminim. Td bir yere kadar topçularda iş bitiyor sahada. Kimsede kişisel sorumluluk yok. Hepsi bitsede gitsek havasında. Fatih hocada bir o kadar formsuzdu...
Bu jenerasyona hangi hocayı getirirsen getir bir bok olmaz. Hiç biri taktikden , topsuz oyundan anlamıyor. Hepsi kütük gibi...
Sent from my iPhone using Tapatalk