- 26 Eylül 2012
- 118.752
- 66.971
- 4.818
Terimperestler.
Terimperest de iyiymis

Yalniz aksam bir konu vardi orada iyi güldüm ya yazilan lakaplara. Silinmis konu herhalde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terimperestler.
Terimperest de iyiymis
Yalniz aksam bir konu vardi orada iyi güldüm ya yazilan lakaplara. Silinmis konu herhalde.
O dediğin adamlarla da işim olmaz benim aga kimsenin fanı değilim. Bazılarının da dediği gibi aslolan Galatasaray gerisi hikayeBizimde migdemiz kaldirmiyor ROK lakapli Rasim Ozan Kütyahyalinin TC mahkemelerince tescilli suc ortagi olmus bir bey efendinin, kulübün baskanligini yapmis olmasini, ama birsey demiyoruz aga.
Hagi hagi diye yirtinan adamlarin futbol mantigi bu kadar basit iste.tek adamla herseyin oldugunu sanirlar.he hagi kupayi aldi aynen aysal sampiyon yapti aynen hepsi sans baskalari basarili bu adam degil.niyeyse bu adam olmayinca hagili takim bu adam olmayinca aysal sampiyon olmamis enteresan.
Bu Forumda Hagi ile ilgili her konuda bir hassasiyet var. FT'den daha fazla olduğu da kesin.
Bilgin olsun.
Hagi Bir Fatih Terim transferi de değil.
Hagi hagi diye yirtinan adamlarin futbol mantigi bu kadar basit iste.tek adamla herseyin oldugunu sanirlar.he hagi kupayi aldi aynen aysal sampiyon yapti aynen hepsi sans baskalari basarili bu adam degil.niyeyse bu adam olmayinca hagili takim bu adam olmayinca aysal sampiyon olmamis enteresan.bknz 2001 2014
Yazimla cok alakali cevap gercekten.Hagi ile ilgili hassasiyet olsa ne olacak alakayi cozemedim?kupayi hagi aldi sampiyon aysal oldu mu mantikli geliyor? Nerden biliyorsun terimin transferi olmadigini? Bitiyorum bu bilip bilmeden cikan yorumlara ergun gursoy cikip demedi mi en ufak alma ihtimalimiz varsa benim ucretimden indirim yapin ona ekleyin dedi terim diye? O adam bilmiyor siz biliyorsunuz herseyi.Ayrica terim transferi olsa ne olur olmasa ne olur? Hagi 2001 de de sampiyon yapsaymis tek basina keske
2 gerzekce msj
Senin bini askin gerzek mesajinla yarisamaz..oyuzden alintilamiyorum seni sende yapmazsin olur biter.
suslan
Kisa kes haddi bil ergen ergen yorum yapma
hadi lan ergenmis
ftyi savunacam diye hagiye laf etme
bisey bilmiyosan da sus
Lanli konusma adamin canini sikma gece gece.hagiye laf atan yok sizin gibi futbol cahilleri futbolun tek adamdan ibaret oldugunu saniyor ona uzuluyorum biz efsanemiz dedigimiz adamlara sovmeyiz merak etme.alinti yapma isine bak
Yazimla cok alakali cevap gercekten.Hagi ile ilgili hassasiyet olsa ne olacak alakayi cozemedim?kupayi hagi aldi sampiyon aysal oldu mu mantikli geliyor? Nerden biliyorsun terimin transferi olmadigini? Bitiyorum bu bilip bilmeden cikan yorumlara ergun gursoy cikip demedi mi en ufak alma ihtimalimiz varsa benim ucretimden indirim yapin ona ekleyin dedi terim diye? O adam bilmiyor siz biliyorsunuz herseyi.Ayrica terim transferi olsa ne olur olmasa ne olur? Hagi 2001 de de sampiyon yapsaymis tek basina keske
Bu sığ yorumlarla bir yere varılmaz. Tek adamlıktan dem vuruyorsun, Hagi tek başına mı yapmış diyorsun, Terim tek başına mı yaptı? Niye ikinci gelişinde yapmadı da, bugüne kadar gelen borç yükünün temellerini vasat oyuncu transferleri ile yeniden yapılanacağını söyleyerek attı. Sonra da hiçbir şey olmamış gibi ceketini alıp gitti. Hatırlarsın o günleri sen, yaşın müsait. Bir bak bakalım neler olmuş o dönem.
Peki ya son gidişi? Her fırsatta Galatasarayın olduğu yerde prof düşünemem diyen Terim, Milli takımdan 4 maçlığına teklif geldiği zaman Prof düşünüp başkana yönlendiriyor mevzuyu. Kibarca reddebilirdi değil mi? O tekliften bir kaç ay önce kameraların karşısına geçip, Adaletin olduğu yerde varım gibi sözler söyleyen adam, Kadıköyde kupa vermemek için türlü taklalar atan adamla aynı kurumda iş başı yaptı. Bunu sen kaldırabiliyor musun cidden? Galatasaraylılık duruşu bu mu?
Siz şurada işin ucunu kaçırıyorsunuz, Galatasarayı Galatasaray yapan Fatih Terim değildir. Fakat öve öve bitiremediğiniz terimi, terim yapan Galatasaraydır. Yararı vardır Eyvallah. Fakat zararı da vardır.
Burada Terimi en az eleştiren insanlardan biriyim ben. Ve gelmesini de istemiyorum. Çünkü gereksiz saplantıları var. Bugün Milli takımın bu halde olmasının bile baş sorumlusudur kendisi. Bu seviyeler böyle açıklamasını bende yaparım. Önemli olan takımı o seviyeye çıkarabilmek. Çıkaramıyorsan seninde o seviyede olmaman lazım.