Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Tilev kaç gündür Fatih Terim Gaatasarayda diyor inş haklı çıkar yoksa önümüzü göremiyorum

lemme hear u say

adanali
CUKKATOR

gie it up f'the

milanolu
CUKKATOR

all hail the

primci
CUKKATOR

X4GOzk.jpg

d59_9b7a2.jpg

fatih-terim-in-d%C3%BCnya-%C5%9Fampiyonu-olduk-havas%C4%B1_1095240.jpg

Biz proje ve bütce olmadan Terim gelmez derken Terim gelecek diyenler nerede?

Güya Euro 2016da yari final finalden bahsediyorlardi.:asd22: Ne demistim? Hirvatlarda CM disinda bir sey yok. ilk güclü rakibe elenirler. Turkiye Ceklerle 3.lük mücadelesi verir. Hep hakli cikmaktan biktim.

Güya Euro 2016da yari final finalden bahsediyorlardi.:asd22: Ne demistim? Hirvatlarda CM disinda bir sey yok. ilk güclü rakibe elenirler. Turkiye Ceklerle 3.lük mücadelesi verir. Hep hakli cikmaktan biktim.

terim istediği oyuncular alınmadan gelmez demistik.

eğer lucas ile kalite bir st alırsak ve takım ligin ilk yarısını zirvede tamamlarsa devre arası damlayabilir.

terim istediği oyuncular alınmadan gelmez demistik.

eğer lucas ile kalite bir st alırsak ve takım ligin ilk yarısını zirvede tamamlarsa devre arası damlayabilir.

Takım ilk yarıyı zirvede kapatırsa Riekerink hocam başarılı olmuş demektir.Yok öyle gelip hazır kadroya konmak.Klüp ihtiyacı olduğunda yüzüne bakmadı klübün gelmesin bi zahmet

Eğer hala Terim gelip yönetecekse kulübü, bırakın Avrupa'nın en iyi kulüplerinden biri olmayı, Türkiye'nin bile en iyi kulübü değiliz demektir. Bir kulüp düşünün, aynı hoca ile 4 defa anlaşacak. Yazık, yani bunun ihtimali bile kötü.

*Terim kötü hocadır, iyi hocadır, mesele bu değil. Mesela aynı hocayı 4 kere takımın başına getirmek.

forumu bıraktım demiştin bi ara renkdaş gidişine baya bi üzülmüştüm geri dönüşünü o dönem öngörememen bizi baya bir yıpratmıştı. aramıza tekrar hoşgeldin.

umutsu sende hoşgeldin reiz genelde tdler kovulacağı dönemlerde veya ortalık karıştığı zamanlarda forumda olursun rikenks ile ilgili olumsuz bi haber aldıysan özelden paylaşmanı rica ediyorum.

Parator a istifa et demiş tüpçü parator da tazminatımı verin gideyim demiş boşuna çakma milliyetçi parator demiyoruz biraz avrupa daki milli takım a bağlılığı örnek alsın parator ve tayfası

Tükürdügünü yalayip geri mi döndün

Gerci biz alistik laf edip geri dönenlere

Dostum,Danimarka'da yaşıyormuşsun.Delaney ve Cornelius nasıl topçular?Fayda sağlar mıydı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt