Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Imparator !!!
Florya da Heykeli dikilecek adam.
Siyaset görüşü show çıkar amaçlı değilse beş para etmez spor dışındaki kişi olarak benim için.

Bana terimci diyenler şokta. ... :(
Terimciler ağzı açık izliyor.
Anlayamazsınız

Başkomutanımız Sn. Yalçın Küçük : "Fatih Terim cemaatci kimse onu oynatır." Yıl 2008

"hele hele hele hele hele"
yalçın küçük

kendisini severdim ama darbe girişimine tepki göstermemesi üzdü

kazandirdiklarin yarisini kazandirip, 10kat değer bicmek icin hala bekliyoruz hocam.

CpRSSK9XYAAbPMd.jpg

Feto ile iliskileri ile bir yerlere geldigi ortaya cikmis cibiliyetsizin hic sesi cikmiyor yalcin hoca bunun isi fetonun ona bulup gonderdigi adamlari takimlara almak diye bosa demiyormus.

tapatalk

Ben de turnuva sonrasi nihayet hesap sordu diye girdim konuya ama ne yazik ki ne Arda ne de Fatih hocamiz hesap sormayacak anlasilan.

Ben de turnuva sonrasi nihayet hesap sordu diye girdim konuya ama ne yazik ki ne Arda ne de Fatih hocamiz hesap sormayacak anlasilan.
Fetocu fatonun sesi cikmiyor hic bu aralar, zamaninda fetonun az isini gormedi onlarin ortaya cikmasindan korkuyordur.

tapatalk

Feto ile iliskileri ile bir yerlere geldigi ortaya cikmis cibiliyetsizin hic sesi cikmiyor yalcin hoca bunun isi fetonun ona bulup gonderdigi adamlari takimlara almak diye bosa demiyormus.

tapatalk

Geçen FETÖ'nün eski futbol imamı şimdinin itirafçısı Said Alpsoy'u dinledim.Terim'in sohbetlere giden bir oyuncusunu(ismini söylemedi)sert bir şekilde uyardığını söyledi programda.

Hakan Şükür'ü Euro 2008'e götürmeyip Mevlüt'ü götürmüştü.Fethullahçı biri bunları yapmaz diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt